Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

4u.gif Aciu Karolain, gal ir per anksti dariaus testa. Taciau po tos vienos dienos skaudejimo ir tepliojimo daugiau lyg ir nieko nebevyksta. Jauciuos kaip ir visada unsure.gif Na ka, tereikia tik nesulaukus mmm pasidaryti testa 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.Noreciau Jusu nuomones,nes pasimetus po testo darymo.pries menesines daviau kraujo-donore buvau(apie puse litro),o dabar nesulaukiu ju,nuo to laiko kai turejo mmm buti maudzia krutine ir pilva-na kaip paprastai pries menesines.bet taip jau 3 savaites.santykiu turejau pries dvi,siryt dariausi testa,rodo teigiamai.Ar gali testas klaidingai rodyt i teigiama puse,na gal kam rode teigiamai,o pasirode kad ne?
Atsakyti
QUOTE(uogyte111 @ 2009 05 22, 08:23)
sveikos mergaites.Noreciau Jusu nuomones,nes pasimetus po testo darymo.pries menesines daviau kraujo-donore buvau(apie puse litro),o dabar nesulaukiu ju,nuo to laiko kai turejo mmm buti maudzia krutine ir pilva-na kaip paprastai pries menesines.bet taip jau 3 savaites.santykiu turejau pries dvi,siryt dariausi testa,rodo teigiamai.Ar gali testas klaidingai rodyt i teigiama puse,na gal kam rode teigiamai,o pasirode kad ne?

99,99% kad laukiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte111 @ 2009 05 22, 09:23)

Ir aš manau, kad 99+ % kad laukiesi smile.gif Tik neatrodo, kad džiaugiesi? rolleyes.gif
Ir dar nesupratau, kokį ryšį bandai įžvelgti tarp visų įvykių, ypač tarp buvimo donore ir nėštumo testo juostelių? rolleyes.gif
Jei nerimauji ir nori įsitikinti, pabandyk pakartoti nėštumo testą po kelių dienų ryte smile.gif
Atsakyti
Mamukai, nors man dar toooli iki testavimosi, isigijau kazkoki naujoviska NT uz 20 LT, vadinasi ankstyvo nestumo nustatymo testas ar pan, atseit ligoninese naudojamas, gal girdejot apie toki, raso, kad parodo dar neatejus MMM laikui...????????????
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 05 23, 15:32)
Mamukai, nors man dar toooli iki testavimosi, isigijau kazkoki naujoviska NT uz 20 LT, vadinasi ankstyvo nestumo nustatymo testas ar pan, atseit ligoninese naudojamas, gal girdejot apie toki, raso, kad parodo dar neatejus MMM laikui...????????????

gal toks tipo puodeli? As ir toki nusipirkau siandien, sakau gal ryt pasidarysiu....bet berods mokejau apie 16 lt...kvadratineje dezuteje toks.... Apie si, kuri as pirkausi, labai daug girdejau ir pazystama vaistineje sake, kad drasiai 3 dienos kokios pries laukiamas mms galiu darytis
Atsakyti
Tai maciau ir puodeli, ne tas, cia kazkoks profesionalus ligoninems skirtas...Neva pats tiksliausias, niekad nebuvau tokio macius, tik niekaip nesuprantu, kad ir labai tikslus, gi tas hormonas pradeda skirtis tik kai implantuojasi, tai negali taip anksti rodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 05 23, 17:34)
Tai maciau ir puodeli, ne tas, cia kazkoks profesionalus ligoninems skirtas...Neva pats tiksliausias, niekad nebuvau tokio macius, tik niekaip nesuprantu, kad ir labai tikslus, gi tas hormonas pradeda skirtis tik kai implantuojasi, tai negali taip anksti rodyt g.gif

ai tada nezinau smile.gif bandysiu testa atlikti ryt, bet nors mms turetu buti po 5 dieneliu, as kazkodel jau tikra, kad nestuke.gif ir pilva tempia, krutine jautri, pradejo galva svaigsti, rugstis kyla smile.gif jei tikrai nestuke.gif , tai busiu pati laimingiausia moteris, juk 5 metukus laukiau stebuklo bigsmile.gif
Atsakyti
bUTINAI PARASYK, KAIP SEKESI< LINKIU SEKMES DIDZIAUSIOS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2009 05 22, 20:52)
Ir aš manau, kad 99+ %  kad laukiesi  smile.gif  Tik neatrodo, kad džiaugiesi?  rolleyes.gif
Ir dar nesupratau, kokį ryšį bandai įžvelgti tarp visų įvykių, ypač tarp buvimo donore ir nėštumo testo juostelių?  rolleyes.gif
Jei nerimauji ir nori įsitikinti, pabandyk pakartoti nėštumo testą po kelių dienų ryte smile.gif

dziaugiuosi,tik nesitikejau,senai nesisaugojom,o be to dar nevede,bet jau baigiu priprasti ax.gif
o risys su donoryste-gal menesinem kraujo neuztenka dabar ax.gif
Atsakyti
Nestumo testai beveik visi parodo ar yra nestumas 99.9 proc tikslumu, tai nzn ka tu vadini gerais o ka blogais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 05 24, 11:41)
bUTINAI PARASYK, KAIP SEKESI< LINKIU SEKMES DIDZIAUSIOS wub.gif

tai va, pasigirsiu as jau nestuke.gif
Atsakyti