Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

QUOTE(Geismas @ 2008 04 16, 20:46)
O aš dabar eksperementuoju. Nusipirkau salicilo rūgšties tirpalo, merkiu ausų krapštuką ir patepu ant inkštiruotų vietų. Nu riebumą tai nuima. Po maždaug 15 min. prieš veidrodėlį galima įžiūrėt iš inkštirų išėjusius skysčius kažkokius... Tai vat nezinau kas cia: ar is poru nesvarumai, ar tiesiog oda riebalus isskiria.

Po kokiu dvieju sav. nosyt4s ir smakro oda nemenkai issausejo. Dabar pleiskanojanti. Tuoj eisiu pasidaryt pylinga.

Ai dar pastebejimu- salicilo rugstis tikrai tikrai traukia inkstirus i pavirsiu. Bet maniskiai yra giliai odoje todel tik priarteja prie odos pavirsiaus ir labiau ''sviecia'' lotuliukas.gif . O tu kuriu jie ir taip odos pavirsiuje tai manau salicilo rugsties tirpalas nemenkai pagelbetu.

Tai vat pupos lotuliukas.gif . ^iandien m1stau daryt po pylingo toki dalykeli: patept tuo tirpalu, veliau pagarint siek tiek ir lipdyt ta slykstyne(visad sukeliancia man asaras) pleistra poroms valyt.

o ne per ziaurios priemones ir ne perdaug visko is kart rolleyes.gif ?
silicilo rugsis tik trumpam nusausina oda, bet taip privercia ja dar labiau riebaluotis. as dabar supratau kad spuogu neisgydysi dziovindamas oda- tada tik tie spuogai pasidaro sunkiau beissivalantys- tie patys inkstirai irgi sausoj odoj kaip imuryti pasidaro(cia jau kazkieno zodzius pasiskolinau blush2.gif ), tikrai norint isvalyt oda nereik jos dziovint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 04 16, 18:46)
O aš dabar eksperementuoju. Nusipirkau salicilo rūgšties tirpalo, merkiu ausų krapštuką ir patepu ant inkštiruotų vietų. Nu riebumą tai nuima. Po maždaug 15 min. prieš veidrodėlį galima įžiūrėt iš inkštirų išėjusius skysčius kažkokius... Tai vat nezinau kas cia: ar is poru nesvarumai, ar tiesiog oda riebalus isskiria.

Po kokiu dvieju sav. nosyt4s ir smakro oda nemenkai issausejo. Dabar pleiskanojanti. Tuoj eisiu pasidaryt pylinga.

Ai dar pastebejimu- salicilo rugstis tikrai tikrai traukia inkstirus i pavirsiu. Bet maniskiai yra giliai odoje todel tik priarteja prie odos pavirsiaus ir labiau ''sviecia'' lotuliukas.gif . O tu kuriu jie ir taip odos pavirsiuje tai manau salicilo rugsties tirpalas nemenkai pagelbetu.

Tai vat pupos lotuliukas.gif . ^iandien m1stau daryt po pylingo toki dalykeli: patept tuo tirpalu, veliau pagarint siek tiek ir lipdyt ta slykstyne(visad sukeliancia man asaras) pleistra poroms valyt.

oho, tikrai gaila man tavo odos, tiesiog kankini tu ją... negana to, kad jau dabar išsausėjusi ir pleiskanojanti, tai tu dar ją šveiti (įtariu su šiurkščiu šveitikliu), salicilu žaloji toliau... pasiklausk bet kurios kosmetologės, tau pirmiausia reik naudot tokias priemones, kurios nesausintų odos... kalbu iš savo aptirties, visada naudojau priemones skirtas riebiai/mišriai odai, ir piktindavaus kad va sausėja, šerpetoja... ir taip dar labiau susigadinau odą... pasirodo, man galima naudot tik švelnias priemones veidukui, švelnų švelnų pilingą, kremą jautriai/mišriai odai ir pan...
tikrai geriau nežalok veido dar labiau....
Atsakyti
man ir žiaurokai skamba schmoll.gif odytė išsausėjusi, o ją dar su rūgšties tirpalu, pleistrais g.gif

aš paauglystėj su tokiais agresyviais veiksmais prisižaidžiau doh.gif
kuo labiau ir agresyviau ją sausini 'kad mažiau' riebalų skirtų, tuo ji daugiau riebaluojasi. čia užburtas ratas tuo klausimu. Mišri odytė yra kaprizinga ir jai tik ilgas, kantrus ir švelnus poveikis naudos duoda mirksiukas.gif geriau kokia drėkinančią kaukytę užsidėk. O tie pleistrai, tai nebent "storą skūrą' turi ax.gif
Atsakyti
Kad po veido valymo atsiranda vienas kitas inkstiras, nieko tokio, taip jau yra, kad sujudindamos juos suaktyvina, o jei dar kurio gerai neisvalo - garantuotas pulinukas.

Jei riebi oda tiesiog naudokite 1 karta per savaite pilinga, gera priemone panaikinti nedidelius inkstirus. Dar yra kaukes valancios tokius nesvarumus. PADEDA thumbup.gif

taip jau yra, jei turite riebia oda - inkstiru visda bus.

P.S. man keisciausia, kad spuogai ir pradejo kilt, kai pradejau vartoti konraceptines studentu laikasi, po keliu metu is sausos odos pasidare labai riebi doh.gif , as manau kad toks pasikeitimas leme kontraceptiku naudojimas. O dabar jau po 8 metu, ji vis dar riebi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolasiukas @ 2008 04 17, 07:01)
Kad po veido valymo atsiranda vienas kitas inkstiras, nieko tokio, taip jau yra, kad sujudindamos juos suaktyvina, o jei dar kurio gerai neisvalo - garantuotas pulinukas.

Jei riebi oda tiesiog naudokite 1 karta per savaite pilinga, gera priemone panaikinti nedidelius inkstirus. Dar yra kaukes valancios tokius nesvarumus. PADEDA thumbup.gif

taip jau yra, jei turite riebia oda - inkstiru visda bus.

P.S. man keisciausia, kad spuogai ir pradejo kilt, kai pradejau vartoti konraceptines studentu laikasi, po keliu metu is sausos odos pasidare labai riebi doh.gif , as manau kad toks pasikeitimas leme kontraceptiku naudojimas. O dabar jau po 8 metu, ji vis dar riebi ax.gif

na pritariu, mano draugo mama kosmetologė, tai aiškiai pasakė, kad iš veido valymo nebus jokios naudos, jei po to nuolat nevalysi odos pilingu, ir sako geriau švelnesnis pilingas ir dažniau naudojamas... tai vat laukiu dabar jau dvi savaitės, kol ji man parneš kokį pilingą iš darbo man tinkamą, bet jaučiu greičiau galo sulauksiu doh.gif tai kol ji "neša", aš nusipirkau Rasos emulsinį šveitiklį...tikrai labai švelnutis
Atsakyti
na as irgi uzsirasiau i valyma, ti k kazin arverta eiti... pas mane inkstirai ant nosies ir smakro, nera didziuliu puliniu kazkokiu... vakar nusipirkau clean and clear tonika nuo inkstiru ir ta krema vaistinej Afocam (ar kaip jis ten vadinasi, su arbatzoles aliejum) , na po vienos dinos sunku kaz ka asakyti, bet man atrodo kad geriau, na bentjau ta raudona nosi nueme thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli mano dukrai 13metu,tai aisku uzpuole spuogeliai blink.gif Tepa ji su tokia tekstura is vaistines pirkta,bet tos vietos issausejo nuo tos priemones.Gal reikia koki kremuka tept kaip manot? g.gif
Atsakyti
Mano oda ir yra riebi/mišri,nes vietomis yra ir sausokų plotelių.Naudoju "Neutrogena visibly clear' juodųjų inkštyrų valiklį,Orflame-valomoji tonizuojamoji želė su natūraliu arbatmedžio aliejumi,Rasos-valomoji molio kaukė su šalavijais ir gebenėmis.Jau naudoju apie porą mėnesių ir rezultatas yra.Tų inkštyrų retokai randu,ir tas poras kažkaip truputi sutraukia.
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 04 17, 21:26)
Turiu klausimeli mano dukrai 13metu,tai aisku uzpuole spuogeliai blink.gif Tepa ji su tokia tekstura is vaistines pirkta,bet tos vietos issausejo nuo tos priemones.Gal reikia koki kremuka tept kaip manot? g.gif

manau zinau apie kokia priemone kalbi, su receptu ja galima gaut tik?

naudojau kazkada pati paauglystej, tai tikrai sausina oda ziauriai, manau gan drastiska sita priemone, bet spuogam veiksminga... reiktu naudot krema drekinanti misriai, jautriai odai tai tikrai... nors as dar naudociau ir tonika jautriai odai, svelnu pilinga.... ir jokaisi budais neliesti tu spuogu, nes jie ti dar labiau isplis po to....
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 04 17, 22:26)

tegu nepatingi juodą molį porą kartų į savaitę užsidėt, dar rekomenduočiau Teebaum su arbatmedžiu,Magrav Ardžila, Propoller labai gelbėja sesei ax.gif
tas salicilio tirpalas ar kaip ten jai nelabai padėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 17, 23:15)
tegu nepatingi juodą molį porą kartų į savaitę užsidėt, dar rekomenduočiau Teebaum su arbatmedžiu,Magrav Ardžila, Propoller labai gelbėja sesei ax.gif

bet tai sitie visi tavo isvardyti juk irgi sausina oda ar ne? cia opesne problema buvo, kaip supratau, kad issausejo odyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 18, 00:15)

o as manau atvirksciai..jei nuo 13 metu prades krauti viska is eiles..tai problemos gali buti zymiai didesnes. Kuo maziau kaukiu ar kitokiu priemoniu, tuo labiau ir visokios neaiskios kosmetikos, plius tokiam jaunam zmogui negalima naudoti intensyviu priemoniu g.gif
Atsakyti