Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

Ech tos besilaukiančios doh.gif

Pamiršta parašyti ax.gif kad kiekvienos spalvos vilna veliasi skirtingai, nesvarbu ji iš čia ar iš ten biggrin.gif
Pvz. pirkau juodos bambali iš vokietijos, vargau devyniais prakaitais kol suvėliau, pasitaikė proga nusipirkti čia juodos, veliu ir kaifuoju mirksiukas.gif
Aišku aš ir giriu savo prekę, bet negaliu peikti Lietuvoje esančių vilnų, ypač tamsių atspalvių. tongue.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif aha

taip, nuo spalvu irgi priklauso, nors ir matyt nuo dazymo partiju irgi g.gif juoda vokiska buvo sunkiai besivelianti, bet buvo ir neblogai besivelianti, neisivaizduoju nuo ko prklauso. tik su juodu adatelem paveltu veltiniu veldama ji ant silko prasikeikiau. bet turiu lietuviskos juodos, kuri pas mane dulka pusantru metu, nes praktiskai visiskai nesivelia - slidi kaip silkas. vat ir negali sakyt kategoriskai, kad vienareiksmiskai visada gera ar bloga.
yra pilku, drumzlinu atspalviu lietuvisku, kur irgi nelabai kam tinka. balta velias, oranzine velias, tik dazai aplinkui viska dazo bebegdami tongue.gif jurine zalia tokia dar buvo - ta be priekaistu. tamsiai melyna irgi buvo gera, apart to, kad irgi smarkiai daza leidzia veliant. o siaip tai nusibosdavo pirkaliot ir speliot, bus gera, ar nebus.
zodziu irgi vienareiksmiskai negali sakyt, kad lietuviska tik gera, as asmeniskai turiu jai priekaistu lotuliukas.gif kaip ir vokiska - yra sunkiau pasiduodanciu spalvu, palyginus su kitom (su lietuviska nelyginu), bet sakyt, kad ji apskritai sunkiai iveikiama ar dar kas su ja negerai, tai irgi negalima. viska darau is jos pakolkas, tai jei butu kankyne, tikrai netureciau kantrybes su ja dirbti, ypac dabar wink.gif
taip kad man rodos cia daugiau pripratimo reikalas.. (tikiuosi diskusija nesuasmeniskes cool.gif ) arba prioritetu klausimas, kaip pvz kaina, svelnumas, plauko ilgis, dazo fiksacija, kurioj staadijoj vilna greiciau pasiduoda, ar kinta veltinio kokybe suvelus ir panasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 27 vasario 2008 - 12:53
QUOTE(solele @ 2008 02 21, 10:54)
Norejau paklaust ar jums susitraukia 30% dirbinio ???

mano batu salblonai mazdaug 2x didesni uz galutini rezultata.
Bet cia mano tokie, kiekviena per ilga laika atranda savo sluoksniu skaiciu, geriausia vilna ir suvelimo lygi.

Del dazymo, pritariu Vilkei, manau konkreti spalva (pvz. juoda ar raudona) nekalta, kalti dazai, vilnos partija, dazymo technologija....

del vilnos kokybes - labai svarbu ne tik vilnos rusis ar jos iskarsimas,storis, svarbi ir vilnos kilmes salis.
Atsakyti
[quote=blansyte,2008 02 18, 21:22]
na maniškiui tikrai nera ko lygintis su jūsų nuostabiais šaliais,bet kadangi tai pirmasis mano šalikiukas ,manau nepasmerksit

user posted image

wub.gif o pavariskas, o grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2008 02 27, 10:20)
pripratimo reikalas. Veliu is vokiskos ir vargo nematau, neturiu problemu jos suvelti iki 40% susitraukimo. man asmeniskai ji kaip tik greiciau susitraukia nei ta, is kurios velia Aurelia. Aurelia velia is kaunietiskos ABC parduotuves vilnos, kurios as pakesti negaliu (man ji reikalauja daugiau laiko trinant, leciau pradeda trauktis, yra siurkstesne ir veliant labai leidzia dazus, po paskutines akcijos su ja gyvatukas vonioj iki dabar oranziniais plemais nusidazes), o ji vargo nemato ir puikiai su ja velia smile.gif taip kad tik pripratimo, ipratimo, susidraugavimo su vilna klausimas. Kiekvienas savo atranda, sava vilna perpranta, kitiem ziurek ir karsinys pats geriausias draugas.

ABC senai nebeperku .... pasenusi info tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2008 02 27, 20:50)
ABC senai nebeperku .... pasenusi info tongue.gif

O kur tu perki? Matau esi vilnietė. Gal Vilniuje yra kokia gera parduotuvė? O tai atrodo, kad tik Kaune galima nebrangiai ir geros vilnos nusipirkti.
Atsakyti
O šalikėlį reikia apkarpyti prieš veliant, jei jo krašteliai apsiūti?
Atsakyti
rututu ,šitas,pasakiškas,ant ko ji veliai

user posted image

ir juodi su baltu irgi fantastiški thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2008 02 08, 02:06)
Sveikos  ax.gif

Pasirodau ir as su salikiukais wink.gif

Sekmes visoms velejelems!  wub.gif

man visi labai gražūs wub.gif
Atsakyti
[quote=erickaamerika,2008 02 27, 14:58]
[quote=blansyte,2008 02 18, 21:22]
na maniškiui tikrai nera ko lygintis su jūsų nuostabiais šaliais,bet kadangi tai pirmasis mano šalikiukas ,manau nepasmerksit

kur cia pasmerksi kai toks grozis thumbup.gif wub.gif as tai nemoku saliu daryt ir net neisivaizduoju kaip tas smulkias gelytes ivelei. labai grazu 4u.gif o kaip tas gelytes iveli jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
sakykit o ant kokiu audiniu geriau velti tuos salikelius o ant kokiu nesivelia?ar nera isvis jokio skirtumo... g.gif ant sintetiniu pvz galima ar nena isvis ar yra skirtumas koks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 03 04, 14:01)
O šalikėlį reikia apkarpyti prieš veliant, jei jo krašteliai apsiūti?

as siulyciau atkarpyt
Atsakyti