Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

QUOTE(musiushka @ 2009 07 14, 22:30)
Tai zinoma persiregistruok thumbup.gif nes kazkokia keista pagal tavo pasakojima, juk menstruaciju nebuvimas tai nebutinai nestumas..palauk o tu kartojai NT?
be to ji turejo paziureti ar viskas tvarkoj..AS kai buvau tai an kedes paziurejo pasake kad gimda padidejus..bet ejau ne pas savo daktare tai tik tiek paziurejo ir pasake kad viskas okei(juk pati negali zinoti)..ir liepe ten kur registruosiu nestumo stebejima ten ir darytis visus tyrimus pas savo gine ...taip kad manau kad tokia gines apziura kaip kad apziurejo tave yra labai neprofesionali g.gif
parasyk kaip seksis nestuke.gif

niu va vakar apsilankiau pas kita gine wink.gif mano leliukui 6 savaites ir kelios dienikes wub.gif paziurejo per ekoskopa, net leliuko sirdute kaip plaka paklausem nestuke.gif pakonsultavo o po 2 sav pas ja pradesiu darytis visus tyrimus mirksiukas.gif tikiuosi viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jau sveikinimai belenkokie drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
mano maziukui tai septynios savaites, beveik pasivijote mus. ax.gif
Sveikinimai sveikinimai drinks_cheers.gif
Beje kaip reagavo namiskiai?
Atsakyti
dekui uz sveikinimus mirksiukas.gif
apie seimos pagausejima zino tik vyras, namiskiam dar nesakem, sakom pasakysim kiek veliau, vyras tai labai dziaugias clap.gif kad tevelis bus ir mane jau mamyte vadina wub.gif jau laukiam labai 2.gif
o kaip Jus ar jau praneset dziugia zinia busimiems seneliams? mirksiukas.gif
Atsakyti
As kai pasidareu NT mano vyras buvo darbe..as jam paskambinau ir pasakeu kad rytoj i darba neisiu(skyneme braskes) sako nu netingek.sakau-ne as tingiu o maziukas musu..tai vyras is pradziu nesuprato..O tevams tai pasakeme-as kartu su vyru turejau vaziuoti i norvegija pusmeciui kiekvienais metais vaziuojam dirbti dabar atostogos buvo..Nuvaziavom pas mama ir pasakeu mama as nebevaziosiu i norge..mama isigando klausia kas nutiko kad manes nebeima darbdavys..Sakau negaliu vaziuoti nes tu mociute busi..tai labai dziaugesi..nesu maciusi tokios ir juokesi ir sokinejo is laimes..O vyro tevai tai suzinojo telefonu..tai sake oj kaip fainai.. drinks_cheers.gif
o tai kada ketinate pranesti?tevams?cia jusu pirmagimis?
Atsakyti
del testuku, tai as irgi manau jei jau uzkibo tai ir patys pigiausi testukai rodo wub.gif as irgi is interneto turiu prisipirkus po lita testuku, dariau net 6 ir visi rode wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
sveikos.as pirkdavau rapipreg ir jie manes niekad neapgaudavo.nesenai pasitvirtino,kad laukiuosiu jau 6 savaites.labai dziaugiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(archangelele @ 2009 07 18, 12:02)
sveikos.as pirkdavau rapipreg ir jie manes niekad neapgaudavo.nesenai pasitvirtino,kad laukiuosiu jau 6 savaites.labai dziaugiuosi blush2.gif

Sveikinimai..Istojus i laukianciuju eile drinks_cheers.gif nestuke.gif
Atsakyti
cia tarp kiyko 4u.gif http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai interne, iskarto uzkrauna ir visaj nestringa ir didelis lietuvisku filmu pasirinkimas :-D
Atsakyti
QUOTE(zossss @ 2009 07 18, 19:01)
cia tarp kiyko 4u.gif http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai interne, iskarto uzkrauna ir visaj nestringa ir didelis lietuvisku filmu pasirinkimas  :-D

Nesupratau, prie ko čia neštumo testai? sakyčiau, "truputi" ne toj temoj paskelbei g.gif
Atsakyti
Cia sita nuoroda paskelbe nes ji uz jos paskelbima gauna tasku uz kuriuos veliau gali ziureti tuos nemokamus schmoll.gif filmus..
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 17, 15:14)
As kai pasidareu NT mano vyras buvo darbe..as jam paskambinau ir pasakeu kad rytoj i darba neisiu(skyneme braskes) sako nu netingek.sakau-ne as tingiu o maziukas musu..tai vyras is pradziu nesuprato..O tevams tai pasakeme-as kartu su vyru turejau vaziuoti i norvegija pusmeciui kiekvienais metais vaziuojam dirbti dabar atostogos buvo..Nuvaziavom pas mama ir pasakeu mama as nebevaziosiu i norge..mama isigando klausia kas nutiko kad manes nebeima darbdavys..Sakau negaliu vaziuoti nes tu mociute busi..tai labai dziaugesi..nesu maciusi tokios ir juokesi ir sokinejo is laimes..O vyro tevai tai suzinojo telefonu..tai sake oj kaip fainai.. drinks_cheers.gif
o tai kada ketinate pranesti?tevams?cia jusu pirmagimis?

smagu thumbup.gif kad visi dziaugiasi wub.gif sveikinu dar karteji Tave nestuke.gif
na mes tai planuojam po kokio menesio pasakyt ax.gif aisku, jei nesupras anskciau visi mirksiukas.gif kazkaip nutarem, kad bent jau 2 menesiukai praeitu, tada namiskiam pasakysim, nors man jau dabar labai norisi pasisakyti, kad nestuke.gif tai bus musu pirmas leliukas, planuotas ir labai laukiamas wub.gif
Atsakyti
Zinau ta jausmeli, labai knieti pasidziaugti.As iskart pasiskelbiau. blush2.gif
tik va galvoju gal blogai padareu sako nereik is anksto skelbt atseit gali kas negerai bus.O man paskutiniu metu taip pilva skauda kad atrodo geruoju nesibaigs verysad.gif
Atsakyti