Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

na maniškiui tikrai nera ko lygintis su jūsų nuostabiais šaliais,bet kadangi tai pirmasis mano šalikiukas ,manau nepasmerksit

user posted image

user posted image
Atsakyti
Blansyte, gražus šalikiukas. thumbup.gif
Atsakyti
Blansyte, šaunus šalis wub.gif toks įdomus, įmantrus wub.gif su gėlėm ir lapukais taip šdomiai gražiai sugalvota wub.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites. wub.gif

Atsakyti
Šitą šalį dariau ant lino - apvėliau , padekoravau vilna .
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sedona, koks įdomus, originalus šalis bigsmile.gif thumbup.gif labai dailus wub.gif ir iš kur pas tave tiek minčių? bigsmile.gif
Atsakyti
Sedona ,labai thumbup.gif
Atsakyti
labai gražu biggrin.gif nors ir nesuprantu kaip ten ant medžiagos reikia velti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bububla @ 2008 02 20, 13:30)
labai gražu biggrin.gif nors ir nesuprantu kaip ten ant medžiagos reikia velti blink.gif

Kočioji ,kočioji , kočioji mirksiukas.gif biggrin.gif

Dėkui , merginos ax.gif
Atsakyti
čia rimtai? reikia tik kočioti ir susivelia? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bububla: 20 vasario 2008 - 14:41
Sedona, be galo gražus tavo šalis wub.gif .

Tik man parūpo, kodėl tos vietos, kurios apveltos nė kiek nesusitraukę? Juk turi trauktis kažkiek vilna ir audinį sutraukti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bububla @ 2008 02 20, 15:41)
čia rimtai? reikia tik kočioti ir susivelia? lotuliukas.gif

Tiesi audinį , ant jo dėlioji vilną dedi tinklelį,, šlapini , muiluoji, šiek tiek pazulini rankomis ,, kad raštas sugultų . Paskui vynioji į kilimėlį ir kočioji viena kryptimi daug daug kartų . Kita kryptimi daug daug ... Išvynioji , apverti ir vėl kočioji drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Minesota @ 2008 02 20, 16:55)
Sedona, be galo gražus tavo šalis  wub.gif  .

Tik man parūpo, kodėl tos vietos, kurios apveltos nė kiek nesusitraukę?  Juk turi trauktis kažkiek vilna ir audinį sutraukti.  g.gif

Ačiukas,
tas pasitraukimas yra , gal nuotraukoje nesimato.Gal retas lininis audinys traukėsi kartu su vilna g.gif Stengiausi dėti ant kraštų ir ploniau. O tie burbulai tai irgi labai plono sluoksnio .Tik galai jau beveik vien iš vilnos .
Atsakyti