Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

gal tiesiog linką įmesk wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na va ir aš susigundžiau vilnos velimu, ax.gif o kadangi sedziu namuose su savo mažiuku, tai turesiu liux užsiėmimą. Dalinkitės savo žiniomis ir patirtimi ,tai ir aš gal ką išmoksiu 4u.gif O pirmajį blyną būtinai parodysiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2007 10 31, 10:13)
pasakykit kiek gramu vilnos reikia tokiam saliui? cool.gif

nesveriau o ir dabar neturiu tokio, speju apie 250 gr ... rolleyes.gif skyleta dabr pasveriau 150 gr ax.gif
Atsakyti
4u.gif Ir aš pasirodysiu... blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O kaip nuvelti tokio ilgio šaliką? turbūt ne rankomis veliama, o susukama į kažką? Aš žalia, bet labai norėčiau išmokti 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip grazu thumbup.gif
jus tikros saunuoles thumbup.gif thumbup.gif
tokie saliai grazus bigsmile.gif thumbup.gif

net pavidu blush2.gif noreciau ir as taip moket blush2.gif
Atsakyti
Kiek grozybiu! Ir as sumaniau padaryti skyleta salika, nes vilnos reikia maziau, o be to gyvenu pietineje Kalifornijoje(nors siemt gana salta cia). Knygoj, kuria psiemiau is bbibliotekos, toki salika iskart delioji skyleta ir is pradziu labai atsargiai lengvai veli sekcijomis kol laiko forma, o veliau galima susukti kartu su medziaga(kad nesuliptu vilna)ant ko nors ir kocioti. Vis atsukti ir keisti susukimo krypti kas minute ar dvi. As galvoju, gal poncho butu idomiau.
Atsakyti
Manau man pavyko thumbup.gif

user posted image
Norejau tokiio lengvutes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solele: 20 gruodžio 2007 - 11:03
Bet jūs tai šaunuolės, tooookie gražūs šalikai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ir aš vis noriu pabandyti, bet vis gąsdina, kad labai didelis darbas laukia.Aš kolkas tik sages ir karolius iš vilnos gaminu. Man atrodo, kad reikia ir didelio laisvo ploto visam tam šalikui išdėlioti. Ar jūs iš pradžių dalimis ir tik po to sujungiat? Kiek laiko užima velti šalikus? Labai labai noriu pabandyti, bet nesiryžtu, nes neturiu pakankamai info. Po naujų, turbūt reiks bandyti. Ir dar vienas klausimas- ar tokie šalikai iš vilnos nėra šiurkštūs, nes karoliai ant nuogo kūno nelabai malonūs.
Bet dar kartą noriu pasakyti, kad visi čia parodyti šalikai yra suuuuper thumbup.gif . Žaviuosi!!!!! lotuliukas.gif .
Atsakyti
Mano pirmas ant šilko rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 07 sausio 2008 - 21:15
Daivulyte, dekui,reiks ir man bandyt ant silko velt , vis nedrystu ..
o,silkas,kur ji perkat? blush2.gif
cia maniskiai... ax.gif
user posted image

user posted image

niekas nepozavo,tik sitas lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti