Man yra randeliai lyg toje vietoje auges plaukelis butu nubrozdintas
kas tai?
kas tai?
QUOTE(Mileina @ 2006 06 28, 22:33)
Dekoju, mergaites. Dar lauksiu patarimu kaip issigydyti ta plaukeliu iauginejima, nes visos kojytes demetos ir su guzeliais, po kuriais slepiasi plaukeliai iauge 

Pas mane tokia pati problema, prižadu sau nekrapštyti tų įaugusių plaukų bet niekaip neišeina. O to pasekmė baisios kojos.Aš manau, kad reikia nuo depiliavimosi pereiti prie skutimo (kai depiliuodavausi su el. depiliatoriumi plaukai įaugdavo odos paviršiuje, o kai su vašku - giliai po oda), nes kai plauką išrauna, gal jis per silpnas išlysti pro tą odą, ir todėl auga po oda arba keliasi su pūlinuku.
QUOTE(sssaule @ 2006 07 04, 23:20)
Pas mane tokia pati problema, prižadu sau nekrapštyti tų įaugusių plaukų bet niekaip neišeina. O to pasekmė baisios kojos.Aš manau, kad reikia nuo depiliavimosi pereiti prie skutimo (kai depiliuodavausi su el. depiliatoriumi plaukai įaugdavo odos paviršiuje, o kai su vašku - giliai po oda), nes kai plauką išrauna, gal jis per silpnas išlysti pro tą odą, ir todėl auga po oda arba keliasi su pūlinuku.
Va va, ir as taip manau, kadcianuo vasko man ir prasidejoviskas. Dabar zaisdeles jau gyja, bet matosi juodos demeles kur plaukai dar giliai iauge. Bet manau, kad daugiau as ju netraukinesiu, o sveisiu sveisiu oda su pilingais ir skusiu kojytes. Tikiuosi, kad susitvarkys....sekmes mergaites tvarkant kojytes!
Pas mane tai siaip daug randeliu ant koju, kai jos idega, randeliai lieka balti, viskas per ta nutruktgalviskuma vaikystej, labai visur laipiojau

gal kalba ape strijas?
As jau puse metu, kaip skutu, o ne depiliuoju savo kojytes ir vis dar tebeiauga tie plaukeliai ( viskas depiliaciju pasekme), tai gerai dar kad "nepasirasiau" depiliuotis ranku.....
QUOTE(Daiviki @ 2007 02 20, 05:08)
As jau puse metu, kaip skutu, o ne depiliuoju savo kojytes ir vis dar tebeiauga tie plaukeliai ( viskas depiliaciju pasekme), tai gerai dar kad "nepasirasiau" depiliuotis ranku.....
pas mane ta pati beda, depiliavau gal kokis 7 metus, dabar jau pusmeti skutu ir tepu stabdanciais plauku augima kremais, tai iauginejimas sustojo, na gal vienas kitas plaukelis, bet senieji patamsejimai nuo depiliacijos dar vis nepraeina, galvoju gal koki su rugstim krema nusipirkti, gal pasviesins tas vietas

Beata_abc,jei rasi kokia priemone, kuri duoda rezultatu, pranesk ir mums

QUOTE(Daiviki @ 2007 02 20, 16:15)
Ok butinai pranesiu
Vakar dariau pilinga su medumi ir druska, tai zinokit ir oda daug svelnesne patapo, ir ne tokia sausa siandien, ta koju oda. Manau reikes daryti dazniau.