Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Liūdna... sad.gif
Taip norisi kad apsikabintų vyriškos rankos.. Prisiglaustų.. Ištartų šiltą žodį...
Taip norisi palaikymo... Paskatinimo...

Pagalvoju, kad jis su ta kita.. ir niekaip nesuprantu, ką po velnių jis joje atrado.. Nes aš tai juk ją pažinojau.. Ji netgi man į drauges trynėsi.. Bet taip ir neįsitrynė, nes ne tokie žmonės man yra įdomūs.. Keista ar ne.. Juk jei su manimi kažkada jam buvo smagu ir linksma, tai turėjo susirasti bent jau kažkuo panašią į mane.. mastau.gif O gal patraukė iliuzija.. Gal vėliau pamatys, kad ten tos ugnelės net ir nerasta..

Žinau, kad nereikia galvoti iš vis apie tai.. Na bet lenda šiandien tokios mintys nors tu ką doh.gif swoon.gif

Gal tikrai pilnatis veikia a? doh.gif
Atsakyti
Abzoryt, kaip Tave suprantu..ir man šiandien kažkokia emocijų antplūdžio diena.. gal tikrai ta pilnatis veikia..kažkokia kvaila visądien.. unsure.gif kažkaip toks jausmas, kad va..grįšiu ir kažkur keliausim.. ar bent būsim kartu... ech..

fui, kas per mintys.. unsure.gif
Atsakyti
Ot kvailos tos mergos ane.. doh.gif doh.gif doh.gif
Jie musų turbūt net neprisimena.. O jei ir prisimena, tai kaip kokį pažįstamą ir tiek..
o čia 3 mėn jau absurdas tęsiasi doh.gif k.o.š.m.a.r.a.s frusty.gif

noriu gyventi taip kaip jis, kažkuo užsiimti ir galvoti kad viskas taip turi būti. Noriu nematyti jo veido savo svajonėse, noriu neprisiminti jo rankų. Noriu neprisiminti, tos didžiulės aistros... Noriu.. O mintis!

Ar negalima įsiteigti sau kokią amneziją? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 27 rugpjūčio 2007 - 18:54
ir aš nieko prieš biggrin.gif gal ir įmanoma.. biggrin.gif

sakai, tris mėnesius..aš jau kelis metus kliedžiu taip karts nuo karto.. visi po jo - pf...o šiandien ta diena, kai silpna pasidaro prisiminus..

žinau, žinau, aš lengvai, o gal ir stipriai trenkta.. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
haha biggrin.gif ne tu viena trenkta drinks_cheers.gif

ale sakai kelis jau metus??? bliamba, mane gąsdina tokie skaičiai... swoon.gif
košmaras. nenutikraikošmaras. blink.gif
Atsakyti
ne, gal Tu mažiau trenkta, tai Tau tiek ilgai nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
hahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oi bent jau prajuokinai thumbup.gif

Na dėl to trenktumo tai čia velniai žino dar, bet tiek to, vistiek nepamatuosim biggrin.gif
Ale Dievulėliau tu mano, nenoriu 2 metus gyventi taip! doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
good - dar reiškias ne viskas prarasta - moku ir normaliai bendraut, ir prajuokint lotuliukas.gif kartais pamąstau,kad esu nevisiškai sveiko proto biggrin.gif

o dėl tų dviejų metų..turėjau berniokų..bet..vis lyginau su juo..niekas nebuvo toks rūpestingas..niekam taip nerūpėjau...tik tiek, kad žmogus manęs nesugebėjo pamilt..pats be galo dėl to pergyveno..ir dabar kai susitinkam - toks šiltas rūpestis...nepamiršta nė su vienu laimėjimu ar švente pasveikint.. galbūt dėl to man sunkiau jį pamiršt..nes tokių žmonių nebūna daug, jų vienetai..
turi dabar jis mergaitę..kaip aš jai pavydžiu, kad žinotum...
ech...mes per pusantrų metų net susiginčiję nebuvom...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 18:32)

Gal tikrai pilnatis veikia a?  doh.gif

Veikia veikia ir mane veikia...kazkoks demesio trukumas, vienisumas...net ir vaikas mano kaime, tai is vis neturiu ka veikti namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 27, 20:30)
Veikia veikia ir mane veikia...kazkoks demesio trukumas, vienisumas...net ir vaikas mano kaime, tai is vis neturiu ka veikti namie verysad.gif

ryt dar užtemimas.. doh.gif tai kas bus ryt?... lotuliukas.gif
Atsakyti
Jus bent turit ka prisiminti. Kazka grazaus ir silto...
Atsakyti
ne.nu.tikrai.košmaras. cry.gif

nu bet tai bliamba. nu nesąmonė nu. nu turi būti gi dar kažkur žmogus, kuris tiktų, atitiktų ir būtų tau skirtas wub.gif nu tikrai turi būti... blink.gif

aš tai va paskaitau visas tas temas, kur kalba apie tai, kad ex sugryžo, o vyras pašonėje.. arba tuos postus, kur mylėjau vieną vienintelį, bet ištekėjau už kito... arba, kad ištekėjau, bet giliai viduje myliu tą vienintelį...

paskaitau ir galvoju: kas geriau? Ar visus atmetinėti atmetinėti ir kantriai laukti, kol atsiras dar vienas žmogus, kuris sugebės pavergti tavo visą kūną ir sielą antrąkart. Ar geriau rinktis saugumą, garantijas, bele yra draugas pašonėje, nors ir be tos ypatingos meilės...

Ir kiek begalvočiau, matau kad vis dar svajoju mylėti... Ir turbūt dar lauksiu ilgai ir nuobodžiai frusty.gif: Įdomu, ar tik ne taip jaunystėje mąstė ir visos tos, kurios liko senmergėmis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 08 27, 20:32)
Jus bent turit ka prisiminti. Kazka grazaus ir silto...

Net ir priešui nelinkėčiau gyventi su tais prisiminimais. Mane jie jau užpjauti baigia. doh.gif
Visada svajojau išsirinkti žmogų, su kuriuo liksiu visam gyvenimui. Nenoriu aš tų prisiminimų apie buvusius. Noriu vieno vienintelio ever forever iki žilos senatvės. Meldžiu dievą, kad sekantys mano santykiai būtų paskutiniai iki grabo lentos wub.gif
Atsakyti