Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

QUOTE(jurgita21 @ 2008 12 30, 12:57)
Ir dar toks klausimas - serveteliu virsus labai pukuotas, ar cia nuo vilnos priklauso, ar as per mazai veliau, ar tuos pukelius reikia apkarpyt. Nes as veliau tiek, kad nebutu labai kietos, nes norejau minkstesniu. Nors, manau, jei buciau ir daugiau  suvelus, pukelis nebutu pradinges.

mano paskutines tapkes veltos is karsinio irgi buvo pukuotos, nors rodos veliau tiek kad nebuvo kur jau trauktis joms, tai as su skutimosi peiliuku apskutau, ir fainiai gavosi, pabandyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2008 12 30, 15:00)
Parodysiu ir savo prieššventini darba  ax.gif

user posted image

katinyti,labai kaledinis salis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2008 12 30, 14:50)
katinyti,labai kaledinis salis  thumbup.gif

user posted image
Ir aš kažką padariau 4u.gif tik nuotrauka tamsoka verysad.gif
Atsakyti
~Migla...Miglelė~ - kaip žiauriai čia, galvojau, kad naujieną padarysiu ir suderinsiu vilną su šilku. Žiū į Supermamas - ir Migla taip pat mano biggrin.gif O Tu ant balto ar spalvoto darysi? Aš noriu ant balto, bet nenoriu daug tapyt, bet ir šviesaus nenoriu, tai net nežinau.. doh.gif
Atsakyti
-Liucija-, aš ant balto darysiu, jau nusipirkau šifoną, pirma pavelsiu, po to žiūrėsiu kiek tapyti, kad gražiai atrodytų smile.gif Noriu šviesaus šalio smile.gif Pirkau jau apsiūtą šifoną, nes kogero kraštukų neapvelinėsiu...

Katinyti, įspūdingas šalis wub.gif labai gražiai atrodo tos gėlės wub.gif

Piene, dailus šalis mirksiukas.gif tok rudeninių spalvelių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Migla...Miglelė~: 30 gruodžio 2008 - 18:30
Tikrai labai grazu wub.gif
Katinyti toks sventinis thumbup.gif
O Pienės salys atrodo toks minkstutis, svelnutis wub.gif
Atsakyti
Katine, nu jau grozis neispasakytas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš kartu su drauge ploviau,o jos vilna ir nudazė verysad.gif turėjo būti gelsvai salotinis blush2.gif pasigavo bordinę spalvytę,bet šiaip tai visai nieko-dabar truputi prasiskalbė biggrin.gif Dar vis toliau kankinu tą patį vargšą šalikutį cool.gif kas iš jo liks doh.gif
Atsakyti
Na Jus mergaites tai saunuoles, as suzaveta. Zinojau, kad is vilnos galima si ta nuvelti ir si ta veliau. Bet Jusu darbai tai tiesiog stebuklas thumbup.gif
Atsakyti
Pabandziau velti is sluoksnos, tai tikrai gaunasi lygiai ir graziau nei is karsinio, bet ji daugiau traukiasi man atrodo, tai as ant to mazo padekliuko dideliu darbu nenuveiksiu doh.gif O galima pirma pavelti burbulinei ir kai jau truputi susitraukia, kelti ant padekliuko? g.gif
Atsakyti
Sveikutės, o pongė 5 vėlimui per storas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita21 @ 2009 01 02, 12:51)
Pabandziau velti is sluoksnos, tai tikrai gaunasi lygiai ir graziau nei is karsinio, bet  ji daugiau traukiasi man atrodo, tai as ant to mazo padekliuko dideliu darbu nenuveiksiu doh.gif O galima pirma pavelti burbulinei ir kai jau truputi susitraukia, kelti ant padekliuko? g.gif

galima ,zinoma perkelti ant padekliuko kai pasitrauks,as taip darau ,kai kokias serveteles noriu nuvelti. Tada ir susivelia stipriau,nei vien burbuliankej wub.gif
Atsakyti