Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

Dar pamirsau pasakyti, kad butu saunu, jei salia testuku visos parasytumet, kuria diena darytas, zinoma, jei prisimenat smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau buvau publikavusi savo foto testukų temoje, bet įdėsiu ir čia, nes šita tema gal net tinkamesnė demonstruoti vaiduoklius smile.gif

7DPO

Taigi pirmiausia pasidariau testuką 7DPO ir jis aišku rodė riebią I, nei po valandos, nei po paros joks vaiduoklis nepasirodė. Tuo metu dar galėjau save guosti, jog per anksti smile.gif . Taigi visos darančios 7 DPO, dar nenusiminkit neišvydusios vaiduoklio mirksiukas.gif

10DPO

10DPO (iki mmm 4 dienos) vėl testavausi, nes aš nebūčiau aš jeigu laukčiau mmm dienos. Iš pradžių aišku išryškėjo kontrolinė juostelė ir teigiamoje zonoje nieko nebuvo galima įžiūrėti, bet kai testas gerai išdžiūvo: po 30-60 min. pamačiau neryškų vaiduokliuką bigsmile.gif

user posted image
*Eurovaistinės kasetinis testukas

11DPO

11DPO kartojau testuką, nes norėjau įsitikinti ar vaiduoklis nemeluoja mirksiukas.gif . Kadangi HCG per parą dvigubai padidėja, tai ir tikėjausi bent kiek tikslesnio rezultato.
Iš štai po 5 minučių (kol dar galima vertinti testo rezultatus) mane vėl pasveikino vaiduokliukas. Na, jis labai labai blankus, vos įžiūrimas, bet vientisas, rožinės spalvos mirksiukas.gif

user posted image
*After10 juostelinis testukas

12DPO

Vėl kartoju testuką ir II juostelė atsiranda po kelių minučių, na ji dar neryški, bet jau ir vaiduokliu sunkiai pavadinsi, nes plika akimi gerai matoma mirksiukas.gif
Nėštumo dydžiui patikslinti (nes jau NT rezultatu neabejojau) pasidariau kraujo tyrimą, kuris patvirtino nėštumą (HCG - 87,5, t.y. vaikiukui apie 11 dienų) wub.gif

user posted image
*Rapipreg juostelinis testukas

13DPO juostelė dar šiek tiek ryškesnė, bet vis tiek iš esmės blanki ir vaiduokliška;

14DPO, t.y. mėnesinių dieną antra juostelė matoma, bet taip pat blankesnė už kontrolinę.

Tuomet 20 DPO jau gavau II riebias ryškias juosteles bigsmile.gif
(gal ir anksčiau būtų dvi riebios, bet nuo 15DPO iki 20 DPO nesitestavau g.gif )

P.S. Visus testukus, išskyrus 20DPO, dariausi su rytiniu šlapimu.
Atsakyti
8 planavimo mėnesį mums pavyko thumbup.gif
15DPO
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2007 09 18, 18:54)
8 planavimo mėnesį mums pavyko  thumbup.gif
15DPO
user posted image

Basa kojyte, mes visos del taves labai dziaugiames, tikriausiai net paciai keista, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 08 24, 17:55)
as i cia nekelsiu nuotraukyciu, nes prigadinau kruva testuku, praeddant vos vos vos matoma II ir ryskejanciu vaiduokliu. Dedu nuoroda testukai passvordas: testukas

sveikos,

tema thumbup.gif

Kudliuke, na ir testavaisi biggrin.gif linksma buvo ziureti, bet svarbiausia, kad rezultatas nestuke.gif

reiks gal ir man savo 2005 metu ikelti NT foto.. ten irgi vaiduokliukas, bet nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Retro*: 20 rugsėjo 2007 - 09:26
poster_offtopic.gif

As cia uzsukau be jokiu foto, tik radau info idomios, galvoju gal kam pravers ax.gif
Pas mus (UK) yra tokie testukai Clearblue (nzn ar LT yra) ir ant jo pakuotes parasyta, kiek pagal ju bandymus buvo sekmingu nestumo testu pagal likusias dienas iki MM:

1 diena iki MM - teigiamo rezultato sulauke 95%
2 dienos iki MM - 90%
3 dienos iki MM - 82%
4 dienos iki MM - 51%

Ti tiek, graziu jums dvieju juosteliu bis.gif
Atsakyti
QUOTE(jejeta @ 2007 09 22, 19:28)
poster_offtopic.gif

As cia uzsukau be jokiu foto, tik radau info idomios, galvoju gal kam pravers ax.gif
Pas mus (UK) yra tokie testukai Clearblue (nzn ar LT yra) ir ant jo pakuotes parasyta, kiek pagal ju bandymus buvo sekmingu nestumo testu pagal likusias dienas iki MM:

1 diena iki MM - teigiamo rezultato sulauke 95%
2 dienos iki MM - 90%
3 dienos iki MM - 82%
4 dienos iki MM - 51%

Ti tiek, graziu jums dvieju juosteliu  bis.gif

dekui smile.gif o cia statistika tuo atveju, kad yra nestuma,s bet pvz likus 4 dienom iki mmm nerode dar?
Atsakyti
Aha, paskui tie testukai jau buvo visi teigiami.
Atsakyti
QUOTE(jejeta @ 2007 09 22, 20:06)
Aha, paskui tie testukai jau buvo visi teigiami.

o man vakar (9 DPO) kraujo testas neigiamas buvo sad.gif bet ziuriu grafikeliu, kad yra atveju, kad kraujo testas neparode, nes anksti, o ta diena, kai turejo ateiti mmm jau ir paprastas testas rode, tad vilciu dar turiu... BT 37,3 4u.gif
Atsakyti
Cia du skirtingi testukai, vienas turejo rodyti pliusa (pirmas), antras tiesiog juostele kvadratiniam langiuky. Daryta Tikriausiai 19 DPO

user posted image

Cia ar vienas, darytas dar po savaites, kad jau butu visai aisku, ir jokios neaiskios juosteles nebesivaidentu akyse.

user posted image
Atsakyti
Ir aš įmetu savo vaiduokliuką

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 27, 13:20)
Ir aš įmetu savo vaiduokliuką

user posted image

sakyciau netgi simpatiskas, o kuria diena DPO darytas?
Atsakyti