Na draugu tokiu tai neturiu, bet turiu kaimyne
Tai kazkaip vengiu su ja i viesuma eit, nes yra teke raudonuot
QUOTE(Dios @ 2007 08 28, 23:44)
reikalas tas, kad žmogus gali būt kaip žmogus. ir nedurnas, ir maloniai bendraujantis, ir pasitikėt galima. nu bet turi kokį nors vieną ar kitą įprotį, už ką tikrai būna gėda būti šalia.
kaip sakiau ta draugė kur mėgsta garsiai šnekėt apie intymų gyvenimą. tai kartą autobuse jinai vos ne šūkavo apie ten kažkieno ten lytinių organų gabaritus. tada atsisuko kažkoks senis ir išvadino mus abi k**vom. nu ir kaip bus ne gėda.
kaip sakiau ta draugė kur mėgsta garsiai šnekėt apie intymų gyvenimą. tai kartą autobuse jinai vos ne šūkavo apie ten kažkieno ten lytinių organų gabaritus. tada atsisuko kažkoks senis ir išvadino mus abi k**vom. nu ir kaip bus ne gėda.
Na taip, as pati sau priestarauju... Tas mano draugas irgi man gi patiko... Tik po kurio laiko tie keiksmai pradejo trukdyti. As jam labai daug kartu tai sakiau, bet cia buvo kaip kokia jo ivaizdzio dalis. Sustra tai labai
nekultura tai zemas lygis, su tokiom draugem netureciau apie ka kalbet
QUOTE(haneriete @ 2007 08 29, 11:57)
Na taip, as pati sau priestarauju... Tas mano draugas irgi man gi patiko... Tik po kurio laiko tie keiksmai pradejo trukdyti. As jam labai daug kartu tai sakiau, bet cia buvo kaip kokia jo ivaizdzio dalis. Sustra tai labai
o tu tai draugei sakei ka nors?
nu tenka kartas nuo karto pasakyt "tsssss!"
Ne, nekultūringų draugų neturiu. Tačiau pažįstu vieną asmenį, kurio kas antras žodis - keiksmas. Tai jo kalbėjimo maniera, jis pats to net nejaučia. Bjauru klausytis, todėl jei tenka susidurti, stengiuosi apeiti 10 metrų spinduliu ir ,,nematyti".
Aš tai neturiu tokių draygų, bet pasakyčiau , kad taip nesielgtu kai su manim būna.
turiu viena tokia drauge,bet retai susitinkam,ir jei susitinkam bunam pas mane,tai kai miske gyvenu,tai ir tegul sau rekauja,o viesoj vietoj tai tikrai geda butu
Kam tokie draugai, kurių gėdytis reikia? Jei kokia mano draugė daro kąnors, kas galbūt nelabai tinka, pritinka, dera ir pan...tai kažkaip man dzin būna
nu jeigu jai taip gerai ir patinka, kodėl aš turėčiau tildyti ir prašyti susiprastinti
Tuo tarpu, žmonės, su kuriais tenka bendrauti dėl tam tikrų aplinkybių, visai jokių emocijų nekelia. Jeigu jie taipsave pateikia, tai tegu pateikia...
Na o apie visokius bjaurybes, turbūt net neverta kalbėti. Nebendrauju iš viso, net nežiūriu į tą pusę. Koks paprastas mano gyvenimas
Tuo tarpu, žmonės, su kuriais tenka bendrauti dėl tam tikrų aplinkybių, visai jokių emocijų nekelia. Jeigu jie taipsave pateikia, tai tegu pateikia...
Na o apie visokius bjaurybes, turbūt net neverta kalbėti. Nebendrauju iš viso, net nežiūriu į tą pusę. Koks paprastas mano gyvenimas
mes turim viena toki vyro drauga, is pradziu toks jo izulus elgesys labai erzino ir stebino, bandziau aukleti, prasydavau liautis, padedavo nebent kokiai 1 minutei
uztat dabar i ji visai nebekreipiu demesio arba stengiuosi kuo maziau su juo susitikti
as turiu tokia drauge... na nuo klasioke mano buvus, kai dar nebuvau istekejus, tai salia viena kitos gyvenom, tai bendraudavom,kai nebudavo daugiau ka veikt...
na kiek zinau dabar ir nepasikeite, dar baisesnio budo tapo
tai ir riaugeja ir ora gadina ir jai dzin:) nusijuokia ir viskas, kaip nieko nebuvo...
beje ir kolege tokia pat ziauria turiu
gerai kad dabar auginu vaika tai netenka jos matyti
tikiuosi kai grisiu i darba ir dirbt neteks su ja kabinete vienam 
tai irgi zmogus be kompleksu, pariauges, pasiks tau po nosim, ir sedi sau lyg niekur nieko... nagus grauzia, ir ne tik ! kas valgot geriau neskaitykit... ir spuogus valgo, ir galva krapsto, ka randa sueda.. as kokio skanumyno atsinest negaluu, nes kai kur iseinu, gryzus neberandu, arba valgo prie manes lyg niekur nieko, kiaules akis istacius... puoduku neplauna savaite laiko, o kita savaite darosi kava i ta kuris svaresnis...
zodziu siaubas, visi kolego sta zino, viso pakraupe...bet ka darysi...
tai cia garsus snekejimas palyginus su tuo yra tik ziedeliai mielosios
buna ir blogiau
na kiek zinau dabar ir nepasikeite, dar baisesnio budo tapo
tai ir riaugeja ir ora gadina ir jai dzin:) nusijuokia ir viskas, kaip nieko nebuvo...
beje ir kolege tokia pat ziauria turiu
tai irgi zmogus be kompleksu, pariauges, pasiks tau po nosim, ir sedi sau lyg niekur nieko... nagus grauzia, ir ne tik ! kas valgot geriau neskaitykit... ir spuogus valgo, ir galva krapsto, ka randa sueda.. as kokio skanumyno atsinest negaluu, nes kai kur iseinu, gryzus neberandu, arba valgo prie manes lyg niekur nieko, kiaules akis istacius... puoduku neplauna savaite laiko, o kita savaite darosi kava i ta kuris svaresnis...
tai cia garsus snekejimas palyginus su tuo yra tik ziedeliai mielosios
Мои друзья могут устроить драку, танцевать на столах, но не терплю когда чавкают за столом и бьют приборами (вилкой, ножом....) по тарелке