Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

QUOTE(sagdo @ 2007 10 19, 18:47)
nesuprantu kaip reikia isvelt taisiklingas geles ,lapelius,kad jie neapsiveltu kita spalva,gal galetumete paaiskint g.gif

man irgi būtų labai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2007 10 19, 19:47)
nesuprantu kaip reikia isvelt taisiklingas geles ,lapelius,kad jie neapsiveltu kita spalva,gal galetumete paaiskint g.gif

na jie truputi apsivelia, foto tik to nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 10 20, 21:38)
na jie truputi apsivelia, foto tik to nesimato  ax.gif

o reikia formuoti ant sausos ar jau sušlapintos vilnos?
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 09 25, 17:30)
Čia man gavosi tokia šiltesnė apykaklė . Bandymas  velti ant gipiūro  biggrin.gif
user posted image
user posted image

na ir grožis....tikrai mokysiuos šito meno ,mezgimo pasaulyje jau beveik viską išmokau,dabar tikrai velsiu,tik iki tokių grožybių man dar toli toli bigsmile.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

man tokie grazus jusu darbeliai, as taip noriu sito meno ismokti , gal galit nukreit i kokius kursus ax.gif ir is kur vilnos gauti blush2.gif gal kuri galit atsiusti visa infi i az mirksiukas.gif busiu dekinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2007 10 29, 17:12)
labukas  4u.gif

man tokie grazus jusu darbeliai, as taip noriu sito meno ismokti , gal galit nukreit i kokius kursus  ax.gif ir is kur vilnos gauti blush2.gif gal kuri galit atsiusti visa infi i az  mirksiukas.gif busiu dekinga  biggrin.gif

Kad suzinoti siek tiek uztektu paskaitineti, laiko turint, veltinio temeles. tikrai daugka suzinotum. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2007 10 30, 07:39)
Kad suzinoti siek tiek uztektu paskaitineti, laiko turint, veltinio temeles. tikrai daugka suzinotum. 4u.gif

ax.gif paskaitineju vet vis norisi kad gyvai parodytu kas unsure.gif ax.gif
Atsakyti
aš iš interneto rinkau informaciją ir bandžiau velti ir neblogai išėjo:) ir toliau renku info iš įvairių forumų ir svetainių ir mokaus;) na bent rutuliuką velt tikrai moku:) kažko rimtesnio bandyt,vis laiko nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2007 10 19, 21:47)

pasakykit kiek gramu vilnos reikia tokiam saliui? cool.gif
Atsakyti
Bandysiu ikelti savo pirma blyna, norejosi paivairinti savo sali, nes vien nuo ruzavos spalvos jau darosi bloga.
user posted image
Papildyta:
kazkodel nesigauna, atrodo dariau kaip mokino verysad.gif
Atsakyti
nu ten rodo,kad pas tave- private -pasidaryk viešą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitty***: 12 lapkričio 2007 - 11:40
Dar karta bandau
user posted image

Tiek daug skaiciau, kaip ikelti nuotraukas, o nieks nesigauna, teks viena vakara dar paaukoti, skaitymams, susikuriau albuma fotki.com ir kas is to, doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 12 lapkričio 2007 - 12:19