ne.nu.tikrai.košmaras.
nu bet tai bliamba. nu nesąmonė nu. nu turi būti gi dar kažkur žmogus, kuris tiktų, atitiktų ir būtų tau skirtas

nu tikrai turi būti...
aš tai va paskaitau visas tas temas, kur kalba apie tai, kad ex sugryžo, o vyras pašonėje.. arba tuos postus, kur mylėjau vieną vienintelį, bet ištekėjau už kito... arba, kad ištekėjau, bet giliai viduje myliu tą vienintelį...
paskaitau ir galvoju: kas geriau? Ar visus atmetinėti atmetinėti ir kantriai laukti, kol atsiras dar vienas žmogus, kuris sugebės pavergti tavo visą kūną ir sielą antrąkart. Ar geriau rinktis saugumą, garantijas, bele yra draugas pašonėje, nors ir be tos ypatingos meilės...
Ir kiek begalvočiau, matau kad vis dar svajoju mylėti... Ir turbūt dar lauksiu ilgai ir nuobodžiai

: Įdomu, ar tik ne taip jaunystėje mąstė ir visos tos, kurios liko senmergėmis
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 08 27, 20:32)
Jus bent turit ka prisiminti. Kazka grazaus ir silto...
Net ir priešui nelinkėčiau gyventi su tais prisiminimais. Mane jie jau užpjauti baigia.
Visada svajojau išsirinkti žmogų, su kuriuo liksiu visam gyvenimui. Nenoriu aš tų prisiminimų apie buvusius. Noriu vieno vienintelio ever forever iki žilos senatvės. Meldžiu dievą, kad sekantys mano santykiai būtų paskutiniai iki grabo lentos