as manau, kad 13os metų geriau nedėt tokių agresyvių kaukių ant viso veido kaip molis, propeler ir etc, o naudot tik lokaliai priemones (tirpala, želė nuo spuogelių). ir nereikia jaunai odai nei tonikų nei juolab pylingų kaip čia rekomendavo. paskui odelė pripras ir tik blogiau bus. O ir gerą toniką surast, kad be alkoholio būtų ir etc ne taip paprasta.
bet klausiama apie drėkinimą. tai gal kokį lengvą kremuką reikėtų įsigyt.
kažką iš šitos tematikos gal
Sebamed Clear Face Care Gel / Odos priežiūros želė
as irgi manau kad reiketu kazko lengvo, gal net su paprastu vaikisku kremu pasitepti, arba NIVEA melynas metalinei apvalioj tubelei, net kudikelius juo tepa
Aciu mergaites uz patarimus
Veila as kaip tik ir galvojau pirkt Sebamed kremuka o tu kaip tik ji ir paminejai

QUOTE(Poema @ 2008 04 18, 09:11)
Veila as kaip tik ir galvojau pirkt Sebamed kremuka o tu kaip tik ji ir paminejai 

atsargiau su tuo sebamedu, man nuo jo tik blogiau buvo,randelių iki šiol likę

QUOTE(Gustuke @ 2008 04 18, 10:21)
o jei kalbant apie randelius

Pabandyk ką nors su AHA rūgštim
. Girdėjau, kad padeda.

QUOTE(Poema @ 2008 04 18, 09:11)

Nežinau, nežinau, sesei 14 metų, brendimas, hormonai ir pan., tai jokie kremai nepadėjo

QUOTE(Gustuke @ 2008 04 18, 11:21)
randelių ar dėmelių?
dėmelės greičiau nyks, jei oda pastoviai atsinaujins

dar man patiko ROC Purif AC emulsija odos trūkumams koreguoti

QUOTE(Geismas @ 2008 04 18, 13:40)
gal galetumet parekomeduot konkrecia priemone?

QUOTE(Veila @ 2008 04 17, 23:45)
as manau, kad 13os metų geriau nedėt tokių agresyvių kaukių ant viso veido kaip molis, propeler ir etc, o naudot tik lokaliai priemones (tirpala, želė nuo spuogelių). ir nereikia jaunai odai nei tonikų nei juolab pylingų kaip čia rekomendavo. paskui odelė pripras ir tik blogiau bus. O ir gerą toniką surast, kad be alkoholio būtų ir etc ne taip paprasta.
na gal tavo ir tiesa, per jaunute dar tokiom priemonem...
siaip tai as asmeniskai ne cia forume , o kosmetologes arba dermatologes patarimo klausciau... visgi oda yra toks dalykas, kur reik zinot ka darai ir ka tepi... ypac 13metei, kad po to odyte nebutu sugadinta...
QUOTE(dar_sima @ 2008 04 18, 16:25)
na gal tavo ir tiesa, per jaunute dar tokiom priemonem...
siaip tai as asmeniskai ne cia forume , o kosmetologes arba dermatologes patarimo klausciau... visgi oda yra toks dalykas, kur reik zinot ka darai ir ka tepi... ypac 13metei, kad po to odyte nebutu sugadinta...
Na pirkau vaistinej Sebamed ir konsultavausi su vaistininke patare pirkt drekinanti,jautriai odai su vitaminu E.Ziuresim gal pades

o as naudoju clean and clear, man patinka, nuo inksytru, tik vat kazkaip ir herpes mane puola, irvisi spuogai, nzn kas cia atsitiko

ta pati problema, kaip pas visas, tik... na, inkštirai pagrinde ant nosies.. tik bėda, kad ėmė atsirast odos paviršiuje tokios plonytės raudonos kraujagyslės... ir tokie iš odos iškilę spuogai. kosmetologė sakė, kad tai sprogę kapiliarai ir juos išnaikint galima nebent uždeginus... pamenu vaikystėj man man kažkokias karpinės kilmės yra deginę, tai nenoriu to vėl patirt...