o man niekaip nesusibanguoja kraštai
vieną vėliau tai per platų padariau taip įsjautus vėliau kad net rankas iki žaizdų pratryniau, labai jau plona oda mano
o galima gal velti su pirštinėm?
Aišku kad galima
Aš taip ir darau - rankų gaila..
Šiaip, kai mokino mus velti, liepė nusipirkti plonytes chirurgines. Dabar sėkmingai naudoju ir storesnes gumines - jei jos su tokiais rumbeliais ant pirštų ir delnų, tai netgi kažkiek padeda veliant
Aš taip ir darau - rankų gaila..
Šiaip, kai mokino mus velti, liepė nusipirkti plonytes chirurgines. Dabar sėkmingai naudoju ir storesnes gumines - jei jos su tokiais rumbeliais ant pirštų ir delnų, tai netgi kažkiek padeda veliant
Sveikos
Pasirodau ir as su salikiukais

Sekmes visoms velejelems!
Pasirodau ir as su salikiukais

Sekmes visoms velejelems!
Kokie gražūs šalikai. Man ypač tie pirmieji trys...
QUOTE(rututu @ 2008 02 08, 03:06)
Šalikiukais????!!!
Kažin koks tų ūsuotųjų darymo principas???
čia tik šiaip -paspėliojimas...o gal ir užklausimas, jei į galvą negausiu, už tokį smalsumą....
Rututu, seniai reikėjo ir čia juos parodyti
Man tai tie juodai balti labai
rututu visi saliai grazus, o ypac tas pirmas

aciu, veltinio gerbejos
Sedonyt, kad kazkaip vis nedrisdavau
O tie voratinkliukai tai tiesiog is sluoksnos vilnos plonytes juostytes isdeliojamos ivairiomis kryptimis ant pirmojo salio sluoksnio, o tada klojami kiti sluoksniai ir gaunasi toks va netvarkingas tinklelis
Nezinau ar aiskiai paaiskinau
Sedonyt, kad kazkaip vis nedrisdavau
O tie voratinkliukai tai tiesiog is sluoksnos vilnos plonytes juostytes isdeliojamos ivairiomis kryptimis ant pirmojo salio sluoksnio, o tada klojami kiti sluoksniai ir gaunasi toks va netvarkingas tinklelis
Rututu, ...
pasakiški šaliai
pirmas ir trečias bei ketvirtas man labiausiai patinka,
ir ypač ketvirtas... tokia graži jo spalva ir raštas..
QUOTE(Daivulyte @ 2008 01 07, 12:13)
Labai labai grazu! Prasau parasykit kaip privelti vilna prie medziagos? Cia slapiai tikriausiai... ?
QUOTE(Ausrytei @ 2008 02 18, 20:49)
Labai labai grazu! Prasau parasyk Daivulyte kaip privelei vilna prie medziagos? Cia slapiai tikriausiai... ? 
be abejo, kad šlapiai tik privelsi....
QUOTE(silke:) @ 2008 02 18, 09:55)
Aciu