Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

QUOTE(-Liucija- @ 2008 10 22, 18:27)
O kuo geriau sluoksna už karšinį?  blush2.gif

Sluoksna yra švelni (bent jau kiek teko susidurt), todėl tokiam daiktui, kaip šalikas labiau tinka. Karšinys būna šiurkštus ir prie kūno nelabai malonus. Be to dėliojant sluoksną ant šaliko galima šiek tiek reguliuoti , kaip jis trauksis, nes daugiausiai traukiasi išilgai plauko.
Atsakyti
Svaikutes 4u.gif
Stai vakar padariau stai toky saly (slapias velimas ant medziagos)
user posted image

Ir labai noreciau paklaust zinoviu, koks jusu salio minkstumas? Ar reik labai velt salius? Cia mano pirmas darbas ir as net neturiu paliginima kaip ten is tikruju turetu but ax.gif
Is anksto visoms dekoju wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labai toks rudeniskas bigsmile.gif
Atsakyti
Na taip mirksiukas.gif spalvingas isejo, bet cia dar medziaga uzduoda tona ax.gif . Kazkaip net linksmiau pasidaro kai uzdedi. Tikiuosi, kad ir sese dziaugsis ji nesiodama biggrin.gif . Dar planuoju prie jo padaryt keleta dzunguliuku, ar sage bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Geriau buciau i si foruma neuzejus doh.gif Jauciu susirgau hihihi.gif Kokius jus cia grozius kuriat thumbup.gif FANTASTISKA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Štai mano keletą darbelių:
user posted image
user posted image
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Oi kaip grazu biggrin.gif . O cia ko gero irgi "slapioju" budu daryta?
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2008 10 25, 20:09)
Oi kaip grazu  biggrin.gif . O cia ko gero irgi "slapioju" budu daryta?

Taip, daryta šlapiuoju būdu 4u.gif
Atsakyti
Ir dar noreciau paklaust 4u.gif . O tas fainas gelytes is vilnos is abeju salio pusiu deliojat, ar tik is vienos g.gif . Nes as savo salio krastams vilna is abeju pusiu deliojau (norejau paslept audinio siulelius), o vidury rastas tik is geros puses. Bet kita kart noreciau isbandyt is abeju pusiu vilna sudeliot (jei tai apskritai imanoma smile.gif ) ax.gif
Atsakyti
Aš neužsiimu dėliojimu iš abiejų pusių 4u.gif Man pakanka ir iš vienos pusės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2008 10 26, 10:57)
Aš neužsiimu dėliojimu iš abiejų pusių 4u.gif Man pakanka ir iš vienos pusės. biggrin.gif

biggrin.gif . Na taip, ale knieti man ir is abeju pusiu isbandyt ax.gif . Va dukryte i darzely issiusiu blush2.gif ir patirinesiu kas prie ko biggrin.gif
Atsakyti
sveiko visos,
Gražu nors tu ka biggrin.gif thumbup.gif Aš irgi jau vieną nusivėliau - labai patiko . Tik gal galiu sužinot kur perkate šilką į kurį velete?
Atsakyti