Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

RapiPreg'u aš išvis nepasitikiu, jis visad parodo tokią permatomą antrą juostelę ir manu, daugelį mergaičių klaidina unsure.gif
Atsakyti
jokiais testais negalima pasitiket, nebent rodytu ryskias juosteles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cvetocik: 09 lapkričio 2008 - 14:51
man irgi su tais testais nesamone gavosi...
nusipirkau ta RapiPreg, antra juostele vos matoma kazkokia, veliau po kokio pusvalandzio pariskejo, o parasyta kad tik per 5 min. tiketi rezultatais, veliau ne, ant kitos dienos Eurovaistineje pamaciau testa ankstyviam nestumui nustatyti, tas 12 lt kainavo, tai 2 juosteles iskart pariskejo, dabar laukiu apsilankymo pas gin. smile.gif tikiuosi, kad gerai jis parode ir nestuke.gif
Atsakyti
O kiek išvis Jūs testų dariusios? Jau antrą mėnesį nesergu, dariau du testus skirtingų firmų, visi neigiami....Vat ir mąstau daryti trečią ar jau eiti pas gydytoją...Šiaip tai laiko pas juos lankytis neturiu labai sad.gif Beje, prieš 2 mėn. gėriau antibiotikus, po to ir nesirgau..ar gali būti jų toks ilgas poveikis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yulia: 13 lapkričio 2008 - 11:57
Labas vakaras. Atsiprasau, visos temos neprskaiciau blush2.gif Noreciau suzinoti jusu nuomone , kada galima daryti NT po smileysex.gif Rytoj man bus 7d. Manau tai labai anksti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 11 15, 22:09)
Labas vakaras. Atsiprasau, visos temos neprskaiciau  blush2.gif  Noreciau suzinoti jusu nuomone , kada galima daryti NT po  smileysex.gif Rytoj man bus 7d. Manau tai labai anksti  verysad.gif

Manau peranksti, reiktų min 10 d. palaukti, bet geriausiai jau daryt tada, kai mmm vėluoja. Sako, kad būna kai savaitę vėluoja mmm, o testas neigiamas, nors nėštumas yra. Matyt priklauso nuo atskiro organizmo ir hormonų išsiskyrimo.
Atsakyti
nusipirkau juostini pasidariau ir rodo ryskias dvi juosteles,ar gali jis klaidingai rodyti? ar vilties nebera,kad neigiamas
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2008 11 17, 14:18)
nusipirkau juostini pasidariau ir rodo ryskias dvi juosteles,ar gali jis klaidingai rodyti? ar vilties nebera,kad neigiamas

Siaip jei neplanuoji nestumo, tai tada vilties manau nera smile.gif bet kaip ten bebutu - visos panikavusios is pradziu dabar be savo maziu nenoretu gevent, ir sako didziausia laime kad atsirado netyciukas 4u.gif
Atsakyti
na man biski baisu,nes geriau postinor,po plysusio prez.kad nebutu paskui kokiu pasekmiu...butu labai jau netyciukas,nors man ir 22bet vistiek jauciuosi tam dar jauna apie vaikeli galvojau tik uz kokiu 4metu,plius mokslai nebaigti..nzn ka daryti reiks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2008 11 17, 16:40)
na man biski baisu,nes geriau postinor,po plysusio prez.kad nebutu paskui kokiu pasekmiu...butu labai jau netyciukas,nors man ir 22bet vistiek jauciuosi tam dar jauna apie vaikeli galvojau tik uz kokiu 4metu,plius mokslai nebaigti..nzn ka daryti reiks verysad.gif

Aha, geriau ir as postinor..... turiu dukryte 6,5 metuku smile.gif grazi kaip barbe!

man buvo 20 kai pastojau... labai bijojau, per anksti, negerai viskas, bet va seima, laukiames antro... dziaugiames, kaip ir viskas gerai.

Kad per anksti, gal..... bet pvz as su berniokais nuo 11 metu draugauti pradejau po diskotekas vaikscioti ir dideles meiles buvo ir mazos (aisku be smileysex.gif ) ir matyt uzteko, prisilaksciau... panika buvo trumpalaike, kol testa rankose laikiau, ir kol mamai pasakiau... smile.gif
Atsakyti
kai nera darbo,gyveni kolkas pas tevus baisu ir pagalvoti kas ateity laukia...norisi dar pakeliauti,pagyventi tik del saves,pirmiau pagrinda po kojom tureti..
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2008 11 17, 20:54)
kai nera darbo,gyveni kolkas pas tevus baisu ir pagalvoti kas ateity laukia...norisi dar pakeliauti,pagyventi tik del saves,pirmiau pagrinda po kojom tureti..

Del darbuko vienintelis minusas sakyciau - bet jei vyras dirba, tai irgi problemos nera smile.gif
O siaip vaikas ne nasta tikrai - ir pagyvensi, ir viska turesi, ir pamatysi kad vaikiuks tik pades viskam, o ne trukdys mirksiukas.gif sokas praeis, ir tada pati laimingiausia mamyte busi - o metuku jau ne 15, susitvarkysi 4u.gif ne viena pazystu mamyte kuri lygiai taip pat reagavo, nes panasi situacija buvo - o dabar sako niekada pasirodo nebuvau laiminga, kol nepajutau motinisku jausmu 4u.gif wub.gif o siaip - patikek geriau netyciukas ne laiku, nei kai darai darai daug metu, o tokios laimes vis nera verysad.gif
Atsakyti