Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

QUOTE(Kudliukas @ 2007 02 15, 20:31)
jei po Ovuliacijos bazaline temperatura issilaiko 18 dienu tai esi nestuke mirksiukas.gif

geras pirma karta girdziu. Siaip as tai vasara labiausiai noreciau pastoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aile: 15 vasario 2007 - 19:34
QUOTE(Aile @ 2007 02 15, 20:34)
geras pirma karta girdziu. Siaip as tai vasara labiausiai noreciau pastoti.

aisku ji turi buti aukstesne apie 36.8-37.2 supermamoje yra parasyta svarbi tema: Apie temperatura
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 02 15, 15:56)
As uz Rapipreg! dariausi su eurovaistines testu (ne su rytiniu slapimu, nes neturejau kantrybes), tai antra juostele isryskejo po mzd 15min, su Rapipreg kita diena (irgi ne ryte smile.gif ) - po kokiu 2 min  tongue.gif

doh.gif o as palaukusi 10 min ismeciau ta eurovaistines testa... Be abejo, neigiama verysad.gif Na, rytoj darysiuos dar viena ax.gif Neiskesiu iki pirmadienio schmoll.gif
Atsakyti
Labutis mergytes, as dariau testa - puodeli iki mmm likus 2d ir man parode I. Ta diena kai turejo buti mmm dariau euro vaistines vakare tai vos iziurima buvo II juostele, kai mmm velavo 2d dariau rapi ir II juostele jau buvo normaliai matoma, ruzava, ne iskart isryskejo. Kai mmm velavo 4d vel padariau puodeli, parode I g.gif , buvau pas gine, itaria maza nestuma, per anksti sako atejai, man mmm nera jau 6d. Tai testa darysiu 25d vasario, manau, kad rapi girdejau jie labai geri , tik nesuprantu ar as nestuke.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulitaV @ 2007 02 16, 17:30)
Tai testa darysiu 25d vasario, manau, kad rapi girdejau jie labai geri , tik nesuprantu ar as  nestuke.gif  g.gif

Na jei jau karta parode II, vadinasi nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 02 18, 15:47)
Na jei jau karta parode II, vadinasi  nestuke.gif  thumbup.gif

Siandien padariau tai kol kas I rodo praejo jau 5min po testo darymo verysad.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
O as atknisau savo namuose na tu juosteliu nestumui nustatyti, bet ju galiojimas tik iki 2007 01. Na, g.gif pasidariau net tris ir visi aiskiai parode II II II. Aisku nezinau ar tiketi, nes jau kaip ir nebegaliojantys g.gif

Ka manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2007 02 19, 13:56)
O as atknisau savo namuose na tu juosteliu nestumui nustatyti, bet ju galiojimas tik iki 2007 01. Na,  g.gif pasidariau net tris ir visi aiskiai parode II II II. Aisku nezinau ar tiketi, nes jau kaip ir nebegaliojantys g.gif

Ka manot? ax.gif

Manau, kad jau tave galima sveikinti tapus nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 02 19, 15:49)
Manau, kad jau tave galima sveikinti tapus  nestuke.gif  4u.gif

labai noriu tiketi, bet kol gydytoja nepatvirtins, niekam nesigirsiu, net vyrui, nenoriu zadinti vilciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JulitaV @ 2007 02 18, 16:52)
Siandien padariau tai kol kas I rodo praejo jau 5min po testo darymo  verysad.gif  blink.gif  g.gif

Na kaip tavo reikaliukai? Gal pakartojai testuką?
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 20, 16:43)
Na kaip tavo reikaliukai? Gal pakartojai testuką?

Pasidariau kraujo tyrima nestumui nustatyti, neigiamas, as ne nestuke.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
o man verysad.gif kraujas pasirode. Turbut jei ir buvau nescia, tai dabar jau nebe verysad.gif
Atsakyti