oi... nejaukiai
jeigu tokiu tureciau, man butu geda kad isvis ju pazistu
Neturiu tokiu daugu, na gal ir neteks turet.Bet sutikt savo kelyje tokiu zmoniu teko, ir jie jauciasi pakankamai virsesni, nes jie ale yra sustri
Kai susipazinau su savo vyru jo draugai(buve)tikrai buvo tokie krie mokejo igelti,ikasti ar pazeminti ir elgdavosi gan slyksciai----as su jais po pirmos pazinties dienos nutraukiau draugyste o vyrui laidau rinktis arjo draugeliai tokie ar as?Tai va mano vyras pasirinko mane ir as dziaugiuosi nes kai apie juos isgirsti kokias snekas tai visos negeros,tai prisigere-prisidirbo-----net nenoriu galvoti,,,,
Dabar tokiu draugu kol kas neturime ir laimingai sau gyvename
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 12 04, 14:10)
Kai susipazinau su savo vyru jo draugai(buve)tikrai buvo tokie krie mokejo igelti,ikasti ar pazeminti
nu tokie draugais buti ir negali
Nedraugaujam su nekultūringais
O kam? Ką, mažai kultūringų žmonių ant svieto? 
O kad žmogus garsiai juokiasi, tai man čia jau greičiau bėda nei nekultūra...
O kad žmogus garsiai juokiasi, tai man čia jau greičiau bėda nei nekultūra...
Turim palygint nedaug draugu, bet visi labai kulturingi. O pazystamu keletas yra nekulturingu ir mes su jei vengiam bet kokio kontakto.
QUOTE(Dios @ 2007 12 04, 14:59)
Matai tada mano vyras tokius savo biciulius laike draugais,aisku ir as suprantu ir zinau kad tie draugai buvo tik prie butelio
.Bet aciu dievui tokiu draugu jau nebeturi ir nebenori tureti
turejau kaskada viena drauge na tai su ja budavo GEDA kurnors iseiti ji tokia buvo nekulturinga keikdavosi prie visu ir kada jei uzeidavo
na ir kiti draugai sakydavo kad tu pasiziurek is sono kaip tu elgiesi ? o ji ka atsakydavo netavo reikalas
nu bet musu santykei jau senokai isire ir tokiu draugu geriau netureti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 12 04, 15:10)
Kai susipazinau su savo vyru jo draugai(buve)tikrai buvo tokie krie mokejo igelti,ikasti ar pazeminti ir elgdavosi gan slyksciai----as su jais po pirmos pazinties dienos nutraukiau draugyste o vyrui laidau rinktis arjo draugeliai tokie ar as?Tai va mano vyras pasirinko mane ir as dziaugiuosi nes kai apie juos isgirsti kokias snekas tai visos negeros,tai prisigere-prisidirbo-----net nenoriu galvoti,,,,
Labai panasiai buvo ir man
Tiesiog šalia nekultūringo žmogaus jaučiuosi blogai,o draugų tokių neturiu....