Įkraunama...
Įkraunama...

Nekultūringi draugai

QUOTE(Dios @ 2007 08 27, 16:45)
bet pvz. toks atvejis: vyriškis šnypščia snarglius tiesiai ant šaligatvio, o tada valosi pirštus į drabužius. tai -- jūsų draugas ar pažįstamas, su kuriuo tuo momentu bendraujate. kaip reaguojate?

buvo viena diskusija, kur apie elgesio taisykles kalbėta buvo. tai man labai patiko formuluotė, kuri man kaip ir buvo išvada: jei žmogus taip elgiasi, jis tiesiog negerbia aplinkinių, o ir nenusipelno kitų pagarbos už tokį elgesį.
jei jis suaugęs žmogus ir iki šiol nesupranta, kad taip elgtis viešumoje nedera, tai jo asmeninė bėda ir mano pabaksnojimas į jo nevalyvumą situacijos mano akyse tikrai nebepakeis.
todėl man keista, kad svarstoma yra apie draugus. g.gif žmogus, visiškai ignoruojantis minimalias elgesio normas visuomenėje, gali būti šiaip sutiktas žmogus gyvenime, bet tikrai jis nebus įrašytas į pažįstamų ar draugų ratą. nes jam po tokių pasažų tikrai nėra tam šansų wink.gif

beje, Dios, tavo geras parašas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doris: 28 rugpjūčio 2007 - 08:25
Mano draugų tarpe tokių nėra. Tam, kad žmogus taptų mano draugu, ans turi praeiti griežtą atranką. Bet jei jau tampa - tai ilgam.
Atsakyti
Yra toks posakis " Pasakyks, kas tavo draugas, tai aš pasakysiu, kas esi tu"
Nekulturingų draugų neturiu. Su tokiais nebendrauju.
Atsakyti
Turiu viena tokia ''drauge'' kuri labai daug keikias. aciu die ji dabar uzsienyje, tai nebesusitinkam doh.gif nei man malonu klausytis, kai kas antras zodis *** ble ar panasiai, nei kas yra salia doh.gif sakiau ne karta, buk maloni, bet cia jau blogas iprotis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 08 28, 10:46)
Mano draugų tarpe tokių nėra. Tam, kad žmogus taptų mano draugu, ans turi praeiti griežtą atranką. Bet jei jau tampa - tai ilgam.

Visiškai sutinku. Draugas - žmogus, kuriuo gali pasitikėti. Vadinasi, pasitikėti, jog solidžioje kompanijoje neprapliups triaukščiais keismais.
Atsakyti
Pastebėjusi tokias ydas nelabai norėčiau daugiau bendrauti ax.gif
Atsakyti
Mano aplinkoj tokių nėra bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi su tokiu vienu tampiausi, kur nerealiai keikdavosi ir spjaudydavosi kiekvienam zingsny... Kaip man buvo geda uz ji blush2.gif is tiesu geda man baisiai su tokias zmonem iseit i viesuma, tai kaip jie gali tapti draugais?
Atsakyti
Valio!!! Nera tokiu zmoniu maniskiu draugu tarpe! clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 08 26, 17:16)
norėjau paklaust, kaip bendraujate su savo draugais, kurie nekultūringai elgiasi viešoje vietoje. pvz. spjaudosi, garsiai keikiasi, ar šiaip. ar nekreipiate dėmesio į tokį jų elgesį, ar bandote kaip nors "auklėti"?
prieš kurį laiką tampiausi su tokiu vienu kadru, kuris mėgdavo pasakyt kokią tai nesąmonę, o po to pradėt žvengt pats iš savęs, bet tokiu garsu, kad gatvėj, kavinėj, ar autobuse visi tuoj tuoj atsisukdavo pažiūrėt kam čia negera. tai norėdavosi į žemę sulįst.  blush2.gif
dabar turiu vieną tokią draugę, kuri mėgsta būnant viešose vietose blevyzgot intymaus gyvenimo temomis neatsižvelgdama į tai, kad šneka labai garsiai, ir kad aplinkiniai irgi viską girdi. tai kartais jai taip pasakau, o jinai "ai, nu tegu girdi."

As tai apskritai tokia, kuri greitai susinepatogina viesumoj blush2.gif
Tai man daznai buna geda uz draugus ar pazistamus, nors kitiems tai gal isvis neuzkliutu ar net nepasebetu. doh.gif
Turejau kadra, kuris atejes i kavine ar restorana labai sokdindavo personala, tai man taip nepatogu pries juos budavo blush2.gif As jam vis baksteldavau, mol, nu nejok ant ju sitaip, negrazu. Bet suveikdavo gal iki kito karto max schmoll.gif
O siaip mano aplinkoj labai kulturingi ir padorus zmones. Bet negaliu pasakyti, jog nustociau bendrauti su zmogum del vienos ydos, pasirodancios bunant viesumoje - butu kvailoka, sakyciau g.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 08 28, 19:22)
is tiesu geda man baisiai su tokias zmonem iseit i viesuma, tai kaip jie gali tapti draugais?

reikalas tas, kad žmogus gali būt kaip žmogus. ir nedurnas, ir maloniai bendraujantis, ir pasitikėt galima. nu bet turi kokį nors vieną ar kitą įprotį, už ką tikrai būna gėda būti šalia.
kaip sakiau ta draugė kur mėgsta garsiai šnekėt apie intymų gyvenimą. tai kartą autobuse jinai vos ne šūkavo apie ten kažkieno ten lytinių organų gabaritus. tada atsisuko kažkoks senis ir išvadino mus abi k**vom. nu ir kaip bus ne gėda.
Atsakyti
Aš visada stengiuosi išvengti tokių žmonių, bet kartais pasitaiko su tokiais "šaunuoliais" viešumoj pasirodyt, nu ką nuriju tada gėdos ir šiaip baisaus nesmagumo piliulę o paskui natūraliai gaunasi kad nebebendrauju su jais ar jom ax.gif
Atsakyti