Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

QUOTE(Eglita_L @ 2009 06 18, 14:50)
As irgi toki bandziau, eurovaistinej pirkau kitokiu nebuvo, o tik namie pamaciau KINIJA lotuliukas.gif  sakau nebetikesiu nei geru nei blogu biggrin.gif nu ir ieskojau pries sviesa vaiduoklio ir radau lotuliukas.gif(kaip ir tu rasei, vienas krastelis ryskesnis)  aisku tiket irgi baisu buvo rolleyes.gif ant rytojaus kita pirkau (vivitpro) ir taip pat vaiduoklis buvo ir jau dabar nesulaukiau mm ir jis ryskiai teigiams thumbup.gif  nestuke.gif  wub.gif

Sveikinu!!! wub.gif
Atsakyti
as ta pati testuka bandziau ir dar diena nesulaukiu ryto ,ti pasirode I, o veluoja 15 dienu, ti snd nusipirkau kita, ir jau laukiu ryto, sikart bandysiu islaukti wub.gif
Atsakyti
Gal kas bandete testuka (tik pakuotes nebeturiu) teste yra juostele ant kurios parasyta HCG? kazin ar patikimas g.gif
Atsakyti
Man geriausiai abu kartus parode NT (kompanijos KRKA, pagaminta EU) ClearBlue - kai kiti dar tik vaiduokliukus rode
Atsakyti
merginos, turiu klausymą. Vakar buvo 29 CD-dariausi vakare NT (One Step)-parodė po 5-10min rusvą "vaiduokliuką", šiandien 30 CD-dariausi tokį patį NT-irgi parodė platų, rausvą "vaiduokliuką". Mano ciklas šiek tiek ilgesnis negu 28 CD. Buna vidutiniškai +-35 CD. Kam nors taip pasitaikė su šiais NT?
Atsakyti
o kazin ar testukas"Instant View" nevaiduokliauja g.gif
Atsakyti
O as paklaust norejau,man ne is sio ne is to pradejo begt priespienis,jau esu gimdziusi ir maitinusi tai tikrai zinau kad tai jis,bet sergu mm,be to spirale nesioju,ar gali tai rodyti nestuma?Ta prasme taip anksti sakysim 2-3sav,juk priespienis tik nuo kelinto men buna...ar kam taip yra buve? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 06 18, 14:17)
Su pirmu ir antru naudojau RapiPreg thumbup.gif Anksti parode kad laukiuosi 2.gif ir jokiu vaiduokliu nebuvo. Dabar kai laukiuosi nestuke.gif, tai vaistineje to testo nebuvo, tai pirkau Vivitpro, tas ir manes nepavede mirksiukas.gif

Aciu uz patarima! Vakar pasidariau RapiReg testuka. Jokiu vaiduokliu smile.gif is karto parode II.
Atsakyti
QUOTE(dianu5ka @ 2009 06 21, 18:46)
Aciu uz patarima! Vakar pasidariau RapiReg testuka. Jokiu vaiduokliu  smile.gif is karto parode II.

Sveikinu pagaliau issiaiskinus, kad tapai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitulka @ 2004 11 24, 18:52)
Kai jau buvau pastojusi, pirkau patį pigiausią testą (apie 4 Lt.) ir parodė dvi juosteles. Manau, jei esi tikrai nėščia, testas, net ir pigiausias neturėtų meluoti.

thumbup.gif
Atsakyti
Noriusavo situacija papasakot..
Mano ciklas ilgesnis negu 28CD.
Šiuo metų 33CD. Visus kartus dariausi su tos pačios firmos testais-One step, vartoju Duphaston'a.
06.15 diena dariausi NT, pasirodė labai neryškus vaiduokliukas bet jau po 10min berods.
06.18 vakare NT parodė vaiduokliuką per 5-10min
06.19 ryte-taip pat parodė vaiduokliuką(platu, rusva) per 5-10min
06.22-nieko neparodė
Kaip suprast?
Tikėjausi, kad bus ryškesnis, o čia še tau..
Atsakyti
sveikutes smile.gif

turiu toki klausima, mmm veluoja jau 10 dienu, dariau 2 RapiPreg testus(kasetes) abu neigiami g.gif tai ar palaukti siek tiek dar, ar geriau nueit pas gydytoja? 4u.gif
Atsakyti