Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

QUOTE(basom_per_lietu @ 2008 05 08, 10:14)
jei masinoj isskalbsi, tai didele tikimybe, kad istrauksi nosine biggrin.gif

aišku biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės jus man pasakykit, kai dedat vilną ant burbulinkes,reikia dar ant viršaus kažką deti celofaną g.gif ar iškart suvinioji ir kočioji,kaip padaryti kad nepabegtu mano sugalvoti raštai unsure.gif nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2008 05 13, 11:27)
Mergaitės jus man pasakykit, kai dedat vilną ant burbulinkes,reikia dar ant viršaus kažką deti celofaną  g.gif ar iškart suvinioji ir kočioji,kaip padaryti kad nepabegtu mano sugalvoti raštai unsure.gif nesuprantu doh.gif

Galima ant rašto kloti užuolaidą, ar kažką panašaus ir ne iš karto vynioti, o pro tą užuolaidą drėkinti ir švelniai rankomis glostyti, kol raštas šiek tiek prisivels, o po dėti ant viršaus dar vieną burbulinę ir vynioti. Užuolaidos iš pradžių galima nenuimti, tik keičiant suvyniojimo kryptį truputį atsargiai atkilnoti, kad neįsiveltų. Kai jau raštas prikimba, tada užuolidą nuimti ir drąsiai kočioti.
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2008 05 13, 11:27)
Mergaitės jus man pasakykit, kai dedat vilną ant burbulinkes,reikia dar ant viršaus kažką deti celofaną  g.gif ar iškart suvinioji ir kočioji,kaip padaryti kad nepabegtu mano sugalvoti raštai unsure.gif nesuprantu doh.gif

Aš naudoju tinklelį, skirtą langams uždengti nuo uodų (pirkau senukuose). tai jis toks tvirtesnis, nesusistumia kaip užuolaida.
O tos burbulinės plėvelės visai nenaudoju, nebent kai nebelieka iš ko, pasidarau iš jos šabloną. Kočioju bambukinėje žaliuzėje (labai gerai surištų būna atraižomis Domus galerijoje esančioje Skirpus parduotuvėje).
Atsakyti
AČIŪ labai 4u.gif aš irgi apie tinkliuką galvojau,o su užuolaida bandžiau unsure.gif tai vilna prie jos prilipo doh.gif ,žodžiu mano pirmas blynas nepavyko ,vilnos tik gaila,ant šilko bandžiau taip gražiai vilną sudeliojau balkone, tai papute vėjas ir viskas išskrydo,tada nuvariau namie daryti viską padariau ir užklojau su užuolaida ,tai blin prikybo vilna prie jos doh.gif nu žodžiu tiek laiko ,vilnos ir nervu verysad.gif
Atsakyti
Marinčik - linksmi tavo bandymai lotuliukas.gif Aišku, suprantu-pačiai gal ir pikta, ir apmaudu.Bet nieko-trečias kartas nemeluos, bandyk mirksiukas.gif Bet žinok, kad ir prie to tinkliuko vilna gali pirlipti, jei per ilgai su juo trinsi.Tik jį man rodos-lengviau atsargiai nuimti, jis sušlapęs neatrodo toks skystas, kaip užuolaida. Iš pradžių truputį rankytėm patrink, atsargiai atkelk tinkliuką, paglostyk, uždėk ir vėl patrink.Žiūrėk pagal situaciją-jei dekoras jau sukibo, gali ir pakočiot, pradžioj-visai nestipriai, po to-stipriau.
Sėkmės 4u.gif Ir laukiam rezultatų nuotraukyčių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 13 gegužės 2008 - 13:48
QUOTE(ievuschka @ 2008 05 13, 14:46)
Marinčik - linksmi tavo bandymai  lotuliukas.gif Aišku, suprantu-pačiai gal ir pikta, ir apmaudu.Bet nieko-trečias kartas nemeluos, bandyk  mirksiukas.gif Bet žinok, kad ir prie to tinkliuko vilna gali pirlipti, jei per ilgai su juo trinsi.Tik jį man rodos-lengviau atsargiai nuimti, jis sušlapęs neatrodo toks skystas, kaip užuolaida. Iš pradžių truputį rankytėm patrink, atsargiai atkelk tinkliuką, paglostyk, uždėk ir vėl patrink.Žiūrėk pagal situaciją-jei dekoras jau sukibo, gali ir pakočiot, pradžioj-visai nestipriai, po to-stipriau.
Sėkmės  4u.gif  Ir laukiam rezultatų nuotraukyčių  smile.gif

ievuschka ačiū už palaikymą,oi baisu man su tais rezultatais blush2.gif nu dievas duos- išeis rolleyes.gif butinai parodysiu jai gausis rolleyes.gif
Atsakyti
As tai isvis tam reikaliukui nieko nenaudoju - sukrauni, suslapini, palygini, o tada i bambukine. Tiesa, buvo bedele, kai prie bambukinio kilimelio siuliuku prisikabino, bet tai lengvai istaisoma. O siaip as dar bajeri sumasciau siulais kiek sutvirtinti rasta. tada kai apsivelia, siuslus istraukiu ir veliu jau normaliai.
Atsakyti
Pati pirmoji ir didžiausia klaida veliant ant medžiagos yra -vėlimas bambukinėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 13 gegužės 2008 - 18:39
Po DOSETH posto privalau papildyti savo pasisakymą: mano pasidalinimas patirtim ir patarimai buvo skirti šlapiam vėlimui apskritai, o ne vėlimui ant audinio mirksiukas.gif
Atsakyti
As net nemaciau, kad klausiama apie velima ant audinio....
Atsakyti
Marinčik paminėjo šilką rolleyes.gif O aš dabar intensyviai dirbu ant audinių, tai man pasirodė kad ant audinio unsure.gif
Vistiek atsiminkit mirksiukas.gif jei veliat ant audinio, pamirškit bambukines cool.gif
Atsakyti