Pasidariau dar Vivit Pro testuka, rodo taip pat II, vadinasi hemtrue nemelavo

tai jau dziaugsmo pilni namai/
lek pas gydytoja uzsiregistruoti
Sveikinimai dideliausi
Papildyta:
jei neigiamas tai nereiskia kad nera..palauk mmm ir tada jei nesulauksi vel padaryk NT
Nenusimink pavyks vitiek..uzsimkite planavimu ir organizavimu mazylio

lek pas gydytoja uzsiregistruoti

Sveikinimai dideliausi

Papildyta:
QUOTE(Pievų_medus @ 2009 07 11, 08:58)
Nu vat, neigiamas.
Lyg ir buvo keli simptomai, bet turbūt aš čia jau prisigalvojau. Tarkim galvos svaigimas, ko niekad nebūdavo. Prisigalvojau, kad
Ech... Dabar lauksiu mmm.
Norėjau II.

Norėjau II.

jei neigiamas tai nereiskia kad nera..palauk mmm ir tada jei nesulauksi vel padaryk NT
Nenusimink pavyks vitiek..uzsimkite planavimu ir organizavimu mazylio

QUOTE(Pievų_medus @ 2009 07 11, 06:58)
Nu vat, neigiamas.
Lyg ir buvo keli simptomai, bet turbūt aš čia jau prisigalvojau. Tarkim galvos svaigimas, ko niekad nebūdavo. Prisigalvojau, kad
Ech... Dabar lauksiu mmm.
Norėjau II.

Norėjau II.

nenusimink, man gydytojas sakė kad nėštumo testas ne visad parodo anstyvą nėštumą, lauk mmm, ol jei nesulauksi daryk vėl NT. sekmės

Sveikos super mamos,
Norėjau paklausti jūsų. Mano situacija yra tokia,kad man vėluoja mėnesinės jau keturias dienas. Šiaip jos reguliarios,ciklas 28-29 dienos. Yra buvę prieš kokius metus,kad vėlavo gan ilgai,bet nėštumo tstai parodė neigiama.
Dabar vėl jos vėluoja...
Pasidariau užvakar nėtumo testa,juostele tik viena,kitos niekaip nė nematyti..
Bet ar gali testas klysti????O gal aš jį per anksti pasidariau?
Ar verta dar pirkti ir bandyt darytis?
Būsiu dėkinga už atsakymą

Norėjau paklausti jūsų. Mano situacija yra tokia,kad man vėluoja mėnesinės jau keturias dienas. Šiaip jos reguliarios,ciklas 28-29 dienos. Yra buvę prieš kokius metus,kad vėlavo gan ilgai,bet nėštumo tstai parodė neigiama.
Dabar vėl jos vėluoja...

QUOTE(saugotoja1987 @ 2009 07 11, 16:29)
Sveikos super mamos,
Dabar vėl jos vėluoja...

Dabar vėl jos vėluoja...

kaip jau minejo daugelis sio forumo dalyviu-jei neigiamas tai nereiksia kad nieko nera..palauk dar kielas dienas ir vel pasidaryk testuka...as taip pasidariua gal keturis

o pas gydytoja nenori nueiti?seip testukas turi rodyti jau pirma mmm velavimo diena ..na bet visom skirtingai..as tavo vietoje palaukciau kelias dienas dienas ir pakartociau NT

QUOTE(musiushka @ 2009 07 11, 17:03)
kaip jau minejo daugelis sio forumo dalyviu-jei neigiamas tai nereiksia kad nieko nera..palauk dar kielas dienas ir vel pasidaryk testuka...as taip pasidariua gal keturis
kol pamaciau savo mazuliuka
o pas gydytoja nenori nueiti?seip testukas turi rodyti jau pirma mmm velavimo diena ..na bet visom skirtingai..as tavo vietoje palaukciau kelias dienas dienas ir pakartociau NT

na,palauksiu dar iki pirmadienio,o tada, jei nepasirodys M,pirksiu dar testuka,jei tada nieko,eisiu pas gine...

Galvoju,gal dar tai,kad ryte valgiau, geriau sulčių galėjo netiksliai rodyti testukas???

Bet dariau su pirmuoju šlapimu... Tik ,kad gerai papusryciavusi

tai as keik zinau reik nei valgius nei gerus daryti nes jei nesrtumas ankstyvas neparodys...as diena dariau tai nerode nieko o is ryto nevalgius ir negerus padareu tai silpnei rode tada kas antra diena dareus kad isitikint ir po ketvirto testo buvau tikra kad mano maziukas jau su manimi ..sekmes parasyk kaip seksis

QUOTE(musiushka @ 2009 07 11, 19:24)
tai as keik zinau reik nei valgius nei gerus daryti nes jei nesrtumas ankstyvas neparodys...as diena dariau tai nerode nieko o is ryto nevalgius ir negerus padareu tai silpnei rode tada kas antra diena dareus kad isitikint ir po ketvirto testo buvau tikra kad mano maziukas jau su manimi ..sekmes parasyk kaip seksis 

dėkui už patarimus

parašysiu

Sveikos, esu isbandziusi daugybe nestumo testu taciau teko pripazinti jog pats geriausias nestumo testas puodelis, jis parodo jau savaites laiko nestuma. Pati dar pries dvi savaites pasidariau nieko nerode o dar po savaites antroji juostele buvo nedaug ruzava taciau jau esu garantuota kad mes laukiames
tad pabandykit ir pamatysit jog kaina kokybe atitiks. Kaina klaipedoje to puodelio apie 13- 15
lt. o rajononiuose miesteliuose kiana apie 15-19 lt

lt. o rajononiuose miesteliuose kiana apie 15-19 lt

QUOTE(musiushka @ 2009 07 11, 22:35)
na,mėnesinės vis dar neprasidėjo,ryt darysiuosi testuką...

Pilvuka retkarčiais suskausta,galvoju gal prasidės

Įdomu,kaip čia bus

man pilvuka skaudz lyg tureciau sirgti..o maziukas pas mane jau septyniu savaiciu