Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

QUOTE(DOSETH @ 2008 05 13, 20:58)
Marinčik paminėjo šilką rolleyes.gif  O aš dabar intensyviai dirbu ant audinių, tai man pasirodė kad ant audinio unsure.gif
Vistiek atsiminkit mirksiukas.gif  jei veliat ant audinio, pamirškit bambukines cool.gif

O tai tada tik rankytėm? Ar yra koks kitas būdas, kad greičiau/lygiau/geriau būtų?

Aš čia jau metus ruošiuosi ant audinio pabandyt velt ir šiaip nors kokį šalį kada sukurpt vien iš vilnos, tai kaupiu informaciją, klausinėju, ale kaip nepradedu realizuot, taip nepradedu mirksiukas.gif Bet kada nors vistiek prisiruošiu smile.gif
Atsakyti
Aš tai bandžiau su burbuline plevėle. Bet aš čia menka patarėja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 05 13, 22:56)
O tai tada tik rankytėm? Ar yra koks kitas būdas, kad greičiau/lygiau/geriau būtų?

Aš čia jau metus ruošiuosi ant audinio pabandyt velt ir šiaip nors kokį šalį kada sukurpt  vien iš vilnos, tai kaupiu informaciją, klausinėju, ale kaip nepradedu realizuot, taip nepradedu  mirksiukas.gif Bet kada nors vistiek prisiruošiu  smile.gif

Tame procese dalyvauja burbuliuotė/plėvelė/ ir užiulaidikes, bet jos tik pradžioje.
Atsakyti
TAI REIŠKIA ANT ŠILKO VELTI RUOŠTI BURBULIANKE IR UŽUOLAIDĄ g.gif TINKLIUKAS IRGI NETIKTU KĄ g.gif
Atsakyti
Tvarkydama vakar savo šalikėlius, nusprendžiau tokį vieną pabodusį atnaujinti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba, visoms auksarankems... smile.gif
na beskaitydama jusu komentarus, beziuredama fot galvojau ka d jau supratau kaip velti sali ant silko...na bet pradejusi daryt, nezinojau nuo ko pradet 4u.gif
tai tas silkas kaip pagrindas, jis po to nusiima, ar lieka prie jo ta vilna prilipusi? cia tas pats kai pvz su merliuku, ar plona plevele? verysad.gif

http://www.jumi.lt/m...hp?g2_itemId=30
Atsakyti
Bandziau ir as siandien velti ant silko ,bet galiu pasakyti nieko nesigavo schmoll.gif
krastai susitrauke , silkas viduryje taip pat susigerbianevo , zodziu nepavyko verysad.gif Bet vilties nepraradau tongue.gif
Atsakyti
o tai man tada klausimas iškilo g.gif tai veliant tas šilkas neturi trauktis?
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2008 10 14, 11:47)
o tai man tada klausimas iškilo g.gif tai veliant tas šilkas neturi trauktis?

Ar dėliosi tik ornamentą, ar apklosi visą šilkas turi trauktis, aišku jei vilna prilipusi.
Atsakyti
Na va tai aš taip ir maniau... eisiu toliau bandyt po darbo jei vaikai dar leis, nes pirma norėjau skylėtą daryt tai gavosi per didelės skylės, tokių nenorių eisim kitą be skylių dėliot....
Atsakyti
TIESIOG GALVOJU KAD PER DAUG IVELIAU , GAL REIKIA NETAIP STIPRIAI, NES KAI DELIOJAU VIDURYJE GELES, VIDURIS LABAI SUSITRAUKE
Atsakyti
na, suvelimo laipsnis priklauso tiek nuo daikto funkcionalumo, tiek nuo vizualinio grozio smile.gif ant silko gali velt ir kietai kip paprasta veltini, tai daug sutrauks, jei to norisi. gali ir nedaug sutraukiant velt ax.gif svarbiausia, kad vilna su silku susikabintu taip, kad nenusiiminetu ir nebyretu biggrin.gif o kiek jau sutraukt labai jau realiatyvus klausimas biggrin.gif
Atsakyti