Jau buvau publikavusi savo foto testukų temoje, bet įdėsiu ir čia, nes šita tema gal net tinkamesnė demonstruoti vaiduoklius
7DPOTaigi pirmiausia pasidariau testuką 7DPO ir jis aišku rodė riebią I, nei po valandos, nei po paros joks vaiduoklis nepasirodė. Tuo metu dar galėjau save guosti, jog per anksti

. Taigi visos darančios 7 DPO, dar nenusiminkit neišvydusios vaiduoklio
10DPO10DPO (iki mmm 4 dienos) vėl testavausi, nes aš nebūčiau aš jeigu laukčiau mmm dienos. Iš pradžių aišku išryškėjo kontrolinė juostelė ir teigiamoje zonoje nieko nebuvo galima įžiūrėti, bet kai testas gerai išdžiūvo: po 30-60 min. pamačiau neryškų vaiduokliuką

*
Eurovaistinės kasetinis testukas 11DPO11DPO kartojau testuką, nes norėjau įsitikinti ar vaiduoklis nemeluoja

. Kadangi HCG per parą dvigubai padidėja, tai ir tikėjausi bent kiek tikslesnio rezultato.
Iš štai po 5 minučių (kol dar galima vertinti testo rezultatus) mane vėl pasveikino vaiduokliukas. Na, jis labai labai blankus, vos įžiūrimas, bet vientisas, rožinės spalvos

*
After10 juostelinis testukas12DPOVėl kartoju testuką ir II juostelė atsiranda po kelių minučių, na ji dar neryški, bet jau ir vaiduokliu sunkiai pavadinsi, nes plika akimi gerai matoma
Nėštumo dydžiui patikslinti (nes jau NT rezultatu neabejojau) pasidariau kraujo tyrimą, kuris patvirtino nėštumą (HCG - 87,5, t.y. vaikiukui apie 11 dienų)

*
Rapipreg juostelinis testukas13DPO juostelė dar šiek tiek ryškesnė, bet vis tiek iš esmės blanki ir vaiduokliška;
14DPO, t.y. mėnesinių dieną antra juostelė matoma, bet taip pat blankesnė už kontrolinę.
Tuomet
20 DPO jau gavau II riebias ryškias juosteles
(gal ir anksčiau būtų dvi riebios, bet nuo 15DPO iki 20 DPO nesitestavau

)
P.S. Visus testukus, išskyrus 20DPO, dariausi su rytiniu šlapimu.