Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

Aciu Linuke ir DOSETH. Jusu tarpusavio susirasinejimas ir man daug padejo thumbup.gif
Atsakyti
O gal galėtumėt patarti, ką reikia daryti norin, kad velto šaliko kraštai banguotų?
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 04 18, 21:44)
O gal galėtumėt patarti, ką reikia daryti norin, kad velto šaliko kraštai banguotų?

Ar sunku perskaityti varganus 12 puslapių ir neklausti šimtą kartų apie tą patį? bigsmile.gif
Atsakyti
na pagaliau suveliau savo sali biggrin.gif dabar greziu skalbimo masinoje pagal Doseth recepta ax.gif Tik nerimauju ar nebusiu per silpnai suvelusi g.gif Labai bijojau, kad nebutu per daug blush2.gif tai jauciu pamazinau to velimo. Nes kol kas salis atrodo toks plonutis lengvutis ax.gif
Pavoliojau as ji tris kartus (skersai, isilgai ir vel skersai), patikrinau lyg ir vilna neatsiskiria , tai sakau gal bus gerai g.gif ir gal isdziuves jis nebus toks skystas doh.gif
butu gerai, jei kas mane pakritikuotu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 07 gegužės 2008 - 21:22
QUOTE(linuke_ @ 2008 05 07, 22:20)
na pagaliau suveliau savo sali biggrin.gif dabar greziu skalbimo masinoje pagal Doseth recepta ax.gif Tik nerimauju ar nebusiu per silpnai suvelusi g.gif Labai bijojau, kad nebutu per daug blush2.gif tai jauciu pamazinau to velimo. Nes kol kas salis atrodo toks plonutis lengvutis ax.gif
Pavoliojau as ji tris kartus (skersai, isilgai ir vel skersai), patikrinau lyg ir vilna neatsiskiria , tai sakau gal bus gerai g.gif ir gal isdziuves jis nebus toks skystas doh.gif
butu gerai, jei kas mane pakritikuotu bigsmile.gif

Eeee mane kas minavoja biggrin.gif

100kart. iš vieno galo pimyn atgal.
100kart. iš kito galo pimyn, atgal

Jei nesusivėlęs, visada gali davelt. Bet jei pervėlei blink.gif gali imtis kitą velt rolleyes.gif
Atsakyti
Na, as apveliau grynai visa medziagos gabala - veliau apsiausta (sakykim pleda) su kapisonu. Bendroj sumok klojau 3 sluoksnius (3horizontaliai ir 3 vertikaliai), o susitrauke tik gal 10%. Cia gal nuo medziagos priklauso, ant kokios veli? Nes tanki ir tvirta mano ta medziaga buvo...
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2008 05 07, 23:32)
Na, as apveliau grynai visa medziagos gabala - veliau apsiausta (sakykim pleda) su kapisonu. Bendroj sumok klojau 3 sluoksnius (3horizontaliai ir 3 vertikaliai), o susitrauke tik gal 10%. Cia gal nuo medziagos priklauso, ant kokios veli? Nes tanki ir tvirta mano ta medziaga buvo...

Vajeeee blink.gif čia toks žieminis ar kaip g.gif
ir kiek vilnos sunaudojei?
Atsakyti
Cia toks vakarams prie lauzo ar aukuro smile.gif Siaip sunaudojau 600gr ir dar kapisonas. kai gausiu fotika, ikelsiu foto (nuoroda). Dydis gavosi iki puses blauzdu, apsigobus pecius.....
Atsakyti
Na va, išėmus iš mašinos dar kartelį pavoliojau aš jį biggrin.gif nu ir gavosi visai neblogai ax.gif dar kaip pirmas blynas rolleyes.gif tik vat kas nesigavo: vėliau iš dviejų spalvų: baltos ir rausvos. Balta vilna puikiai susivėlė, o rausva (dar kaip tik kraštai) nelabai schmoll.gif (čia turbūt pasitaikė nelabai besivelianti vilna g.gif ) paskui jau beveik tik kraštus voliojau, bet nieko blink.gif ir pabijojau labai daug velti, kad nepervelčiau g.gif Tai klausimas, ką man dabar padaryti su tais kraštais g.gif ar taip ir palikti, ar kažkaip bandyti tik kraštus pavelti, bvet kaip blink.gif gal su adatėle, bet labai jau daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 05 08, 08:36)
Na va, išėmus iš mašinos dar kartelį pavoliojau aš jį biggrin.gif nu ir gavosi visai neblogai ax.gif dar kaip pirmas blynas rolleyes.gif tik vat kas nesigavo: vėliau iš dviejų spalvų: baltos ir rausvos. Balta vilna puikiai susivėlė, o rausva (dar kaip tik kraštai) nelabai schmoll.gif (čia turbūt pasitaikė nelabai besivelianti vilna  g.gif ) paskui jau beveik tik kraštus voliojau, bet nieko blink.gif ir pabijojau labai daug velti, kad nepervelčiau g.gif Tai klausimas, ką man dabar padaryti su tais kraštais g.gif ar taip ir palikti, ar kažkaip bandyti tik kraštus pavelti, bvet kaip blink.gif gal su adatėle, bet labai jau daug  doh.gif

Kai veli baltą tai ir 100kart.nereikia velti pakanka 50iš vieno 50 iš kito.
Na o dabar ką, g.gif su palvota, laimės dalykas smile.gif Teks nešioti tokią, jei atrodys kad reiktų pavelti, tai plaudama vonioje gali sušlapintą ir išmuiluotą, pamėtyt į vonią, šitaip plaukialiai pereina per audini. Bet nematat kokioje stadijoj yra tavo šalikėlis, yra sunku ką ir pasakyti.
Gal Kaune žinai kas velia ir gali aptarti visa tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2008 05 08, 08:52)
Kai veli baltą tai ir 100kart.nereikia velti pakanka 50iš vieno 50 iš kito.
Na o dabar ką, g.gif  su palvota, laimės dalykas smile.gif Teks nešioti tokią, jei atrodys kad reiktų pavelti, tai plaudama vonioje gali sušlapintą ir išmuiluotą, pamėtyt į vonią, šitaip plaukialiai pereina per audini. Bet nematat kokioje stadijoj yra tavo šalikėlis, yra sunku ką ir pasakyti.
Gal Kaune žinai kas velia ir gali aptarti visa tai g.gif

tai panešiosiu kol kas taip, o plaudama dar pabandysiu pavelti tuos kraštus rolleyes.gif
Ir dar klausimėlis: skalbti TIK rankomis? 4u.gif
Atsakyti
jei masinoj isskalbsi, tai didele tikimybe, kad istrauksi nosine biggrin.gif
Atsakyti