sveikos mergaites.Noreciau Jusu nuomones,nes pasimetus po testo darymo.pries menesines daviau kraujo-donore buvau(apie puse litro),o dabar nesulaukiu ju,nuo to laiko kai turejo mmm buti maudzia krutine ir pilva-na kaip paprastai pries menesines.bet taip jau 3 savaites.santykiu turejau pries dvi,siryt dariausi testa,rodo teigiamai.Ar gali testas klaidingai rodyt i teigiama puse,na gal kam rode teigiamai,o pasirode kad ne?
QUOTE(uogyte111 @ 2009 05 22, 08:23)
sveikos mergaites.Noreciau Jusu nuomones,nes pasimetus po testo darymo.pries menesines daviau kraujo-donore buvau(apie puse litro),o dabar nesulaukiu ju,nuo to laiko kai turejo mmm buti maudzia krutine ir pilva-na kaip paprastai pries menesines.bet taip jau 3 savaites.santykiu turejau pries dvi,siryt dariausi testa,rodo teigiamai.Ar gali testas klaidingai rodyt i teigiama puse,na gal kam rode teigiamai,o pasirode kad ne?
99,99% kad laukiesi
QUOTE(uogyte111 @ 2009 05 22, 09:23)
Ir aš manau, kad 99+ % kad laukiesi
Ir dar nesupratau, kokį ryšį bandai įžvelgti tarp visų įvykių, ypač tarp buvimo donore ir nėštumo testo juostelių?
Jei nerimauji ir nori įsitikinti, pabandyk pakartoti nėštumo testą po kelių dienų ryte
QUOTE(Burbulytis @ 2009 05 23, 15:32)
Mamukai, nors man dar toooli iki testavimosi, isigijau kazkoki naujoviska NT uz 20 LT, vadinasi ankstyvo nestumo nustatymo testas ar pan, atseit ligoninese naudojamas, gal girdejot apie toki, raso, kad parodo dar neatejus MMM laikui...????????????
gal toks tipo puodeli? As ir toki nusipirkau siandien, sakau gal ryt pasidarysiu....bet berods mokejau apie 16 lt...kvadratineje dezuteje toks.... Apie si, kuri as pirkausi, labai daug girdejau ir pazystama vaistineje sake, kad drasiai 3 dienos kokios pries laukiamas mms galiu darytis
QUOTE(Burbulytis @ 2009 05 23, 17:34)
Tai maciau ir puodeli, ne tas, cia kazkoks profesionalus ligoninems skirtas...Neva pats tiksliausias, niekad nebuvau tokio macius, tik niekaip nesuprantu, kad ir labai tikslus, gi tas hormonas pradeda skirtis tik kai implantuojasi, tai negali taip anksti rodyt 
ai tada nezinau
QUOTE(tyli upė @ 2009 05 22, 20:52)
Ir aš manau, kad 99+ % kad laukiesi
Tik neatrodo, kad džiaugiesi?
Ir dar nesupratau, kokį ryšį bandai įžvelgti tarp visų įvykių, ypač tarp buvimo donore ir nėštumo testo juostelių?
Jei nerimauji ir nori įsitikinti, pabandyk pakartoti nėštumo testą po kelių dienų ryte
dziaugiuosi,tik nesitikejau,senai nesisaugojom,o be to dar nevede,bet jau baigiu priprasti
o risys su donoryste-gal menesinem kraujo neuztenka dabar
QUOTE(Burbulytis @ 2009 05 24, 11:41)
tai va, pasigirsiu as jau