Sveikos mergytes,
ziurekit kokia situacija: iki menstruaciju trys dienos, nusipirkau Easy cup ir ekraneli is viso niekas nepasirode. Nu dar taip nebuvo. Kokias cia galima daryti isvadas?
QUOTE(jurgyte111 @ 2008 11 29, 13:48)
Sveikos mergytes,
ziurekit kokia situacija: iki menstruaciju trys dienos, nusipirkau Easy cup ir ekraneli is viso niekas nepasirode. Nu dar taip nebuvo. Kokias cia galima daryti isvadas?
Zodziu nei viena juostele nepasirode??? Jei taip tada NT brokuotas - darykis kita

Pamirsau parasyti apie savo testuka
Pirkau paprasta VIVIT PRO kasete uz 5 Lt ir gerai rysiai parode rezultata, jokiu vaiduokliu
Nes kai reikejo rinktis- tai stovejau ir masciau, kuris cia bus geriausias ir kazkaip nutariau imti viduriuka. Jeigu yra kazkas tai ir parodis, o jeigu nera tai ir brangus nieko gero nerodis .

Nes kai reikejo rinktis- tai stovejau ir masciau, kuris cia bus geriausias ir kazkaip nutariau imti viduriuka. Jeigu yra kazkas tai ir parodis, o jeigu nera tai ir brangus nieko gero nerodis .
QUOTE(arune.s @ 2008 12 04, 16:03)
sveikinu visas kurios
norejau paklausti, kada daretes testuka? nes man menesines veluoja jau keturios dienos, dariausi testa, o ten viena juostele
gal as per anksti dariausi?

norejau paklausti, kada daretes testuka? nes man menesines veluoja jau keturios dienos, dariausi testa, o ten viena juostele

Šeip su rytiniu šlapimu jau turėjo rodyti

QUOTE(Indula @ 2008 12 05, 10:56)
Šeip su rytiniu šlapimu jau turėjo rodyti
Na, bet sako, kad būna kai kurioms ir iki kokių 6-7 savaičių nerodo...

as irgi prisiskaiciau kad jau turejo rodyti, bet

QUOTE(arune.s @ 2008 12 05, 12:46)
as irgi prisiskaiciau kad jau turejo rodyti, bet
o dabar kazkokia nezinomybe, siaubas
kita savaite leksiu pas gydytojus

QUOTE(Ryza_Lape @ 2008 12 10, 21:14)
Turiu klausimuka - jei NT (dariausi easy cup) parode antra labai neryskia juostele, ar tai reiskia, kad 100 proc esu nescia? Iki mm likusios 2-3 dienos... Ar yra tikimybe, kad visgi nesilaukiu? 

Tu tkrai laukiesi

QUOTE(Ryza_Lape @ 2008 12 10, 22:14)
Turiu klausimuka - jei NT (dariausi easy cup) parode antra labai neryskia juostele, ar tai reiskia, kad 100 proc esu nescia? Iki mm likusios 2-3 dienos... Ar yra tikimybe, kad visgi nesilaukiu? 

o aš dar nepulčiau taip greitai sveikinti.Nes ir "puodukas" kartais meluoja

QUOTE(Ryza_Lape @ 2008 12 10, 21:14)

Vienu zodziu, dar labiau susipainiojau