Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas auto iki 40.000

sėkmės mirksiukas.gif lauksim įspūdžių
Atsakyti
As jau 4 metai vazineju su Honda Jazz - na, viskas super! thumbup.gif , tik girdejau, kad dabar jos pabrango - matyt tikrai verta buvo!
Pirkom nauja, garantija baigesi po 3 metu, bet jokiu nesklandumu nepatyriau, isskyrus problemeliu buvo su signalizacija, kuria cia Lietuvoj idejo...
Salonas pakankamai didelis, kaip nedidelei miesto masinai, bagazine didele, lubos aukstos, sedyne pakyla ar nusileidzia (nereikia vaziuoti atsigulus), automatas ir viskas, ko reikia sudeta (isskyrus signalizacija), benzo mieste ima kazkur apie 7 litrus.
Manau, verta pamastyti, o ir spalvu gama gana patraukli (ypac moterims) thumbup.gif
Jau ne pirma japoniska automobili vairuoju - neteko nusivilti...
Atsakyti
Grazios tos Honda Jazz, esu gatvej pastebejus. Dydis man atrodo labai tinkamas, bet kaina - jau ne apie 40... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanti @ 2007 10 09, 22:16)
Grazios tos Honda Jazz, esu gatvej pastebejus. Dydis man atrodo labai tinkamas, bet kaina - jau ne apie 40...  verysad.gif

Bet uztai vargo nematai! thumbup.gif Tai ne prancuziskos - mes lyg galvojom apie citroena, bet kai pavaziavau, tai truputi nusivyliau - langiukai kazkokie mazi pasirode, kondicionierius is karto sugedes buvo (na, aisku, zadejo pataisyti) - bet juk naujas automobilis, kaip gali buti kazkas sugede? g.gif O japoniskiems 3 metu garantija - tai jau daug!
Japonijoj Honda Jazz pernai berods buvo isrinktas metu automobiliu! clap.gif
Uztai pries perkant reikia gerai pasidometi patikimumu ir t.t. Nuvaziuoti i salona, pavairuoti - paziureti limpa ar ne, maniske is kart prilipo, o kazkodel Toyotoj Coroloj blogai jauciausi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bul-bul @ 2007 10 09, 23:35)
Uztai pries perkant reikia gerai pasidometi patikimumu ir t.t. Nuvaziuoti i salona, pavairuoti - paziureti limpa ar ne, maniske is kart prilipo, o kazkodel Toyotoj Coroloj blogai jauciausi... verysad.gif

bet, pasivazinet duos su bandomuoju automobiliu, o ne ta kuri pirksi cool.gif , ar ne taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 10 spalio 2007 - 09:41
QUOTE(Aristokratė @ 2007 10 10, 10:38)
bet, pasivazinet duos su bandomuoju automobiliu, o ne ta kuri pirksi  cool.gif , ar ne taip g.gif

Tai ko gero bandomuoju, bet jis vis vien to paties modelio - is esmes nesiskirs, na, nebent gali tureti tik su mechanine greiciu deze, o automato bandomojo neturetu, bet Honda Jazz, kiek zinau yra tik automatas. Bandomieji juk irgi nauji...
Atsakyti
QUOTE(Shanti @ 2007 10 08, 13:03)
Esu užsirašius bandomajam važiavimui, laukiu, kol atsilieps.

Tai kaip ten del bandomojo?

Ieskau ir as iki 40 pageidautina ax.gif , bet vienas galvos skausmas unsure.gif . Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Bandysiu pagal save rinktis. Kita savaite gal istruksiu bandomajam, kiek zinau, ta pacia diena galima, tik pasiskambint ryte reik, bent jau man sake.
Atsakyti
Na mes turime Chryslerį, aišku šeimyninį, nes mūsų šeimyna didelė ax.gif Jis 1997 metų, bet labai geras, kainavo kai pirkom apie 18000 lt. O dabar vyras jau nusižiūrėjęs naujesnį Chrysler Town & Country, labai geras, talpus, benzinas/dujos, kaina 38000 lt. Labai gražus - šviesus salonas, pats sidabrinis su perlamutru. Kol kas matėm jį tik nuotraukuose, jį turi atvaryti iš užsienio. Tikiuosi jokių defektų nerasime ir iš po nosies niekas nenugvelbs ax.gif Taigi rekomenduočiau būtent Cryslerį, nes tikrai thumbup.gif mašina.
Atsakyti
QUOTE(Emilija38 @ 2007 10 15, 08:38)
Na mes turime Chryslerį, aišku šeimyninį, nes mūsų šeimyna didelė  ax.gif  Jis 1997 metų, bet labai geras, kainavo kai pirkom  apie 18000 lt. O dabar vyras jau nusižiūrėjęs naujesnį Chrysler Town & Country, labai geras, talpus, benzinas/dujos, kaina 38000 lt. Labai gražus - šviesus salonas, pats sidabrinis su perlamutru. Kol kas matėm jį tik nuotraukuose, jį turi atvaryti iš užsienio. Tikiuosi jokių defektų nerasime ir iš po nosies niekas nenugvelbs  ax.gif Taigi rekomenduočiau būtent Cryslerį, nes tikrai  thumbup.gif  mašina.

Na tikrai nenugvelbs.
Atsakyti
O as pirkau naują Peugeot 206, dabar po metų pakeičiau į metų senumo Peugeot 307 ir esu be galo be krašto patenkinta smile.gif Žinoma, čia man stebuklingai pasisekė nusipirkti - sunkiausia turbūt rasti metų senumo mašiną, su dar galiojančia garantija.... O dėl to, kad neaišku, kas mašinai atsitiko, kad po metų norisi parduoti - priežasčių būna įvairiausių, bet dažniausia - pasikeitusios galimybės wink.gif Kai perki pirmą kartą naują mašiną, morališkai labai sunku susitaikyti, o be to, visi išūžia galvą su patarimais (visi tampa specais ir durnina, kad perki naują mašiną).... Po metų pamatai, kad naujos mašinos tikrai neatstos sena, ir norisi geresnės, didesnės, ir pan smile.gif Ir pinigai pasidaro nebedideli smile.gif Reikia suprasti, kad mašina NE INVESTICIJA, o daiktas komfortui. Juk kai perki rūbą, nesitiki po metų jį parduoti brangiau, ane? wink.gif

Beje, aš pirmąjį Peugeot 206 pirkau už 36000 - visos imanomos komplektacijos, tik tiek kad benzinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moteris: 15 spalio 2007 - 15:49
QUOTE(Dafnė @ 2007 10 15, 14:46)
Na tikrai nenugvelbs.

Kad yra dar norinčių, gali ir nugvelbt sad.gif
p.s. aesiprašau už oftopicą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilija38 @ 2007 10 15, 09:38)
Na mes turime Chryslerį, aišku šeimyninį, nes mūsų šeimyna didelė  ax.gif  Jis 1997 metų, bet labai geras, kainavo kai pirkom  apie 18000 lt. O dabar vyras jau nusižiūrėjęs naujesnį Chrysler Town & Country, labai geras, talpus, benzinas/dujos, kaina 38000 lt. Labai gražus - šviesus salonas, pats sidabrinis su perlamutru. Kol kas matėm jį tik nuotraukuose, jį turi atvaryti iš užsienio. Tikiuosi jokių defektų nerasime ir iš po nosies niekas nenugvelbs  ax.gif Taigi rekomenduočiau būtent Cryslerį, nes tikrai  thumbup.gif  mašina.

na siaip tema apie nauja auto iki 40 000 Lt biggrin.gif .
Atsakyti