Įkraunama...
Įkraunama...

Negraži kojų oda

QUOTE(Dyyyy @ 2011 03 23, 19:53)
Sveikos,
padėkit prašau. Mane taip pat kankina tą vadinamoji "žąsies oda". Ech, tie nelemti spuogeliai...  doh.gif Šią liga paveldėjau iš mamos, nes ji irgi tokiu turėjo ir turi iki šiol. Kažkada irgi kankinosi dėl šio komplekso, bet paskui kažkaip vienodai pasidarė. Tai bendradarbė jai pasakojo kad atseit padeda kavos tirščiai. Tai pasakojo kad kažkiek jai padėjo, bet paskui labai vonios kriauklė užsikimšo.  biggrin.gif Tai kažkaip nebesinori su tais tirščiais bandyt kažką...  blink.gif
Dar girdėjau kad padeda soliariumai. Bet vėžio irgi gaut kažkaip nesinori...  doh.gif Tai nežinau ar verta ten eit.
Internete skaičiau kad kai kurioms padėjo "Baby Johnson" aliejus kūdikiams, taip pat "Eucerin" kūno losjonas. Kad jūros druska padeda.  g.gif  Bet net nežinau ko griebtis. Kažkaip švaistyt pinigėlių irgi nesinori... O juk taip norisi turėti gražią, švelnią ir svarbiausia sveiką oda. O ir vasara kažkaip nemalonų užsidėt sijoną ar suknelė.  verysad.gif O kai pažiūri į kitų panelių kojas tai tik pavydėt...  doh.gif Tai teko su džinsais vaikščiot...  doh.gif O dar taip karšta buvo...  doh.gif 

GAL ŽINOT KOKIŲ TIKRAI VEIKSMINGŲ PRIEMONIŲ kad atsikratyt tos žąsies odos?  unsure.gif

Sveika,
pas mane irgi tokia pat problema su oda (vadinama zasies oda). Pastebejau, kad gana veiksminga priemone tokiai odai padeti yra sauna/pirtele smile.gif Is tikruju, bent jau man jauciasi teigiamas poveikis ax.gif Beje, jei yra galimybe, odele reiktu pasveisti kavos tirsciais - ir oda svelnesne, ir stangrumo duoda wub.gif Taip pat nuo odos issausejimo naudoju Johnsons baby aliejuka, super dalykelis thumbup.gif
Atsakyti
g.gif o po kiek laiko trynimas kavos tirsciais duoda pastebima poveiki ???
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2011 04 01, 21:32)

Kalbant apie poveiki zasies odai, tai tikrai nezinau, neteko man kavos tirsciu ilga laika reguliariai naudot unsure.gif Bet is tikruju, mano nuomone kavos tirsciai yra puiki priemone, gerai pakeicianti pirktinius sveitiklius smile.gif Be to, teko pastebeti, kad tuose anticeliulitiniuose kremukuose i sudeti ieina kofeinas, o cia va ta dalykiuka su kavos tirsciais gauni biggrin.gif Tikriausiai unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ausrike_ @ 2011 04 02, 13:50)
Kalbant apie poveiki zasies odai, tai tikrai nezinau, neteko man kavos tirsciu ilga laika reguliariai naudot  unsure.gif Bet is tikruju, mano nuomone kavos tirsciai yra puiki priemone, gerai pakeicianti pirktinius sveitiklius smile.gif Be to, teko pastebeti, kad tuose anticeliulitiniuose kremukuose i sudeti ieina kofeinas, o cia va ta dalykiuka su kavos tirsciais gauni  biggrin.gif  Tikriausiai  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pritariu, manau tikrai neverta naudot papildoma chemija, kai yra toks geras budas sveist oda naturaliu produktu. As manyciau, kad vien tik kavos tirsciai nuo zasies odos ko gero nepadetu, nes tai yra grubus sveitimas, toki galima daryt karta, na maximum 2 per savaite (jei oda labai jau stora ir grubi), o su tokia oda reiketu cackintis kone kasdien, masazas kokia ne per daug grubia masazine pirstinaite, tarkim is liufos, arba masaziniu kuno sepeciu... Beje, jei i kavos tirscius ipilt dar koki maza sauksteli alyvuogiu aliejaus (na, tiek to, bent jau kokio augalinio), oda bus dar labiau patenkinta, svelnesne
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2011 04 01, 21:32)

man po 2 kartu oda zenkliai pagrazejo thumbup.gif

man tie kavos tirsciai kaip stebuklas, super geras poveikis odai.
Atsakyti
Laba.

Nelabai žinojau, į kokią čia temą rašyti, neradau pilnai tinkamos, tai pagalvojau,kad sukursiu naują.
Turiu štai tokią bėdą: mano kojos nusėtos raudonas taškeliais. Nei tai kažkokios dėmės, nei spuogeliai, o taškeliai. Žinau,kad teigsite, jog tai nuo depiliacijos, bet faktas, kad ne nuo jos, nes net kai buvau maža mergaitė tuos taškelius jau turėjau. Odos gydytoja juos įvardino kaip: mano odos tipą, kurį pavadintų vištytės skūra. Bjaurus reikalas. Žinau, kad tas dėmeles įdegis paslėptų, bet aš esu balta kaip sūris ir įdegt negaliu, nes turiu stirpią alergiją saulei. Kadangi neaišku, kuriem konkrečiai ten spinduliam: AA, Ab ar kokie jie ten yra neatsimenu , nes nelabai ką ir supratau,kaip man aiškino, esu alergiška, eiti į soliariumą negaliu. Gydytoja sakė, kad jei netyčia soliariumas atkuria būtent tą spindulį, man gali liūdnai užsibaigt. Įdegio kremai nė truputėlio nepaslepia tų dėmelių. O juk VASARA! Negaliu ir nenoriu vaikščiot su kelnėm ir pėdkelnėm. Bet tokias kojas demonstruot irgi nejauku, nes atrodau arba kaip prastą depilaiciją pasirinkus, ar "neprisižiūrinti", tai sakau, gal žinot kokių kitų priemonių, padedenčių sumažinti tą raudonumą ir panašiai.

Daug prirašiau, bet gal netyčia bus verta. wink.gif
Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
Kas iesko ko nors siurkstesnio - ne per seniausiai Rimi parduotuvej isigyjau nauja plausinyte - Calypso, is vienos puses priklijuotos, berods, sezamo a r kazko panasaus seklos, kainavo gal kokius 14 lt. Maniau, kad tas grozis net ir pirmos "pomyvkes" neatlaikys, bet visai sauniai laikosi jau ne pirma savaite. Laaaabai siurkstus pavirsius.... Aisku, tokiu stebuklu, kaip pasakoja apie Magic Peeling plausine, kad vos ne sluoksniais oda ritinejasi, jinai nedaro, bet tikrai manayciau nuolat vartojant galima nuslifuot tuos visus nelygumus bei zasies odos spuogelius. Gal net geriau uz nexcare plausine sveicia
Atsakyti
Sveiki. Turiu viena nemalonia problema del koju. Kai nusiskutu pas mane iskart atsiranda raudoni taskeliai, paraudonavimas. Net kai vonioj slapia koja ir istepta visokiais losjonais perbraukus peiliuku ISKARTO paraudonuoja, net laukti nereikia. Ir labai ilgai nenyksta, tenka vel skusti. verysad.gif gal galit parekomenduot kokiu priemoniu? atleiskit jeigu zinute kartojasi
Atsakyti
Labas mergaites smile.gif noriu pasidalinti savo pacios izbandytus metodus grazinant kojytes. pas mane irgi budavo tos pacios problemos: sausa oda, berimai po skutimosi, irtt. doh.gif pradejau nuo 2l vanden per diena, skaiciau kad kai truksta vandens organizme, oda uzdaro poras kad sulaikytu dregme, tuo sukelia plaukeliu iaugima ir visuokius spuogelius. kiekviena karta duse kojas trinu siurkscia kempine, padarau pilinga. Kojas skutu, tai reikia visada pries ir po gerai isskalati peiliukus. bukit uztikrintos, kad Jusu reikmenimis daugiau niekas nesinaudoja biggrin.gif nes tai nehigieniska. po skutimosi kojas tepu alyvuogiu alejum, zinokit rezultatas nuostabus smile.gif jau kiek metu dziaugiuosi graziom kojytem 4u.gif
Atsakyti
Turiu ir as labai didele beda su tom kojom..Net nebezinau ka ir bedaryti. Depiliuoju kojas arba epiliatorium arba cukraus vasku,po depiliacijos kojos buna visos melynai raudonos,atrodo labai ziauriai (negaliu skusti ar depiliuoti kremais,nes plaukai zaibiskai auga). Kai melynumas ir raudonumas praeina,tada isryskeja iauge plaukeliai,spuogeliai raudoni,randeliai,sasai ir pan... Niekas nepadeda..Tepiau daug kremu,pilingavau,bet nieko,jokio poveikio nera. Gal ka nors patarsit? nes vasara teks su dzinsais vaiksciot. Dar vienas dalykas,perskaiciau,kad soliariumas padeda,bet as laaabai pries ji esu ;] is karo labai dekoju uz atsakymus ir patarimus! ;]
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2011 06 12, 23:20)
Turiu ir as labai didele beda su tom kojom..Net nebezinau ka ir bedaryti. Depiliuoju kojas arba epiliatorium arba cukraus vasku,po depiliacijos kojos buna visos melynai raudonos,atrodo labai ziauriai (negaliu skusti ar depiliuoti kremais,nes plaukai zaibiskai auga). Kai melynumas ir raudonumas praeina,tada isryskeja iauge plaukeliai,spuogeliai raudoni,randeliai,sasai ir pan... Niekas nepadeda..Tepiau daug kremu,pilingavau,bet nieko,jokio poveikio nera. Gal ka nors patarsit? nes vasara teks su dzinsais vaiksciot. Dar vienas dalykas,perskaiciau,kad soliariumas padeda,bet as laaabai pries ji esu ;] is karo labai dekoju uz atsakymus ir patarimus! ;]

Tai kad ko gero tik vienas budas butu - rast koki kita depiliacijos metoda... O dar geriau, kadangi, kaip suprantu, nieks netinka, susitaupyt kokiai nors ilgalaikei epiliacijai... Pabandykit pasidomet, gal sis metodas tiktu...

http://www.supermama...?...c=19890&st=
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Kaip sekasi kovot su negrazia koju oda? Ar pavyko per metus isnaikint visas tas bjaurybes - zasies oda, spuogelius? ax.gif
Atsakyti