labai tikiu, kad rasiu dar vieną tokį rūpestėlį..tik su meile širdy ir akyse..
aš pamąstau, kad liksiu senmergė. žinok
bent ta mintis juoką viduj sukelia ir priverčia nebesvaigti apie tai, kas ne mano nosiai
žodžiu, sau spyris į užpakalį - ir gyvenu
su mintim, kad aš jam vis tiek rūpiu..
Ech..
Rasim.. Tikrai rasim... Reikia užsihipnotizuoti save
Abdrakadabra tikraaai rasim
Nu jau stogas važiuoja
Ale kaip kažkada ir Viltė rašė apie pozityvų mąstymą, kad reikia įsivaizduoti tai ko tu trokšti. Aš irgi esu apie tai skaičiusi knygoje "Viskas yra įmanoma".
Tai vakar vakare atsigulusi tiesiog regėjau savo būsimus namus.. Krūvą vaikų, save bešeimininkaujančią su žiurstuku, kieme būrys draugų vaišinasi skanumynais. Paskui matau, kaip su savo vaikais kartu žaidžiam, dūkstam, piešiam, dainuojam, kasam sekretus
. Matau kaip gryžta iš darbo tėtis. Matau kas vyksta vaikučiams sugulus
Ech.. matau tokius šiltus namus... tiek meilės... tiek juoko.. kaip norėčiau kad tai virstų realybe
Nu jau stogas važiuoja
Ale kaip kažkada ir Viltė rašė apie pozityvų mąstymą, kad reikia įsivaizduoti tai ko tu trokšti. Aš irgi esu apie tai skaičiusi knygoje "Viskas yra įmanoma".
Tai vakar vakare atsigulusi tiesiog regėjau savo būsimus namus.. Krūvą vaikų, save bešeimininkaujančią su žiurstuku, kieme būrys draugų vaišinasi skanumynais. Paskui matau, kaip su savo vaikais kartu žaidžiam, dūkstam, piešiam, dainuojam, kasam sekretus
o ka daryt su tokia meile, kuris nori su manim tik miegot miegot ir miegot, o siaip kartu but nenori nes jam ir vienam gerai?
Abzoryte, tikrai minčių galia yra nereali..
labai gražų šeimynos savo vaizdą "nupiešei"...
labai gražų šeimynos savo vaizdą "nupiešei"...
hm.. Naoko.. o tu tikrai jį myli už tą miegojimą kartu?
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 20:51)
hm.. Naoko.. o tu tikrai jį myli už tą miegojimą kartu?
kai as pasakojau savo psichoterapeutui uz ka as myliu ta vaikinuka, tai jis susiemes uz galvos abiem rankom kartojo "NE NE NE"... o paskui skaite ilga paskaita apie tai, kad reikia nusileist ant zemes ir izengt is suaugusiuju pasauli ir pan... beda tame, kad protu viskas suprantu, o sirdis sako visai kitaip
CrazySun, tai kas belieka mums: piešiam toliau ir kartojam abrakadabra
gal išsibursim ką nors bent jau panašaus 
ps. pasitaisau, bo aš jau tave vietoje Sun, net Star pradėjau vadinti
gal jau kyli į žvaigždes
nu visai jau stogas važiuoja
be abejaus, Abzoryte
pasikartosiu...aš kai čia ateinu, taip atsigaunu
Naoko, o atsiriboti nuo jo neina..?
pasikartosiu...aš kai čia ateinu, taip atsigaunu
Naoko, o atsiriboti nuo jo neina..?
QUOTE(CrazySun @ 2007 08 27, 20:57)
privalau atsiriboti, cia mano metu uzduotis. kolkas dziaugiuosi tuo, kad jis su manimi dar kalbasi. visiska mazgotaite esu. ot tai meile...
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 20:54)
CrazySun, tai kas belieka mums: piešiam toliau ir kartojam abrakadabra
gal išsibursim ką nors bent jau panašaus 
gal jau kyli į žvaigždes
nieko tokio
žinai, kaip sakoma...kai nuvažiuoja stogas, matosi dangus... ir žvaigždės
bet žinok, su tuo stogu ir pas mane, žiūriu, problemos
hm.. naoko... net nežinau ką patarti.. bet įtariu tai kažkokia priklausomybė jau vystosi
apie tai labai nebloga tema buvo užvesta čia kertelėje, vadinasi "meilės ligoninė". Aš ją visą visą perskaičiau, man davė neblogų minčių pamąstymui...
arba tu tiesiog priskyrei savo iliuziją to žmogaus veidui... tu myli ne jį, o savo iliuziją jo kūne... kažkodėl manau, kad tau reikia kuo greičiau pradėti gydytis ir daryti pertrauką, kad nebūtų paskui visai prastai
bo šitie reikalai visai nejuokingi būna...
arba tu tiesiog priskyrei savo iliuziją to žmogaus veidui... tu myli ne jį, o savo iliuziją jo kūne... kažkodėl manau, kad tau reikia kuo greičiau pradėti gydytis ir daryti pertrauką, kad nebūtų paskui visai prastai
QUOTE(Naoko @ 2007 08 27, 20:59)
privalau atsiriboti, cia mano metu uzduotis. kolkas dziaugiuosi tuo, kad jis su manimi dar kalbasi. visiska mazgotaite esu. ot tai meile... 
Tu gali
ką aš galiu čia patarinėt,kai pati...
bet laikykis, Tu būk stipresnė už mane