Įkraunama...
Įkraunama...

Nekultūringi draugai

tokių draugų neturiu, bet duočiau pastabas, jeigu jeigu elgtusi neetiškai smile.gif
Atsakyti
oi... nejaukiai unsure.gif
Atsakyti
jeigu tokiu tureciau, man butu geda kad isvis ju pazistu biggrin.gif
Atsakyti
Neturiu tokiu daugu, na gal ir neteks turet.Bet sutikt savo kelyje tokiu zmoniu teko, ir jie jauciasi pakankamai virsesni, nes jie ale yra sustri doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai susipazinau su savo vyru jo draugai(buve)tikrai buvo tokie krie mokejo igelti,ikasti ar pazeminti ir elgdavosi gan slyksciai----as su jais po pirmos pazinties dienos nutraukiau draugyste o vyrui laidau rinktis arjo draugeliai tokie ar as?Tai va mano vyras pasirinko mane ir as dziaugiuosi nes kai apie juos isgirsti kokias snekas tai visos negeros,tai prisigere-prisidirbo-----net nenoriu galvoti,,,,
Dabar tokiu draugu kol kas neturime ir laimingai sau gyvename mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 12 04, 14:10)
Kai susipazinau su savo vyru jo draugai(buve)tikrai buvo tokie krie mokejo igelti,ikasti ar pazeminti

nu tokie draugais buti ir negali mad.gif
Atsakyti
Nedraugaujam su nekultūringais biggrin.gif O kam? Ką, mažai kultūringų žmonių ant svieto? mirksiukas.gif
O kad žmogus garsiai juokiasi, tai man čia jau greičiau bėda nei nekultūra... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alder: 04 gruodžio 2007 - 17:10
Turim palygint nedaug draugu, bet visi labai kulturingi. O pazystamu keletas yra nekulturingu ir mes su jei vengiam bet kokio kontakto.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 04, 14:59)
nu tokie draugais buti ir negali mad.gif

Matai tada mano vyras tokius savo biciulius laike draugais,aisku ir as suprantu ir zinau kad tie draugai buvo tik prie buteliouser posted image.
Bet aciu dievui tokiu draugu jau nebeturi ir nebenori tureti thumbup.gif
Atsakyti
turejau kaskada viena drauge na tai su ja budavo GEDA kurnors iseiti ji tokia buvo nekulturinga keikdavosi prie visu ir kada jei uzeidavo blush2.gif blush2.gif na ir kiti draugai sakydavo kad tu pasiziurek is sono kaip tu elgiesi ? o ji ka atsakydavo netavo reikalas ax.gif nu bet musu santykei jau senokai isire ir tokiu draugu geriau netureti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 12 04, 15:10)
Kai susipazinau su savo vyru jo draugai(buve)tikrai buvo tokie krie mokejo igelti,ikasti ar pazeminti ir elgdavosi gan slyksciai----as su jais po pirmos pazinties dienos nutraukiau draugyste o vyrui laidau rinktis arjo draugeliai tokie ar as?Tai va mano vyras pasirinko mane ir as dziaugiuosi nes kai apie juos isgirsti kokias snekas tai visos negeros,tai prisigere-prisidirbo-----net nenoriu galvoti,,,,
Dabar tokiu draugu kol kas neturime ir laimingai sau gyvename mirksiukas.gif

Labai panasiai buvo ir man 4u.gif ............tik as neliepiau pasirinktis.....o laikui begant tie rysiai nutruko savaime.....ir as tuo labai dziaugiuosi............cia zinoma reikejo imtis motersiku gudrybiu nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 11 gruodžio 2007 - 22:26
Tiesiog šalia nekultūringo žmogaus jaučiuosi blogai,o draugų tokių neturiu....
Atsakyti