Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

o man niekaip nesusibanguoja kraštai doh.gif vieną vėliau tai per platų padariau taip įsjautus vėliau kad net rankas iki žaizdų pratryniau, labai jau plona oda mano doh.gif o galima gal velti su pirštinėm?
Atsakyti
Aišku kad galima mirksiukas.gif
Aš taip ir darau - rankų gaila.. verysad.gif
Šiaip, kai mokino mus velti, liepė nusipirkti plonytes chirurgines. Dabar sėkmingai naudoju ir storesnes gumines - jei jos su tokiais rumbeliais ant pirštų ir delnų, tai netgi kažkiek padeda veliant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chuliganka: 05 vasario 2008 - 20:31
Sveikos ax.gif

Pasirodau ir as su salikiukais wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Sekmes visoms velejelems! wub.gif
Atsakyti
blink.gif swoon.gif

Kokie gražūs šalikai. Man ypač tie pirmieji trys...
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2008 02 08, 03:06)
Sveikos  ax.gif

Pasirodau ir as su salikiukais wink.gif

Šalikiukais????!!! lotuliukas.gif Gi čia patys puikiausi šaliai, o ne šiaip šalikai...

Kažin koks tų ūsuotųjų darymo principas??? g.gif ..... Ar čia pavelto veltinio juostelės karpytos ir paskui ant jų sluoksniuota vilna, ar kažkaip kitaip? rolleyes.gif

čia tik šiaip -paspėliojimas...o gal ir užklausimas, jei į galvą negausiu, už tokį smalsumą.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rututu, seniai reikėjo ir čia juos parodyti biggrin.gif Man tai tie juodai balti labai wub.gif
Atsakyti
rututu visi saliai grazus, o ypac tas pirmas wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

Atsakyti
aciu, veltinio gerbejos biggrin.gif

Sedonyt, kad kazkaip vis nedrisdavau blush2.gif

O tie voratinkliukai tai tiesiog is sluoksnos vilnos plonytes juostytes isdeliojamos ivairiomis kryptimis ant pirmojo salio sluoksnio, o tada klojami kiti sluoksniai ir gaunasi toks va netvarkingas tinklelis rolleyes.gif Nezinau ar aiskiai paaiskinau doh.gif
Atsakyti
Rututu, ... blink.gif pasakiški šaliai wub.gif wub.gif wub.gif pirmas ir trečias bei ketvirtas man labiausiai patinka, wub.gif ir ypač ketvirtas... tokia graži jo spalva ir raštas.. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2008 01 07, 12:13)

Labai labai grazu! Prasau parasykit kaip privelti vilna prie medziagos? Cia slapiai tikriausiai... ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytei: 18 vasario 2008 - 18:54
QUOTE(Ausrytei @ 2008 02 18, 20:49)
Labai labai grazu! Prasau parasyk Daivulyte kaip privelei vilna prie medziagos? Cia slapiai tikriausiai... ?  blush2.gif

be abejo, kad šlapiai tik privelsi.... smile.gif pagavok, kiek užtruktum adata badydama.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2008 02 18, 09:55)
be abejo, kad šlapiai tik privelsi.... smile.gif pagavok, kiek užtruktum adata badydama.... smile.gif

Aciu ax.gif Papuosalu gamybos subtilybes jau beveik perkandau biggrin.gif Dabar bandau save atrasti rubeliu ir rankinuku daryme g.gif
Atsakyti