Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

QUOTE(kycia @ 2007 09 27, 13:27)
sakyciau netgi simpatiskas, o kuria diena DPO darytas?

Dabar jau tiksliai nebepamenu, bet kažkas apie 12 DPO
Atsakyti
Taip smagu ziureti i jusu testukus blush2.gif
Gaila, as dariau savaji, nelabai senai,gal pries pora val.,
ir jis tik su I bruksniuku
verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
O cia manasis iskart po pastojimo gal pora dienu tepraejus biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 09 29, 04:21)
O cia manasis  iskart po pastojimo gal pora dienu tepraejus  biggrin.gif user posted image

Na, testukas tai teigiamas - sveikinu 4u.gif
Bet čia ne po dviejų dienų po pastojimo - taip negali būti schmoll.gif , nes kol neįvyksta implantacija, tai net HCG nesigamina, todėl nėštumo joks testas negali rodyti. Implantacija anksčiausiai po 5-6 dienų gali įvykti mirksiukas.gif Todėl ankstyviausias testas tik 7-10 dienų po apvaisinimo smile.gif

Tu greičiausiai anksčiau pastojai nei pati manei mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytės aš irig įdėsiu- turiu abu ir pirmojo nėštumo- kurio "pagrinidiniam aktoriui" dabar jau 5 metai, ir antrojo- po kurio auginam gražią mergytę..
Tik rytoj... blush2.gif
Atsakyti
O cia manasis  iskart po pastojimo gal pora dienu tepraejus  biggrin.gif]

Sveikinu.

Atsiminiau kad ir aš pirmojo nėštumo išsaugojau testuką, tai kai laisva būsiu būtinai įkelsiu blush2.gif
Atsakyti
O cia manasis  iskart po pastojimo gal pora dienu tepraejus  biggrin.gif user posted image

koks fainas testukas thumbup.gif Lietuvoj tokiu neturim schmoll.gif

man si menesi visi testukai buvo I.. o vaiduokliukai pasirdode po poros valandu nieko gero nereiske.. vakar atejo mmm schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
kaip smagu,kad tiek daug testuku su tom issvajotom dviem juostelem wub.gif as irgi noreciau jas isvysti.turiu toki klausimuku,man idomu kada nuo pastojimo pradeda pykinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 09 30, 14:10)
kaip smagu,kad tiek daug testuku su tom issvajotom dviem juostelem wub.gif as irgi noreciau jas isvysti.turiu toki klausimuku,man idomu kada nuo pastojimo pradeda pykinti? g.gif

Kai pastojau pirmą kartą, tai manęs visiškai nepykino schmoll.gif o su šiuo nėštumu tai kažkur nuo 6 savaitės į tūliką vos spėdavau nubėgti blush2.gif
Atsakyti
Tai žiūriu ne visada veiduokliukai pasitvirtina g.gif Tai gal dar ir aš nesu nestuke.gif . Na jai vis tik ir vėl nestuke.gif tai sugebėjau "pasigauti" antrą netyčiuką thumbup.gif , kaip kad ir visiems sakiau: noriu pametinukų, tai jei vis tik nestuke.gif tai taip ir bus. Testuko dar nedėsiu- nes nesu tikra blush2.gif tol kol mano ginekologė nepatvirtins, tol nedėsiu.
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 30, 22:58)
Kai pastojau pirmą kartą, tai manęs visiškai nepykino  schmoll.gif o su šiuo nėštumu tai kažkur nuo 6 savaitės į tūliką vos spėdavau nubėgti  blush2.gif

oi kaip laukiu as tu dvieju pagaliukuniestumo teste,bet...vakar dariausi ir nieko verysad.gif ,tikriausiai dar per anksti to gandro laukti,nes tik trys sav kaip nebenaudoju kontracetinio ziedo.o taip jau norisi sita zenkla naudoti nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 10 01, 09:55)
nes tik trys sav kaip nebenaudoju kontracetinio ziedo.o taip jau norisi sita zenkla  naudoti nestuke.gif  ax.gif

Dauraa, šiaip po kontraceptikų geriau ir nepastoti per pirmus tris mėnesius. Kad ir kokie šiais laikais pažangūs kontraceptikai, bet vis tiek jų tikslas - naikinti kiaušinėlius. Ir reikia laiko, kad vėl viskas atsistotų į vietas. Aš vat po daugiau nei metų nenaudojimo užkibau (tiesa, naudojo ne žiedą, o pleistrus). Žiūrėsiu kas bus toliau. Po poros savaičių pas ginę eit planuoju, jei tfu tfu nieko blogo nenutiks.
Mano testukas, darytas šeštadienį ryte, maždaug 17DPO
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linarte: 01 spalio 2007 - 09:06