Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

QUOTE(Famili @ 2009 06 22, 14:54)
Noriusavo situacija papasakot..
Mano ciklas ilgesnis negu 28CD.
Šiuo metų 33CD. Visus kartus dariausi su tos pačios firmos testais-One step, vartoju Duphaston'a.
06.15 diena dariausi NT, pasirodė labai neryškus vaiduokliukas bet jau po 10min berods.
06.18 vakare NT parodė vaiduokliuką per 5-10min
06.19 ryte-taip pat parodė vaiduokliuką(platu, rusva) per 5-10min
06.22-nieko neparodė 
Kaip suprast?
Tikėjausi, kad bus ryškesnis, o čia še tau..

doh.gif pas mane panašiai...du destukai vaiduokliukai,trečias neigiamas blink.gif . Taip ir likau nežinioje...išdurnėt galima doh.gif

QUOTE(auksinyte @ 2009 06 22, 18:35)
sveikutes smile.gif
turiu toki klausima, mmm veluoja jau 10 dienu, dariau 2 RapiPreg testus(kasetes)  abu neigiami g.gif tai ar palaukti siek tiek dar, ar geriau nueit pas gydytoja? 4u.gif

Gali nueit...10 dienų nemažas laiko tarpas g.gif .Nebent dažnai užvėluoja?
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 06 22, 18:28)
doh.gif  pas mane panašiai...du destukai vaiduokliukai,trečias neigiamas  blink.gif . Taip ir likau nežinioje...išdurnėt galima  doh.gif

įdedu čia savo "vaiduoklius"
user posted image
user posted image
čia yra birželio 18,19 dienomis daryti. Šiandien darytas NT arba neigiamas, arba aš akla blink.gif unsure.gif
ir nesuprantu kame reikalas g.gif
o tu hcg nesidarei? g.gif
Papildyta:
ir dar kokius testus dareisi?
Atsakyti
[quote=mammka,2009 06 22, 19:28]
doh.gif pas mane panašiai...du destukai vaiduokliukai,trečias neigiamas blink.gif . Taip ir likau nežinioje...išdurnėt galima doh.gif
Gali nueit...10 dienų nemažas laiko tarpas g.gif .Nebent dažnai užvėluoja?
[/quote

siaip menesines neveluoja g.gif nu min +/- 1 diena, o si kart net 10, reik tikrai pas gine apsilankyt ramiau ant dusios bus unsure.gif nors vyras sako gal palaukt dar pora dieneliu ir pabandyt kitos firmos NT g.gif 4u.gif taip norisi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2009 06 22, 19:54)

čia yra birželio 18,19 dienomis daryti. Šiandien darytas NT arba neigiamas, arba aš akla  blink.gif   unsure.gif
ir nesuprantu kame reikalas  g.gif
Papildyta:

Pas mane pirmas tai ryškesnis nei tavasis,o antras toks pat vaiduoklis g.gif
Nesidariau nieko dar...
Testukai du rapipreg ,o kitas kažkoks belekoks blush2.gif .Tai vienas rapipreg ir belekoks su vaiduokliais.Trečias rapipreg neigiamas mastau.gif .
Aš ir nesuprantu kaip taip gali būti g.gif
Iš tų trijų šiandieninis yra? Nes matau visus su vaiduokliais g.gif
QUOTE(auksinyte @ 2009 06 22, 20:35)
siaip menesines neveluoja g.gif  nu min +/- 1 diena, o si kart net 10, reik tikrai pas gine apsilankyt ramiau ant dusios bus unsure.gif  nors  vyras sako gal palaukt dar pora dieneliu ir pabandyt kitos firmos NT g.gif  4u.gif  taip norisi  nestuke.gif  wub.gif

Pagal vėluojančias tai jau tikrai turi būt nestuke.gif .Užsiregistruok pas ginę-pažiūrės echoskopu ir viskas bus aišku 4u.gif .Linkiu geros žinios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 22 birželio 2009 - 22:22
pamenat rasiau kad veluoja mmmm, tai va ryt turejau eit pas pazistama gine, tai siandien susirgau verysad.gif ta gine sake kad sis men kazkoks nenormalus, labai daug moteru kreipiasi su pavelavusiom mmm tikriausiai kazkas paveikia tai schmoll.gif unsure.gif na vyras sake kita menesi labiau pasistengs kad butu nestuke.gif tikuosi kad taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
o mano istorija su testais tokia: kai laukiausi pirma karta iskart antra velavimo diena parode dvi juosteles, antra buvo blankesne, bet vistiek matesi ir ji pasirode iskart t.y. per per pirmas 5 min. - turiu dukryte thumbup.gif . O antra kart planavom lialiuka ir kai maust ir tepliot pradejo per menesiniu dienas, tai uzskaiciau kaip menesines, bet kadangi taip patepliojo ir nieko rimciau neivyko nusipirkau testa - neigiamas, po keliu dienu vel nusipirkau (tuo metu jau buvo kokia 10 diena kaip velavo normalios menesines) - ligtais atsirado vaiduokliukas, bet jau toks neryskus, kad net ir vaiduokliuku sunku butu pavadinti. Nusprendziau, kad matau tai nestuke.gif ka noriu matyti ir begau pas gydytoja ligu ieskot, nes siaip ciklas labai reguliarus. Ta echoskopu paziurejo - nestumo puslyte yra nestuke.gif thumbup.gif , bet labai maza ir taip galva kraipo ir kitaip, uzrase kitai eschoskopijai po 2sav. Dar visaip skaiciavo, gal veliau pastojau, gal ovuliacija velavo... Beja apie testus gydytojai pasakiau, ta nieko nesake, bet maciau, kad susirupino. Neislaukem mes tu 2 savaiciu, prasidejo persileidimas, paziurejo nera gemalo, tik puslyte t.y. nustojo 5-6 savaite vystytis, o pagal laika jau but turejo 8-9sav. Veliau kiek kalbejau su gydytojais tai pasak ju: kai viskas normaliai t.y. ciklas reguliarus - iskart ir matosi t.y kai 10 dienu veluoja jau ne tik turi, bet ir privalo matytis, nes kitu atveju per mazai to hormono, o tai paprastai reiskia nelabai gerus dalykus. O toks senas profesorius isvis viena minti pasake, labai istrigo, kad anksciau lialiukas uzsimegzdavo ir ramiai sau isitvirtingavo, o dabar vos kas iskart mamos jau jaudinasi cia taip ar kitaip, su testais zaidzia, visas mintis sutelkia i tai t.y. neduodam gyvybei ramybes tvirtintis nuo pat pradziu. O jaudulys, nerimas ir nekantravimas klausimas ar padeda musu mazyliui tvirtai isikabinti mumyse ir augti... Tai va, nors esu irgi labai nekantri, sikart kai lialiuka darysim uz 3 men. nepulsiu galvoti jau ar dar ne. Ech tikiuosi, kad pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2009 06 22, 20:54)
user posted image
user posted image
čia yra birželio 18,19 dienomis daryti. Šiandien darytas NT arba neigiamas, arba aš akla  blink.gif  unsure.gif
ir nesuprantu kame reikalas  g.gif
Papildyta:

Paneles mane jau apime panika...penktadieni dariausi testuka , parode dvi juostikes tiesa viena buvo laaaaabai neryski..siandien jau sekmadienis vel pasidariau ryte..matosi dvi ir vel viena neryski..Kaip manot ar jau galiu dziaugtis?
Nes dariausi viena testa ketvirtadienio diena ir rode neigiama....nebezinau ka galvoti..taip norisi dziaugtis.
zinoma man nuo visko bloga..taip megstu bananus, o kai pro sali praejo kaimyne kemsanti banana galvojau kad nugriusiu kaip sutase ..help..juk jei nieko nera tai negali rodyti?
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 05, 14:42)
Paneles mane jau apime panika...penktadieni dariausi testuka , parode dvi juostikes tiesa viena buvo laaaaabai neryski..siandien jau sekmadienis vel pasidariau ryte..matosi dvi ir vel viena neryski..Kaip manot ar jau galiu dziaugtis?
Nes dariausi viena testa ketvirtadienio diena ir rode neigiama....nebezinau ka galvoti..taip norisi dziaugtis.
zinoma man nuo visko bloga..taip megstu bananus, o kai pro sali praejo kaimyne kemsanti banana galvojau kad nugriusiu kaip sutase ..help..juk jei nieko nera tai negali rodyti?

nebezinau nei ka galvoti pas gine tik po puses menesio..vaistininkes klausiau sake turi rodyti ryskias dvi juosteles..o pas mane kad dvieji testai buvo su neryskiom tai nieko nereiskia..susinervinau..nebezinau ka galvoti
Atsakyti
Aš net nežinau ar jau taip svarbi ta testų firma.. Jie man niekada nemelavo, kad ir kokį bepirkčiau. Iki šiol visi kaip susitarę rodydavo vieną juostelę, o vieną gražią dieną tokią ryškią antrą parodė, kad jokių abejonių nė kilt negalėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 05, 13:42)

man ir panasiai : 2 kartus dariausi "rapidpreg" ir abu parode antra juostele vos vos matoma, tada po keliu dienu nusipirkau kazkoku papigiai testa, o jis iskart parode 2 juostikes mirksiukas.gif dar bijau labai ir dziaugtis, uzsirasiau pas gine, kad tikrai patvirtintu, jog esu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 05, 13:42)

Ne visada vaiduokliukai reiskia,kad esi nestuke.gif verysad.gif .Tereikia islaukti nelemtos dienos......
Tikiuosi,visos,kurios labai laukia- sulauks savo teigiamu,ne vaiduokliniu bruksniuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 07 07, 17:42)
Ne visada vaiduokliukai reiskia,kad esi  nestuke.gif  verysad.gif .Tereikia islaukti nelemtos dienos......
Tikiuosi,visos,kurios labai laukia- sulauks savo teigiamu,ne vaiduokliniu bruksniuku  4u.gif

mano vaiduokliukai siandien jau tapo gerai matomi..labai dziaugiuosi lotuliukas.gif
pas gine tik po menesiaus..vot kokios eiles verysad.gif
na nieko dziaugiuosi tom juostelem kurias matau laaabai gerai..tik va panos kaip man bloga
Papildyta:
QUOTE(Etaila @ 2009 07 07, 17:06)
man ir panasiai : 2 kartus dariausi "rapidpreg" ir abu parode antra juostele vos vos matoma, tada po keliu dienu nusipirkau kazkoku papigiai testa, o jis iskart parode 2 juostikes  mirksiukas.gif  dar bijau labai ir dziaugtis, uzsirasiau pas gine, kad tikrai patvirtintu, jog esu  nestuke.gif

man vaistininke pasake nebepirk tu nelemtu testu.. as tau is patirties galiu pasakyti.O as dariaus ir dareus.. lotuliukas.gif
sako jei matai dvi juostikes kokios jos bebutu tai vadinasi yra mazylis tik jis pas tave ten dar nesenai... sako nebepirk tu testu tai tik pinigu metymas..ir dar sveikinu..tai va siandi pamaciau dvi gerai matomas jusotikes ajsku testa pirkau vistiek ir siandien jau tikria galiu dziaugtis..tikiu kad ir tave jau galima sveikinti..kada pas gine?
Atsakyti