Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas auto iki 40.000

QUOTE(Shanti @ 2007 09 23, 22:34)
Sukėlėt sumaištį... g.gif

Kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 09 24, 21:08-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 09 24, 21:08)
Dėl vagysčių tai nekomentuosiu, nėra ko.
Dėl naudoto automobilio būklės -- čia jau reikia žiūrėti. Niekada negalima pirkti "na ura"...

Kad ir ne "na ura" perkant, visko pasitaiko. Viena masina padejo rinkt draugas, sukesis tame versle - ir ka, viskas atrode ciki, tik veliau eme gesti ir gesti - spejam, kad skenduole. O kaip ta issiaiskint?
Papildyta:
QUOTE(T.A.K. @ 2007 09 25, 08:33)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif  doh.gif

Gerai thumbup.gif - yra apie ka pagalvot. Kol neturiu laiko "apciupinejimams", tai nors "pagromuluoju" viena varianta ar kita - tokiam zingsniui vidum pasiruost reikia biggrin.gif
Atsakyti
Buvau apžiūrėt toyotų: Aygo neturi dyzelinio varianto ir jos bagažinė l.maža. Siūlo Yarį. 51 000... g.gif
Atsakyti
Mačiau svarstei apie jau panaudotą 2-3 metų senumo mašną. Prieš pirkdama ir aš ilgai svarščiau kokią geriau pirkti, bet apsisprendžiau pirkti naują tiesiai iš salono, kad vėliau nereiktų turėti jokių nemalonių siurprizų, nes nesuvokiu kodėl žmonės gali parduoti kelių metų senumo mašiną jei neturi su ja jokių problemų. Kaip suprantu tu ruošiesi pirkti lizingu tokiu atveju turi atsižvelgti į tai, kad mašina kai sumokėsi visiškai lizinga turi būti ne senesnė nei 11 metų. Čia tik mano nuomonė ax.gif

O pati aš jau pusmetį važinėju su Opel Corsa. Apsispręsti taip pat buvo nelengvą bet iš visų varijantų man buvo priimtiniausias šitas. Kolkas jokių problemų su ja nebuvo ir džiaugiuosi kad pirkau naują mašiną, dabar bent jau ramu tiek kad nereiks varyti jos į tech apžiūra tris metus biggrin.gif bet aišku svarbiausiai kad ji man negestų biggrin.gif O dėl bagažinės dydžio tokio kėbulo visos mašinos turi panašias bagažines tiek Yarisas tiek Coltas tiek ir Corsa
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shanti @ 2007 10 01, 19:26)
Buvau apžiūrėt toyotų: Aygo neturi dyzelinio varianto ir jos bagažinė l.maža. Siūlo Yarį. 51 000... g.gif

Siūlau pažiūrėti autotojos puslapyje, jie dabar skelbia yariams akcija mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir aš įkišiu trigrašiuką jei galima 4u.gif aš tai heart.gif Fiatą !!! tik nepradėkit rėkti, kad fiatas ne mašina. Dar ir kokia!!! jau tiek metų važinėju ir nenoriu jokios kitos! jei leistų man rinktis dabar už tokią suma, tai net negalvodama imčiau Fiat 500 biggrin.gif gaila, tik kad į Lietuvą jis atvažiuos kitų metų gale verysad.gif dabar vairuoju Fiat Croma 2005 metų ir esu laaaabai patenkinta. pirkome 1,5 metų senumo ir mokėjome labai nedaug, bet dar buvo garantinė, todėl nieko investuot ir nereikia.
Dėl audi ir VW kita kalba... manau už tokią sumą nelabai nupirksi naują, o be to ir išlaikymas... vien draudimas kainuos kaip dar viena mašina... va dar kaimynas mano neseniai banditams mokėjo 8000 Lt, kad jo mašiną (vw) sugrąžintų... spręskit patys...
o Fiatų tikrai siūlyčiau pasižvalgyti. Nebrangios miesto mašinytės, o svarbiausia labai ekonomiškos - Panda arba Idea. Dar labai patinka punto (tokią turėjau tai labai patiko).
Sėkmės paieškose!
Atsakyti
Dėkui už nuomones. 4u.gif

Opelis irgi variantas, tik man atrodo, dyzelių nėra. - Nors ima klibėt mano ta nuostata: šiandien pavažiavau dyzeliu ir gerokai išvargino tas ūžimas, ėmiau abejot...
Papildyta:
QUOTE(obuoliux @ 2007 10 01, 22:02)
Siūlau pažiūrėti autotojos puslapyje, jie dabar skelbia yariams akcija  mirksiukas.gif

Pražiopsojau - dabar jau corolla universalas.
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2007 10 02, 10:46)
na ir aš įkišiu trigrašiuką jei galima  4u.gif  aš tai heart.gif Fiatą !!! tik nepradėkit rėkti, kad fiatas ne mašina. Dar ir kokia!!! jau tiek metų važinėju ir nenoriu jokios kitos! jei leistų man rinktis dabar už tokią suma, tai net negalvodama imčiau Fiat 500  biggrin.gif  gaila, tik kad į Lietuvą jis atvažiuos kitų metų gale  verysad.gif  dabar vairuoju Fiat Croma 2005 metų ir esu laaaabai patenkinta. pirkome 1,5 metų senumo ir mokėjome labai nedaug, bet dar buvo garantinė, todėl nieko investuot ir nereikia.
Dėl audi ir VW kita kalba... manau už tokią sumą nelabai nupirksi naują, o be to ir išlaikymas... vien draudimas kainuos kaip dar viena mašina... va dar kaimynas mano neseniai banditams mokėjo 8000 Lt, kad jo mašiną (vw) sugrąžintų... spręskit patys...
o Fiatų tikrai siūlyčiau pasižvalgyti. Nebrangios miesto mašinytės, o svarbiausia labai ekonomiškos - Panda arba Idea. Dar labai patinka punto (tokią turėjau tai labai patiko).
Sėkmės paieškose!

Visus trigrašiukus mielai priimam thumbup.gif

O ką dar esi vairavus, su kuo gali palygint? - Aš net važiavus nesu, draugai neturi, tai nežinau, apie ką šneka ax.gif
Atsakyti
pirmas mano mašiniukas buvo Mitsubishi Colt, bet kaip pradžiai tai nieko... po to vairavau... oi labai daug vairavau... BMW, Renault, Seat, VW... ką čia dar g.gif Lancia Delta - šita nebloga smile.gif Na žodžiu apsistojau ties itališkomis, nes stilius, eksplotacija, o svarbiausia kaina superinė thumbup.gif mūsiškiai užsiciklinę ant vokiškų, todėl šitos pigesnės (kuo labai džiaugiuosi), bet jau daugelis irgi persėda į itališkas. Mūsų draugai tai jau visi į mus nusižiūrėję irgi iš itališkų nebeišlipa tongue.gif
O fiatų tai tikrai daug turėjau: Bravo, Punto, Marea, Stilo, dabar Croma thumbup.gif Berods visas išvardinau 4u.gif Mano vyras pamišęs dėl mašinų, tai truputį kaitaliojom. Tad šioj srity esu pasikausčius, jei reiks konsultacijos prašau kreiptis drinks_cheers.gif
na o į tai, kad išvargino ūžimas, tai nežinau kas ten ūžė, nes naujos mašinytės nebeūžia, o kai kurios jau tyliau dirba nei benzinas! na nuo variklio priklauso tas.
tai tiek cool.gif
Atsakyti
Oho blink.gif patirtėlė tai be-ent thumbup.gif

Iš visų šitų man žinomas tik Colt'as - atrodė kiek lėtoka.

Dėl ūžimo - įtariu, kad variklio galingumas mažokas, kai reikia staigiau pagreitint, ima garsiai ūžt. Jei palengva greitis didėja - viskas OK.
Papildyta:
Ai, dar Renault - dabar važinėju su Megane. - Ar panašu į Fiat'ą?
Atsakyti
Pažiūrėjau Fiat - tikrai, kainos neblogos. thumbup.gif
O kaip dėl Punto - kokie privalumai / trūkumai?
Man toks įspūdis iš gatvės, kad jos klaikiai mažos - dar reiks pačiupinėt.
Papildyta:
Opeliukų kainos irgi neblogos bendram kontekste. Kiek girdėjau, patys automobiliai irgi OK. - Dar pora komentarų iš vairuojančių būtų l.neblogai... ax.gif
Atsakyti
na iš eilės g.gif
Renault tikrai ne Fiat, na bent jau man tai nepatiko ji... bet manau čia asmeniška.
Punto turėjau 2002 metų,1.9 (atrodo) dyzeliuką, tai iš vietos rovė kaip reaktyvinė thumbup.gif vietos sočiai yra (na man užteko, ta prasme 4 žmonėms užtenka,aišku jei ne kokie saboniai), be to navarotas neblogas yra - City (labai lengvai vairas sukasi). Trūkumų net nežinau ką čia pasakyt... jei naują rinksies, tai gali viską numatyt ir navarotus kokius nori susidėt.
o šiaip patarčiau kelias nusižiūrėt ir tiesiog nuvažiuot pasibandyt su jom. Negaliu gi piršti blush2.gif juk kas tinka vienam, kitam gali ir nepatikti. salonuose yra bandomieji važiavimai, tai užsirašyk. tiesa, dažniausiai duoda su pačiom silpniausiom bandyt, tai nelabai ka pajausi, tai nebent apsičiupinėt kas prie ko. tada geriau pagal skelbimus nuvažiuok ir čiupinėkis į valias, o tada jau pati pajausi ar limpa tau tas mašiniukas ar ne. Na man tai fiatas taip prilipo, kad nebeatlips turbut tongue.gif
va kiek prirašiau, atrodo, į visus klausimus atsakiau
Atsakyti
Esu užsirašius bandomajam važiavimui, laukiu, kol atsilieps.
Atsakyti