Neparasote jokio laiskelio man, tai kur jus ji rasite?Taip ir liksite senmerges ir galesite vepsoti.

Oi CrazySun pavarai
Daugmaž, aš tai nepajėgiu, bet pabandyk, gal tau ir pavyks
Nu juokiuosi
Pavyks mergytės, tikrai pavyks, tik reikia labai jau savo gyvenimą imti ir pakeisti. Reikia imti ir padaryti. O aš irgi šneku šneku, bet kolkas dar cv neišsiųstas. Čia tik vienas pavyzdys aišku. Na bet turiu dar dvi dienas
Vienu žodžiu.. kelias tikrai ilgas, bet priemonių yra. Kad ir tos pačios knygos - mąstymui keisti. Kad ir kažkokia veikla, kuri atima laisvą laiką galvoti apie tai. Va aš irgi viliuosi, kad nuo rudens jau tiek daug bus užsiėmimo, kad nebus laiko kada ir svaigti. Juk vyrai lygiai taip pat gyvena.. Jie neturi kada net galvoti apie savo jausmus.. meiles.. nemeiles.. kiek apie tai svaigstam mes...

Pavyks mergytės, tikrai pavyks, tik reikia labai jau savo gyvenimą imti ir pakeisti. Reikia imti ir padaryti. O aš irgi šneku šneku, bet kolkas dar cv neišsiųstas. Čia tik vienas pavyzdys aišku. Na bet turiu dar dvi dienas

Vienu žodžiu.. kelias tikrai ilgas, bet priemonių yra. Kad ir tos pačios knygos - mąstymui keisti. Kad ir kažkokia veikla, kuri atima laisvą laiką galvoti apie tai. Va aš irgi viliuosi, kad nuo rudens jau tiek daug bus užsiėmimo, kad nebus laiko kada ir svaigti. Juk vyrai lygiai taip pat gyvena.. Jie neturi kada net galvoti apie savo jausmus.. meiles.. nemeiles.. kiek apie tai svaigstam mes...

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 21:15)
Oi CrazySun pavarai
Daugmaž, aš tai nepajėgiu, bet pabandyk, gal tau ir pavyks
Nu juokiuosi

juk pati žinai, kaip lengva patart kitam

vis tiek žinau, kad viskas įmanoma

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 21:00)
hm.. naoko... net nežinau ką patarti.. bet įtariu tai kažkokia priklausomybė jau vystosi
apie tai labai nebloga tema buvo užvesta čia kertelėje, vadinasi "meilės ligoninė". Aš ją visą visą perskaičiau, man davė neblogų minčių pamąstymui...
arba tu tiesiog priskyrei savo iliuziją to žmogaus veidui... tu myli ne jį, o savo iliuziją jo kūne... kažkodėl manau, kad tau reikia kuo greičiau pradėti gydytis ir daryti pertrauką, kad nebūtų paskui visai prastai
bo šitie reikalai visai nejuokingi būna... 

arba tu tiesiog priskyrei savo iliuziją to žmogaus veidui... tu myli ne jį, o savo iliuziją jo kūne... kažkodėl manau, kad tau reikia kuo greičiau pradėti gydytis ir daryti pertrauką, kad nebūtų paskui visai prastai

tai as ir gydausi, jei jau apie psichoterapeuto patarimus pasakoju

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 20:48)
Tai vakar vakare atsigulusi tiesiog regėjau savo būsimus namus.. Krūvą vaikų, save bešeimininkaujančią su žiurstuku, kieme būrys draugų vaišinasi skanumynais. Paskui matau, kaip su savo vaikais kartu žaidžiam, dūkstam, piešiam, dainuojam, kasam sekretus
. Matau kaip gryžta iš darbo tėtis. Matau kas vyksta vaikučiams sugulus
Ech.. matau tokius šiltus namus... tiek meilės... tiek juoko.. kaip norėčiau kad tai virstų realybe

Vaizdelis kaip iš seno gero filmo... gražu.
Man tai įdomu kas vyksta kai vaikučiai sugula. Prašom detaliau- patinka man tokie pasakojimai

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 27, 21:37)
Vaizdelis kaip iš seno gero filmo... gražu.
Man tai įdomu kas vyksta kai vaikučiai sugula. Prašom detaliau- patinka man tokie pasakojimai

Oi GV, tu tai pašėlusi mergiotė, tau tik apie tai smulkmenos įdomios
Oi ten vyyyksta
Bliamba aš senai jau supratau, kad aš per daug romantinių filmų prisižiūrėjusi
Nu bet dar vistiek stipriai pamedituosiu, žiekit dar ir išsibursiu sau tokį scenarijų
GV, o kas pas tave naujo?
Naoko, stiprybės mergyt

Oi ten vyyyksta

Naoko, stiprybės mergyt

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 21:42)
Oi GV, tu tai pašėlusi mergiotė, tau tik apie tai smulkmenos įdomios
Oi ten vyyyksta
Bliamba aš senai jau supratau, kad aš per daug romantinių filmų prisižiūrėjusi
Nu bet dar vistiek stipriai pamedituosiu, žiekit dar ir išsibursiu sau tokį scenarijų

Oi ten vyyyksta

Smulkmeniška esu nieko nepadarysi. Tai ką ten veikiat vaikam sumigus? Greit sakyk, nenusuk kalbos

Pas mane depresingos nuotaikos? Ima atrodyti, kad aš traukiu visokio paluko keistuolius

GV, čia Tu neviena tokia...

QUOTE(Viesulas @ 2007 08 27, 21:08)
Jei liksiu senmerge labai nepergyvensiu. Susirasiu jauną sexy meilužį ir dulkinsiuos per naktis :lotuliukas: O kai meilužis pabėgs pas jaunesnę užsiimsiu vėpsojimu pro langus ir kaimynų koliojimu... neblogai turėtų būti.
Vaikams sumigus vyksta filmas po ženklu S
Palieku fantazijai bujoti
Ėėė, panos, baikit jūs su tais "atrodo", bo čia tikri Prisišaukitai!
Reikia tikėti, kad čia tik kvailas sutapimas kai pasipainioja koks nors keistuolis. Bet lygiai tokia pati tikimybė yra patraukti ir ne keistuolį
O vistik pastebėjau, kad labai daug lemia ir savo pačios pomėgiai, gyvenimo būdas, stilius. Va jei apsirengiu kaip nors ryškiau ir patraukiu visokius "kavianskus". Jei apsirengiu paprasčiau, tai ir vaikinukai paprastesni pradeda žvalgytis. Vistik daug priklauso nuo mūsų pačių. Galvoju reikia vėl mesti
, bo man kažkodėl irgi traukia tokie, kurie to nedaro
Bliamba kažko į vakarą grandioziniai planai pradėjo pieštis
Žodžiu, mergaitės, davai keičiamės iš esmės, a?

Ėėė, panos, baikit jūs su tais "atrodo", bo čia tikri Prisišaukitai!
Reikia tikėti, kad čia tik kvailas sutapimas kai pasipainioja koks nors keistuolis. Bet lygiai tokia pati tikimybė yra patraukti ir ne keistuolį

O vistik pastebėjau, kad labai daug lemia ir savo pačios pomėgiai, gyvenimo būdas, stilius. Va jei apsirengiu kaip nors ryškiau ir patraukiu visokius "kavianskus". Jei apsirengiu paprasčiau, tai ir vaikinukai paprastesni pradeda žvalgytis. Vistik daug priklauso nuo mūsų pačių. Galvoju reikia vėl mesti

Žodžiu, mergaitės, davai keičiamės iš esmės, a?

QUOTE(CrazySun @ 2007 08 27, 21:52)
Čia ne viena durnelius traukiu ar ne vienai įdomu ką ten abrozyte vaikus suguldžiusi su tėtuku veikia?