Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

QUOTE(Draugeliuke @ 2008 04 21, 22:12)
nu aisku, kad duobeles nieko grazaus smile.gif bet jos liko, tai tepiau kiausinio baltyma.sutraukia labai gerai.

o visiskai visiskai isnyko?ar gal pas tave nelabai ju buvo?
Atsakyti
vis tiek ta priemone reikia naudoti nuolatos, nes inkstirai neisnyksta suvisam rolleyes.gif ir neatsiranda per diena
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 04 21, 23:38)
o visiskai visiskai isnyko?ar gal pas tave nelabai ju buvo?
Mano manymu tai tos duobelės-išsiplėtusios poros o ne randai.

http://www.makeuptal...cure-78070.html Va čia kažkokį prausiklį irgi labai rekomenduoja. Gal kuri bandėt arba matėt Lietuvoj pirkti?

Papildyta:
Valiklio aprašymas
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2008 04 21, 20:58)
man vienas is efektyviausiu priemoniu nuo inkstiru serumas is Bion firmos. Vadinasi white head/black head  nuo juodu ir baltu inkstiru. Naudoti reikia ant isbertu inkstirais vietu 2 k. dienoj 1 menesi ir daugiau. Man rezultatai pasimate po 1,5 sav. po men inkstiru nebeliko, liko tik duobeles tuscios. Priemone palaipsniui istirpdo poru riebalini turini.

Jetus , o kur tą gėrį nusipirkti galima ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina0425 @ 2007 11 23, 12:46)
Na merginos,parasykit kur bioptron lempa gauti ir kokia kaina 4u.gif  mirksiukas.gif

INFO APIE BIOPTRON
Jei dar reikia rolleyes.gif
QUOTE(inspektorer @ 2008 01 21, 11:59)
pas mane tai problema tame, kad oda sausa, o inkštirai puola išsijuosę  verysad.gif  nuo visų priemonių oda tik dar išsausinama, lupasi, šerpetoja, o juodi taškeliai toliau baliavoja  verysad.gif penktadienį dariausi veido valymą, bet oda tokia suvargusi dabar jaučiasi ir atrodo, jau taip nesinori jos toliau tokiais valymais kankinti  verysad.gif gal sakau koks gimdymas padėtų  lotuliukas.gif  nes nėštumo metu persitvarko visas moters organizmas  ax.gif tiesą sakant nežinau, tikriausiai mažiau dėmesio kreipti reik ir mažiau į veidrodį žiūrėti  lotuliukas.gif

Gimdymas tikrai nepadės biggrin.gif
O aš kažkaip dabar susirūpinus mimikos pirmom raukšlėm biggrin.gif ir visai buvau pamiršus tuos parazitus , ale dabar reiks pajudint , nėr čia ko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 04 22, 13:45)
Mano manymu tai tos duobelės-išsiplėtusios poros o ne randai.
http://www.makeuptal...cure-78070.html Va čia kažkokį prausiklį irgi labai rekomenduoja. Gal kuri bandėt arba matėt Lietuvoj pirkti?

Papildyta:
Valiklio aprašymas

kaip as uzsimaniau tio Bion serumo ar kas tai... wub.gif
bet is draugo gavau morala,kad pas mane viskas,kad nereikia ieskoti problemu,bla bla bla..nu bet tai nera ta nosis idealiai be inkstiru,as gi zinau kaip atrodo nosis su 0 inkstiru,va pasiziuriu pvz.i mamos nosi,tada i savo ir matau skirtuma,o jis man aiskina blink.gif doh.gif
Atsakyti
Bion kosmetika prekiauja salonas Kosmedija Vilniuje, del kitu miestu nezinau. Pastoviai jo naudoti negalima, kosmetika profesionali ir gana stipraus poveikio, tad sunaudojus buteliuka reikia daryti pertrauka.Bent man taip kosmetologe sake. O tos duobeles likusios po visko tikrai ne randai, o issipletusios poros.
Atsakyti
Labukas! jau tie inkstirai tai tikras vargas,ypac jei veido oda riebi,bet pradejau eiti pas kita kosmetologe,padare veido valyma,kauke sutraukiancia uzdejo,dar priemoniu pas ja nusipirkau ir kolkas esu patenkinta,paziuresiu kaip bus toliau.Galvoju isbandyti helarono rugsti,gal kas jau bandet? Butu idomu suzinoti nuomone ax.gif
Atsakyti
Isnyko visiskai, priedo dar juoda moli naudoju ir kas pusmeti valymo einu pasidaryti. Jau kazkokioj kitoj temoj rasiau apie ta Bion serumuka, nes man jis vienintelis issigelbejimas, iki tol kankinausi ziauriai su tais inkstirais. doh.gif
Atsakyti
O gal kur užsienyje išeitų pigiau nusipirkt? Nes internete žiūrėjau tai 22 doleriai jis amerikoj bet siuntimas kainuotų doh.gif
Atsakyti
as tai naudoju Clean&Clear Blackhead Clearing DAILY SCRUB .. siaip man jis gan neblogai isvalo veida, tik paskui panaudojus 4 ar 5 dienas is eiles nuo veido T zonos riebalai vos ne varvet pradeda kaip ima riebaluotis tose vietose oda.. doh.gif uz tai as ji naudoju tik pora kart i savaite nors ten parasyta, kad su juo reik praustis kasdien viena kart i diena..
Papildyta:
QUOTE(Draugeliuke @ 2008 04 22, 22:38)
Isnyko visiskai, priedo dar juoda moli naudoju ir kas pusmeti valymo einu pasidaryti. Jau kazkokioj kitoj temoj rasiau apie ta Bion serumuka, nes man jis vienintelis issigelbejimas, iki tol kankinausi ziauriai su tais inkstirais.  doh.gif

o beje kaip jisai atrodo, nes as kiek pasiziurinejau kosmedijos puslapiuke tai ten nelabai man aisku.. vien tik angliski gaminiu pavadinimai.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tropic@~: 23 balandžio 2008 - 14:25
QUOTE(Geismas @ 2008 04 23, 14:09)
O gal kur užsienyje išeitų pigiau nusipirkt? Nes internete žiūrėjau tai 22 doleriai jis amerikoj bet siuntimas kainuotų doh.gif

bet vistiek pigiau nei 130 gaunasi,argi ne?
Atsakyti