Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

jo? o tu juo prausi ir kosmetika nuo veido? 4u.gif

as naudoju evelin prausikli, tai neblogas...ir kosmetika nuplauna. lotuliukas.gif
Atsakyti
na jei manes klausi, tai as jo tik veida valau, nes kosmetika su muilu nuplaunu, bet as labai retai dazausi smile.gif
Atsakyti
Papasakok placiau apue ta ROC kremuka? ka jis daro? as vis i ta ROc kosmetika pasiziuriu ir vis pirkti nedristu blush2.gif
Papildyta:
tai tas clean and cleare tonikas? patikslink plz. blush2.gif a to manesnukenis prasosi visko, kad pries inkstyrus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 04 21, 13:01)
cry.gif o aš jau nežinau ką daryt.... tai sakau, gal kuri patart galės???
ta pati problema, kaip pas visas, tik... na, inkštirai pagrinde ant nosies.. tik bėda, kad ėmė atsirast odos paviršiuje tokios plonytės raudonos kraujagyslės... ir tokie iš odos iškilę spuogai. kosmetologė sakė, kad tai sprogę kapiliarai ir juos išnaikint galima nebent uždeginus... pamenu vaikystėj man man kažkokias karpinės kilmės yra deginę, tai nenoriu to vėl patirt...  verysad.gif gal kas turi panašių problemų ir yra kitoks būdas nei kad degint?  unsure.gif

lazeriu tokius dalykus naikina, tik nežinau nei kiek kainuoja nei kur daro tokias procedūras ax.gif
Atsakyti
dar be lazerio sveia tokiu juros zoleliu ir kriaukliu misiniu. tada veido oda po kiek laiko nusilupa ir veido trukumai maziau matosi.
Atsakyti
QUOTE(Burberry @ 2008 04 21, 16:32)
dar be lazerio sveia tokiu juros zoleliu ir kriaukliu misiniu. tada veido oda po kiek laiko nusilupa ir veido trukumai maziau matosi.

bet ar gelbės, jei kraujagyslės taip paviršiuj? g.gif nžn nžn... unsure.gif reiks pasidairyt tada visagaliam nete...
Atsakyti
man vienas is efektyviausiu priemoniu nuo inkstiru serumas is Bion firmos. Vadinasi white head/black head nuo juodu ir baltu inkstiru. Naudoti reikia ant isbertu inkstirais vietu 2 k. dienoj 1 menesi ir daugiau. Man rezultatai pasimate po 1,5 sav. po men inkstiru nebeliko, liko tik duobeles tuscios. Priemone palaipsniui istirpdo poru riebalini turini.
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2008 04 21, 20:58)
man vienas is efektyviausiu priemoniu nuo inkstiru serumas is Bion firmos. Vadinasi white head/black head   nuo juodu ir baltu inkstiru. Naudoti reikia ant isbertu inkstirais vietu 2 k. dienoj 1 menesi ir daugiau. Man rezultatai pasimate po 1,5 sav. po men inkstiru nebeliko, liko tik duobeles tuscios. Priemone palaipsniui istirpdo poru riebalini turini.

http://www.kosmedija..._dissolver.html

sitoks?cia tik aprasas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 21 balandžio 2008 - 20:07
taip. 30 ml buteliukas rudo skyscio. pabrango, anksciau 90 lt. buvo
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2008 04 21, 20:58)
man vienas is efektyviausiu priemoniu nuo inkstiru serumas is Bion firmos. Vadinasi white head/black head  nuo juodu ir baltu inkstiru. Naudoti reikia ant isbertu inkstirais vietu 2 k. dienoj 1 menesi ir daugiau. Man rezultatai pasimate po 1,5 sav. po men inkstiru nebeliko, liko tik duobeles tuscios. Priemone palaipsniui istirpdo poru riebalini turini.

O tai LIKO DUOBELĖS ar oda lygi pasidarė? Duobelės mano manymu nekoks rezultatas unsure.gif
Atsakyti
nu aisku, kad duobeles nieko grazaus smile.gif bet jos liko, tai tepiau kiausinio baltyma.sutraukia labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2008 04 21, 22:32)
taip. 30 ml buteliukas rudo skyscio. pabrango, anksciau 90 lt. buvo

kur galima jo nusipirkt? ar tik iš to saito? jei gali, mestek į až.. ačiuks... 4u.gif
Atsakyti