Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

na va- pasidariau šiandieną adr vieną... Neigiamas unsure.gif
Vis tik susikaupsiu ir nueisiu lapkričio pirmą savaitę pas savo ginekologę...

Daug kas kraupsta- kodėl taip "nesirūpinu" sveikata...
Na man ne pirmiena kad nėra menstruacijų. pas mane abiejose kiaušidėse yra cistų. O iš nervų sutrinka mano ciklas... per egzaminus niekada galima sakyt nesulaukiu savo dienų- tik nežymaus pakraujavimo- o kartais ir to nebūna... Tai kai nebuvo rugsėjį- pagaklvojau- gal stresas... mokslai... atsiskaitymai unsure.gif
Atsakyti
Tai vat, buvau vakar pas gydytoja. Apziurejo ir... nieko nerado doh.gif Sake ateit po triju savaiciu, nes db gimda nera padidejus ax.gif tai db nei pakarta, nei paleista... g.gif
Atsakyti
idomu o testas gali ar neparodyti nestumo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2008 10 29, 13:53)
idomu o testas gali ar neparodyti nestumo ? g.gif

Gali neparodyti, jei praeje per mazai laiko nuo ovuliacijos ir testas nelabai jautrus.
Jei pasidarytum kraujo tyrima Hcg, tai butum tikra 100 proc del nestumo ir ji gali darytis daug ankciau, nei sulauktum teigiamo nestumo testo tongue.gif
Atsakyti
Nzn, o kaip td visi kiti pozymiai? Krutis vis dar pamaudzia, bet maziau, taciau speneliai lb issiplete (tokie ratai pasidare). O klozetas tai geriausias mano draugas, kai pavalgau g.gif
Atsakyti
vakar 2 testai parode kad laukiuosi ax.gif ka tex eit pas ginekologe.. nestuke.gif
Atsakyti
o geras dar nieko negirdejau pie puodelius,kas cia per naujiena a? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katineliosaulyte: 03 lapkričio 2008 - 13:12
QUOTE(katineliosaulyte @ 2008 11 03, 14:04)
o geras dar nieko negirdejau pie puodelius,kas cia per naujiena a?  rolleyes.gif

Sveikos,

kad nelabai ir naujiena, jie EasyCup vadinas,būna Droge ir Eurovaistinėse mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu reiks pasidometi mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos, ar labai daug meluoja RapiPreg? ax.gif Pasidariau ryte, rodo I, tariamam nestuke.gif turėtų būt apie 3,4-4sav, turėtų jau užfiksuot, ania? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 05, 08:41)
Panos, ar labai daug meluoja RapiPregax.gif  Pasidariau ryte, rodo I, tariamam  nestuke.gif  turėtų būt apie 3,4-4sav, turėtų jau užfiksuot, ania?  g.gif

As panasiu laiku dariausi Rapipreg - parode I, vis dar turejau vilties kad per anksti... Tada veliau pasidariau dar viena bet vistiek rode I o dar po keliu dienu atejo mm... verysad.gif Manau kad buna kad jie sumeluoja, bet... pakankamai patikimi sie testukai...
Atsakyti
Žiūrėjau kitoj temoj apie NT, tai šis pagal apklausą kaip pats nepatikimiausias blush2.gif Reiks prašyt kito biggrin.gif
Atsakyti