Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

QUOTE(Samanta @ 2009 05 03, 21:10)
Tada...seniai seniai, pirkau Euro vaistinėje  4u.gif
Dabar turėtų irgi būt....net nežinau....seniai tai buvo...

ačiukas, pagooglinau ir suradau, kad visgi mano mieste tokių nėra pirkt verysad.gif
gal kuriai būtų įdomu žinoti, kur būna pirkti After10 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, o gal esate bandžiusios Komfort NT? nusipirkau, bet niekad nesu tokio girdėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2009 05 06, 20:10)
Mergaitės, o gal esate bandžiusios Komfort NT? nusipirkau, bet niekad nesu tokio girdėjus  g.gif

Bandziau, bet nelabai ka turiu pasakyti - pasirode iprastas NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2009 05 04, 18:41)
ačiukas, pagooglinau ir suradau, kad visgi mano mieste tokių nėra pirkt  verysad.gif
gal kuriai būtų įdomu žinoti, kur būna pirkti After10  4u.gif

Na nezinau kur tu gyveni, bet manau tikrai turetu buti bet kokioj vaistinej sitų testu 4u.gif ..o tam puslapi manau tikrai ne visas vaistines rodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolain @ 2009 05 06, 20:47)
Bandziau, bet nelabai ka turiu pasakyti - pasirode iprastas NT 4u.gif

aš irgi jau išbandžiau, kaip ir sakei, toks, kaip visi testai 4u.gif

QUOTE(Nervita @ 2009 05 08, 08:50)
Na nezinau kur tu gyveni, bet manau tikrai turetu buti bet kokioj vaistinej sitų testu 4u.gif ..o tam puslapi manau tikrai ne visas vaistines rodo 4u.gif

gyvenu didmiesty, vaisitnių daug, o NT pasirinkimas labai ribotas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2004 04 05, 11:11)
Sveikos! Gal galėtumėte pasidalinti informacija kokios firmos ir už kokią kainą perkate nėštumo nustatymo testus? Kurie geriausi?
Ačiū už pagalbą...

o kokio tau reikia?teigiamo ar neigiamo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
as manau geriausia kasetes,na bent jau geriau nei juosteles...juostelebent man smile.gif veluojant mmm 10 dienu neparode nestumo,nors jis buvo g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir busimos mamytes...

manau visi testai parodo (su nedidele paklaida), kad nescia praejus keletai dienu poto kai nesulaukete menesiniu... isbandziusi ivairiu firmu testu (na as vis negalejau patiketi, kad taip greitai...abu su vyru ziurime ir netikime, tai vis norejome jau tiksliai isitikinti:)) ir kaina tikslumui tikrai neturi reiksmes, na aisku kasetiniai ar indeliniai yra patogesni, tik tiek... o darytis reikia praejus keleta dienu po nesulauktu menesiniu... as net keleta testu ismeginau po 10 dienu, deja... nesulaukus menesiniu vel nusipirkau ir ka teigiamas...dabar turime...smile.gif

linkiu to visoms, zinoma kas norite buti nestuke.gif
Atsakyti
Nesijaudinkit, jei jau esat nestuke.gif , tai NT tikrai parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2008 10 13, 08:44)
Ar ne easycup? Girdejau, kad yra kazkoks geras puodukas...  g.gif  Man ir reikia tokio kuris anksti labai parodytu... Kur pirkai?  blush2.gif

Man tai easy cup patys geriausi, ir ankščiausiai parodo ir tiksliai ir aiškiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaEstera: 17 gegužės 2009 - 22:40
Kai busite nescia...suprasite dar net nesidariusios testo... nestuke.gif
Atsakyti
Noriu paklausti...Man kokia savaite po O ir vakar atsirado patepliojimas ir pilva maude ax.gif Net nezinau, pasidariau puodelio testa, jis neigiamas. MMM tik po geros savites. Ar jau testas galejo parodyt nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Neringute.mama @ 2009 05 21, 09:38)
Noriu paklausti...Man kokia savaite po O ir vakar atsirado patepliojimas ir pilva maude ax.gif Net nezinau, pasidariau puodelio testa, jis neigiamas. MMM tik po geros savites. Ar jau testas galejo parodyt  nestuke.gif ?

Dar anksti testui nes ko gero tas tepliojimas reiskia implantacija. Kai ji ivyks ir prades gamintis nestumo hormonas, tuomet ir testas jau rodys.
Atsakyti