Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

QUOTE(amutex @ 2009 04 16, 16:09)
o as atlikau tris testus. Pirmaji nusipirkau brangesni: rode viena ryskia, kita tokia vos iziurima, po to nusprendziau, kad jei nescia tai ir pigesnis parodys, nusipirkau: rode abi juosteles, isitikinimui, t.y., kad itikinciau vyra, nusipirkau trecia testa: ryskios abi juosteles smile.gif

Sveikinimai, tapus nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2009 04 15, 23:11)
Visoms rekomenduociau Clearblue testus.

o tokių testų yra LT? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2009 04 29, 00:03)
o tokių testų yra LT?  g.gif  blush2.gif

Man atrodo turetu buti lt, bent jau kazkas panasaus. Jie digital vadinasi, nesu tikra kaip lt butu verciama-skaitmeniniai? Paklausk ar yra clear blue digital testu kokioj didesnej vaistinej
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2009 04 29, 01:50)
Man atrodo turetu buti lt, bent jau kazkas panasaus. Jie digital vadinasi, nesu tikra kaip lt butu verciama-skaitmeniniai? Paklausk ar yra clear blue digital testu kokioj didesnej vaistinej

ačiukas 4u.gif pagooglinau, vis tiek nesupratau, yra ar nėra jų LT g.gif Eurovaisitnėj tikrai nėra, ir šiaip daugumoj vaistinių pasirinkimas labai ribotas, kai reikėjo, kol suradau, kur nusipirkti kad ir Rapipreg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2009 04 29, 12:39)
ačiukas  4u.gif pagooglinau, vis tiek nesupratau, yra ar nėra jų LT  g.gif Eurovaisitnėj tikrai nėra, ir šiaip daugumoj vaistinių pasirinkimas labai ribotas, kai reikėjo, kol suradau, kur nusipirkti kad ir Rapipreg  doh.gif

Rapipreg as irgi ilgai ieskojau, galvojau prasikeiksiu tiek vaistiniu apejusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2009 03 26, 22:01)
sveikos;) as tai nusipirkau AFTER 10,na tiksliau man toki dave kai paprasiau testuko. dariausi ji diena ,nes mano dienos velavo pora dienu,bet rode neigiama,na gal del to kad diena..na o gal ir prisifantazavau.. o ka gero ar blogo apie si testuka pasakyt galit ? gal kas naudojot ? turiu antra toki pati ,reiks ryte pakartot  4u.gif

Aš išbandžiau jį good.gif Iki mmm likus apie savaitei dariausi dienos metu. Parodė dvi ryškias juosteles. Kitą dieną ryte dariausi - rezultatas tas pats. Dvi ryškios juostelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2009 04 29, 22:58)
Aš išbandžiau jį  good.gif Iki mmm likus apie savaitei dariausi dienos metu. Parodė dvi ryškias juosteles. Kitą dieną ryte dariausi - rezultatas tas pats. Dvi ryškios juostelės  biggrin.gif

o kokiose vaistinėse tokių testų būna pirkti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif padekit blush2.gif menesines veluoja 3 diena, dariausi du testus tai neigiami, nors vienas atrodo galiu iziuret juostute, neisitikinus blush2.gif ryt padarysiu dar.galiu but nescia? valgyt daugiau pradejau...
Atsakyti
QUOTE(Elvute @ 2009 04 30, 18:12)
Sveikutes 4u.gif  padekit blush2.gif  menesines veluoja 3 diena, dariausi du testus tai neigiami, nors vienas atrodo galiu iziuret juostute, neisitikinus blush2.gif  ryt padarysiu dar.galiu but nescia? valgyt daugiau pradejau...

Tai zinoma, kad gali 4u.gif Juosteles ir neturi buti vienodos spalvos, dazniausiai viena buna blankesne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2009 04 29, 22:04)
o kokiose vaistinėse tokių testų būna pirkti?  blush2.gif

Tada...seniai seniai, pirkau Euro vaistinėje 4u.gif
Dabar turėtų irgi būt....net nežinau....seniai tai buvo...
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif Prašau padėkit man esu pasimetusi...
Pabandysiu trumpai.
Mano ciklas nereguliarus. 2 metus geriau duphaston'ą. Ir ciklas man nuo jo nesusitvarkė. ginekologė kartodavo, kad viskas gerai. Bet taip nesijaučiau unsure.gif Šį mėnesį pakeičiau ginekologę. Ji man iškart po echoskopo diagnozavo folikulinį nevaisingumą, padidėjusią gimdą ir vieną kiaušidę. Hormoninis tyrimas sakė geras. Žodžiu pastoti galimybė yra, situacija nėra prasta šiuo klausimu. Paskutinės mm buvo balandžio 9-14d. Planuojam vaikelį jau beveik metus. Niekada neprikdavau nėštumo testų, manydama, kad pirksiu tada kai kažką aiškiai pajausiu. Taigi prieš savaitę sugalvojau nusipirkt testą. Ir ką gi - kažkas lyg ir matosi blink.gif Tada prisipirkau įvairiausių testų ir visuose lyg ir kažką rodo arba man čia vaidenasi blink.gif Tame tarme ir Rapipreg testukas parodė II, tačiau antra juostelė tik po kokio pusvalandžio atsirado. Na kažkaip vėl neaiškuma. Prisiskaičiau forumų, kad vienom pasako teisybę - kitom ne. Šiandien nebeiškentųsi pasidariau kraujo tyrimą - tai išsižiojau kai pasakė - "Jus galit ir būt nėščia galit ir ne. Gali būti ankstyvas nėštumas. Ateikit savaitės gale." Dar paklausė ar buvo darytas valymas - sakau, kad ne schmoll.gif . Tada paskambinau savo ginekologei, pasakiau skaičiukus ir nupasakojau visą situaciją. Kažkokių požymių lyg ir nejaučiu, išskyrus bėgiojimą į wc ax.gif O ji sako - Sveikinu! wub.gif Gali būti tokie skaięiukai todėl, kad ankstyvas nėštumas.BET. Sako pasidaryk VISGI už 10 dienų testuką, kad būtų 100% aišku. Ir ateik pas mane jei prasidės kraujavimas per tą laiką Tai dabar esu tokioje padėty, kad net bijau kažką ir prisigalvoti, o taip norėtųsi pasidžiaugti... KAIP IŠKĘSTI tas 10 dienų? ir Ar jums taip nėra buvę? Labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 04 gegužės 2009 - 15:05
QUOTE(Levanda81 @ 2009 05 04, 16:00)
Sveikos mergaitės smile.gif Prašau padėkit man esu pasimetusi... 
Pabandysiu trumpai.
Mano ciklas nereguliarus.  2 metus geriau duphaston'ą. Ir ciklas man nuo jo nesusitvarkė. ginekologė kartodavo, kad viskas gerai. Bet taip nesijaučiau  unsure.gif Šį mėnesį pakeičiau ginekologę. Ji man iškart po echoskopo diagnozavo folikulinį nevaisingumą, padidėjusią gimdą ir vieną kiaušidę. Hormoninis tyrimas sakė geras. Žodžiu pastoti galimybė yra, situacija nėra prasta šiuo klausimu. Paskutinės mm buvo balandžio 9-14d. Planuojam vaikelį jau beveik metus. Niekada neprikdavau nėštumo testų, manydama, kad pirksiu tada kai kažką aiškiai pajausiu. Taigi prieš savaitę sugalvojau nusipirkt testą. Ir ką gi - kažkas lyg ir matosi  blink.gif Tada prisipirkau įvairiausių testų ir visuose lyg ir kažką rodo  arba man čia vaidenasi  blink.gif Tame tarme ir Rapipreg testukas parodė II, tačiau antra juostelė tik po kokio pusvalandžio atsirado. Na kažkaip vėl neaiškuma. Prisiskaičiau forumų, kad vienom pasako teisybę - kitom ne. Šiandien nebeiškentųsi pasidariau kraujo tyrimą - tai išsižiojau kai pasakė - "Jus galit ir būt nėščia galit ir ne. Gali būti ankstyvas nėštumas. Ateikit savaitės gale." Dar paklausė ar buvo darytas valymas - sakau, kad ne  schmoll.gif . Tada paskambinau savo ginekologei, pasakiau skaičiukus ir nupasakojau visą situaciją. Kažkokių požymių lyg ir nejaučiu, išskyrus bėgiojimą į wc  ax.gif  O ji sako - Sveikinu!  wub.gif  Gali būti tokie skaięiukai todėl, kad ankstyvas nėštumas.BET. Sako pasidaryk VISGI už 10 dienų testuką, kad būtų 100% aišku. Ir ateik pas mane jei prasidės kraujavimas per tą laiką Tai dabar esu tokioje padėty, kad net bijau kažką ir prisigalvoti, o taip norėtųsi pasidžiaugti...  KAIP IŠKĘSTI tas 10 dienų? ir Ar jums taip nėra buvę? Labai ačiū už atsakymus  4u.gif

nebutina laukt 10d, kad testa pakartot
Atsakyti