RapiPreg'u aš išvis nepasitikiu, jis visad parodo tokią permatomą antrą juostelę ir manu, daugelį mergaičių klaidina

jokiais testais negalima pasitiket, nebent rodytu ryskias juosteles
man irgi su tais testais nesamone gavosi...
nusipirkau ta RapiPreg, antra juostele vos matoma kazkokia, veliau po kokio pusvalandzio pariskejo, o parasyta kad tik per 5 min. tiketi rezultatais, veliau ne, ant kitos dienos Eurovaistineje pamaciau testa ankstyviam nestumui nustatyti, tas 12 lt kainavo, tai 2 juosteles iskart pariskejo, dabar laukiu apsilankymo pas gin.
tikiuosi, kad gerai jis parode ir
nusipirkau ta RapiPreg, antra juostele vos matoma kazkokia, veliau po kokio pusvalandzio pariskejo, o parasyta kad tik per 5 min. tiketi rezultatais, veliau ne, ant kitos dienos Eurovaistineje pamaciau testa ankstyviam nestumui nustatyti, tas 12 lt kainavo, tai 2 juosteles iskart pariskejo, dabar laukiu apsilankymo pas gin.

O kiek išvis Jūs testų dariusios? Jau antrą mėnesį nesergu, dariau du testus skirtingų firmų, visi neigiami....Vat ir mąstau daryti trečią ar jau eiti pas gydytoją...Šiaip tai laiko pas juos lankytis neturiu labai
Beje, prieš 2 mėn. gėriau antibiotikus, po to ir nesirgau..ar gali būti jų toks ilgas poveikis?

Labas vakaras. Atsiprasau, visos temos neprskaiciau
Noreciau suzinoti jusu nuomone , kada galima daryti NT po
Rytoj man bus 7d. Manau tai labai anksti

QUOTE(Mistika_21 @ 2008 11 15, 22:09)
Labas vakaras. Atsiprasau, visos temos neprskaiciau
Noreciau suzinoti jusu nuomone , kada galima daryti NT po
Rytoj man bus 7d. Manau tai labai anksti 

Manau peranksti, reiktų min 10 d. palaukti, bet geriausiai jau daryt tada, kai mmm vėluoja. Sako, kad būna kai savaitę vėluoja mmm, o testas neigiamas, nors nėštumas yra. Matyt priklauso nuo atskiro organizmo ir hormonų išsiskyrimo.
nusipirkau juostini pasidariau ir rodo ryskias dvi juosteles,ar gali jis klaidingai rodyti? ar vilties nebera,kad neigiamas
QUOTE(Vilkdage @ 2008 11 17, 14:18)
nusipirkau juostini pasidariau ir rodo ryskias dvi juosteles,ar gali jis klaidingai rodyti? ar vilties nebera,kad neigiamas
Siaip jei neplanuoji nestumo, tai tada vilties manau nera

na man biski baisu,nes geriau postinor,po plysusio prez.kad nebutu paskui kokiu pasekmiu...butu labai jau netyciukas,nors man ir 22bet vistiek jauciuosi tam dar jauna apie vaikeli galvojau tik uz kokiu 4metu,plius mokslai nebaigti..nzn ka daryti reiks

QUOTE(Vilkdage @ 2008 11 17, 16:40)
na man biski baisu,nes geriau postinor,po plysusio prez.kad nebutu paskui kokiu pasekmiu...butu labai jau netyciukas,nors man ir 22bet vistiek jauciuosi tam dar jauna apie vaikeli galvojau tik uz kokiu 4metu,plius mokslai nebaigti..nzn ka daryti reiks 

Aha, geriau ir as postinor..... turiu dukryte 6,5 metuku

man buvo 20 kai pastojau... labai bijojau, per anksti, negerai viskas, bet va seima, laukiames antro... dziaugiames, kaip ir viskas gerai.
Kad per anksti, gal..... bet pvz as su berniokais nuo 11 metu draugauti pradejau po diskotekas vaikscioti ir dideles meiles buvo ir mazos (aisku be

kai nera darbo,gyveni kolkas pas tevus baisu ir pagalvoti kas ateity laukia...norisi dar pakeliauti,pagyventi tik del saves,pirmiau pagrinda po kojom tureti..
QUOTE(Vilkdage @ 2008 11 17, 20:54)
kai nera darbo,gyveni kolkas pas tevus baisu ir pagalvoti kas ateity laukia...norisi dar pakeliauti,pagyventi tik del saves,pirmiau pagrinda po kojom tureti..
Del darbuko vienintelis minusas sakyciau - bet jei vyras dirba, tai irgi problemos nera

O siaip vaikas ne nasta tikrai - ir pagyvensi, ir viska turesi, ir pamatysi kad vaikiuks tik pades viskam, o ne trukdys