Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

Sveikos mergytes,

ziurekit kokia situacija: iki menstruaciju trys dienos, nusipirkau Easy cup ir ekraneli is viso niekas nepasirode. Nu dar taip nebuvo. Kokias cia galima daryti isvadas?
Atsakyti
QUOTE(jurgyte111 @ 2008 11 29, 13:48)
Sveikos mergytes,

ziurekit kokia situacija: iki menstruaciju trys dienos, nusipirkau Easy cup ir ekraneli is viso niekas nepasirode. Nu dar taip nebuvo. Kokias cia galima daryti isvadas?

Zodziu nei viena juostele nepasirode??? Jei taip tada NT brokuotas - darykis kita mirksiukas.gif Kontroline juostele visada turi buti bigsmile.gif
Atsakyti
Pamirsau parasyti apie savo testuka smile.gif Pirkau paprasta VIVIT PRO kasete uz 5 Lt ir gerai rysiai parode rezultata, jokiu vaiduokliu nestuke.gif
Nes kai reikejo rinktis- tai stovejau ir masciau, kuris cia bus geriausias ir kazkaip nutariau imti viduriuka. Jeigu yra kazkas tai ir parodis, o jeigu nera tai ir brangus nieko gero nerodis .
Atsakyti
sveikinu visas kurios nestuke.gif
norejau paklausti, kada daretes testuka? nes man menesines veluoja jau keturios dienos, dariausi testa, o ten viena juostele verysad.gif gal as per anksti dariausi?
Atsakyti
QUOTE(arune.s @ 2008 12 04, 16:03)
sveikinu  visas kurios  nestuke.gif
norejau paklausti, kada daretes testuka? nes man menesines veluoja jau keturios dienos, dariausi testa, o ten viena juostele  verysad.gif gal as per anksti dariausi?

Šeip su rytiniu šlapimu jau turėjo rodyti g.gif Na, bet sako, kad būna kai kurioms ir iki kokių 6-7 savaičių nerodo...
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2008 12 05, 10:56)
Šeip su rytiniu šlapimu jau turėjo rodyti g.gif Na, bet sako, kad būna kai kurioms ir iki kokių 6-7 savaičių nerodo...

as irgi prisiskaiciau kad jau turejo rodyti, bet schmoll.gif o dabar kazkokia nezinomybe, siaubas doh.gif kita savaite leksiu pas gydytojus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune.s: 05 gruodžio 2008 - 11:48
QUOTE(arune.s @ 2008 12 05, 12:46)
as irgi prisiskaiciau kad jau turejo rodyti, bet  schmoll.gif  o dabar kazkokia nezinomybe, siaubas  doh.gif kita savaite leksiu pas gydytojus

drinks_cheers.gif tikrai taip, jei nesulauksi mmm, kitą savaitę nueik būtinai.bet gal tikrai ,Tu esi iš to nedidelio procento, kurioms nerodo NT, bet jau nėščia?Parašyk kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien buvau pasitikrinti, tai pasirodo visi mano velavimai yra del nervu verysad.gif
ir jokio nestuke.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka - jei NT (dariausi easy cup) parode antra labai neryskia juostele, ar tai reiskia, kad 100 proc esu nescia? Iki mm likusios 2-3 dienos... Ar yra tikimybe, kad visgi nesilaukiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2008 12 10, 21:14)
Turiu klausimuka - jei NT (dariausi easy cup) parode antra labai neryskia juostele, ar tai reiskia, kad 100 proc esu nescia? Iki mm likusios 2-3 dienos... Ar yra tikimybe, kad visgi nesilaukiu? blush2.gif

Tu tkrai laukiesi thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2008 12 10, 22:14)

o aš dar nepulčiau taip greitai sveikinti.Nes ir "puodukas" kartais meluoja doh.gif Pakartok po poros dienų NT ir jei matysi vėl nors ir silpną antrą juostelę, tada jau galima sveikinti su nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2008 12 10, 21:14)

Vienu zodziu, dar labiau susipainiojau doh.gif . 28 ciklo diena (kai turejo prasideti mmm), pasidariau ryte Vivat Pro testuka - atsakymas buvo neigiamas, o po poros valandu prasidejo mmm... Logiskai mastant, nesilaukiu, bet zinau, kad mamai, kai laukesi manes, dar pora menesiu buvo mm doh.gif doh.gif doh.gif Itariu, kad kartosiu testa pasibaigus mmm...
Atsakyti