gal tiesiog linką įmesk

Sveikos merginos, na va ir aš susigundžiau vilnos velimu,
o kadangi sedziu namuose su savo mažiuku, tai turesiu liux užsiėmimą. Dalinkitės savo žiniomis ir patirtimi ,tai ir aš gal ką išmoksiu
O pirmajį blyną būtinai parodysiu.

QUOTE(kristule666 @ 2007 10 31, 10:13)
nesveriau o ir dabar neturiu tokio, speju apie 250 gr ...

O kaip nuvelti tokio ilgio šaliką? turbūt ne rankomis veliama, o susukama į kažką? Aš žalia, bet labai norėčiau išmokti

Oi kaip grazu
jus tikros saunuoles
tokie saliai grazus
net pavidu
noreciau ir as taip moket

jus tikros saunuoles

tokie saliai grazus

net pavidu

Kiek grozybiu! Ir as sumaniau padaryti skyleta salika, nes vilnos reikia maziau, o be to gyvenu pietineje Kalifornijoje(nors siemt gana salta cia). Knygoj, kuria psiemiau is bbibliotekos, toki salika iskart delioji skyleta ir is pradziu labai atsargiai lengvai veli sekcijomis kol laiko forma, o veliau galima susukti kartu su medziaga(kad nesuliptu vilna)ant ko nors ir kocioti. Vis atsukti ir keisti susukimo krypti kas minute ar dvi. As galvoju, gal poncho butu idomiau.
Manau man pavyko

Norejau tokiio lengvutes

Norejau tokiio lengvutes

Bet jūs tai šaunuolės, tooookie gražūs šalikai
. Ir aš vis noriu pabandyti, bet vis gąsdina, kad labai didelis darbas laukia.Aš kolkas tik sages ir karolius iš vilnos gaminu. Man atrodo, kad reikia ir didelio laisvo ploto visam tam šalikui išdėlioti. Ar jūs iš pradžių dalimis ir tik po to sujungiat? Kiek laiko užima velti šalikus? Labai labai noriu pabandyti, bet nesiryžtu, nes neturiu pakankamai info. Po naujų, turbūt reiks bandyti. Ir dar vienas klausimas- ar tokie šalikai iš vilnos nėra šiurkštūs, nes karoliai ant nuogo kūno nelabai malonūs.
Bet dar kartą noriu pasakyti, kad visi čia parodyti šalikai yra suuuuper
. Žaviuosi!!!!!
.

Bet dar kartą noriu pasakyti, kad visi čia parodyti šalikai yra suuuuper

Mano pirmas ant šilko

Daivulyte, dekui,reiks ir man bandyt ant silko velt , vis nedrystu ..
o,silkas,kur ji perkat?
cia maniskiai...

niekas nepozavo,tik sitas
o,silkas,kur ji perkat?

cia maniskiai...

niekas nepozavo,tik sitas