Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

Gražu, seavut mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 01 08, 00:19)
Gražu, seavut  mirksiukas.gif  wub.gif

Dekui aciuks.gif
Atsakyti
Seava tas pilkas šalis man labai labai thumbup.gif mano planuose irgi šalis,bet noriu didelio bigsmile.gif
Atsakyti
Daivulyte - violetinis šalis su gėlytėm labai žaismingas, švelnus, nenuobodus, tikra puošmena prie švarkelio thumbup.gif
ir smagu,kad nufotografavai oranžinio šalio ne tik galutinį rezultatą, bet ir tarpinį vaizdelį. Gerą stalą namie turi mirksiukas.gif Įdomu,o koks to šalio ir stalo ilgis?

Seava - puikūs tavo šaliai, tokie šilti atrodo thumbup.gif Kiek gi vietos reikia,kad tokio dydžio šalį išsiklotum?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 01 08, 11:41)
Daivulyte - violetinis šalis su gėlytėm labai žaismingas, švelnus, nenuobodus, tikra puošmena prie švarkelio  thumbup.gif
ir smagu,kad nufotografavai oranžinio šalio ne tik galutinį rezultatą, bet ir tarpinį vaizdelį. Gerą stalą namie turi  mirksiukas.gif  Įdomu,o koks to šalio ir stalo ilgis?

Seava - puikūs tavo šaliai, tokie šilti atrodo  thumbup.gif Kiek gi vietos reikia,kad tokio dydžio šalį išsiklotum?

na maniskis tai per visa kambari buvo istiestas.laaabai ilgas gavosi bigsmile.gif netgi trumpesnio norejau,bet negaliu jau nieko padaryt,galuose pats grozis,sutrumpint nebeiseis.beveik 2metrai lotuliukas.gif ir apie 40 cm plocio.pats didziausias is mano veltu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 01 08, 10:41)
Daivulyte - violetinis šalis su gėlytėm labai žaismingas, švelnus, nenuobodus, tikra puošmena prie švarkelio  thumbup.gif
ir smagu,kad nufotografavai oranžinio šalio ne tik galutinį rezultatą, bet ir tarpinį vaizdelį. Gerą stalą namie turi  mirksiukas.gif  Įdomu,o koks to šalio ir stalo ilgis?

Manau, kad Daivulyte įdėjo rastas internete nuotraukas ir tiek .

http://flickr.com/ph...acc/1590489523/

http://blog.craftzin...ri_felting.html
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 01 08, 15:42)
Manau, kad Daivulyte įdėjo rastas internete nuotraukas ir tiek .

http://flickr.com/ph...acc/1590489523/

http://blog.craftzin...ri_felting.html

Taip idejau ,bet as ir nesigyriau: kad cia mano mirksiukas.gif
Tiesiog radau grazu ir norejau jums parodyti thumbup.gif
Kas ne mano ,tai ne mano. Negali prisimti garbes uz kitu atliktus darbus. Be to man dar toli grazu iki tokiu grozybiu darymo,as tik pradinuke verysad.gif Bet gal kada nors ir as galesiu pasigirti tokiais savo darbais,juk dabar dar tik mokausi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 08 sausio 2008 - 14:53
Grozybiu grozybes. As viena salika irgi isbandziau, bet pirmiausia turiu ji kazkur ideti internete.
Atsakyti
QUOTE(erikanas @ 2007 12 15, 12:10)
4u.gif  Ir aš pasirodysiu...  blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

nerealūs thumbup.gif
Atsakyti
Nu papasakokit kaip veliat, a?

Aš taip suprantu kad ant šilko išdėliojat sluoksninę vilną (?), į kažką įsukat (pvz į bambukinių lazdelių padėkliuką) ir voliojat? blush2.gif

Bandžiau nedidelį gabaliuką padaryti, bet ta vilna man taip negražiai vietom susimetė. Ne taip lygiai susivėlė kaip jūsų nuotraukose schmoll.gif Gal čia nuo išdėliojimo priklauso?
Atsakyti
Aš truputį papasakosiu ką perskaičiau kitam forume smile.gif iš kart prisipažįstu šaliko nebandžiau velt, todėl kaip sakant galit tikėt galit ne.
Vienam rusiškam forume perskaičiau kad merginos vėlimui naudoja vibracinį šlifavimo aparatą.
Pavyzdžiui tokį

Jis naudojamas darbo pradžioje, kai tik išdėliojama vilna, sušlapinama, išmuiluojama, ant jos dedama kokia plėvelė ar tinklelis ir tada su ta vibro mašina paprastai tariant ta vilna vibruojama, kad vilna sukibtų. neilgai reik vibruot, po kelias minutes vis perkeliant tą mašiną į kitą vietą. Jei dedamas tinklelis, tai reik vis patikrint, kad neprisiveltų.

Nežinau ar suprantamai paaiškinau, bet tas kas velia tai supras, kad ta vibracija pačioj darbo pradžioj viską pagreitina, ir jei, tarkim, yra sudėtas koks nors dekoras, tai mažesnė tikimybė, kad jis išsilakstys.

Na, tiesiog, manau kad jei namuose toks daiktas yra, tai galima pabandyt kaip veikia ta vibracija. ax.gif
Atsakyti
o idomu kaip nuvelia kepures is vilnos? gal ant puodo kokio ar ant vyro galvos biggrin.gif pradziai, o paskui jau kazkaip davelia rankose?
Atsakyti