Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

QUOTE(SuperMama @ 2007 12 06, 23:52)
Aš prieš kelias dienas ten skambinau, tai sakė, kad kol kas ten grupės perpildytos ir patarė paskambinti sausį, gal atkris keli vaikai.

siaip geriau eiti nuo rugsejo, bet pasiskambinkit karts nuo karto, ten priklauso viskas nuo to kas atsiliepia mirksiukas.gif

QUOTE(Winnie @ 2008 03 03, 14:47)
Gal kas zino, kur galima lankyti gimnastika, dukrai dabar 3,5 metuku?
Kazkas sioje temoje rase, kad vaikas pradejo lankyti Vilniaus gim-kos mokykla budamas triju.
As skambinau i VGM, bet en pasake, kad priima nuo 5-6.
Gal kas gali patart, gal pasisneketi su treneriais?

Siaip kiek zinau, tai treneriai truputi bijo ir nenori tokiu mazu vaiku priimti i savo grupes, nes jie truputi per mazi...jie greiciau issigasta grieztesnio zodzio, reikia su jais zaisti, uz rankyciu vedzioti ir t.t...treneriai to nenori daryt...
Atsakyti
QUOTE(Zaliawarle @ 2008 03 02, 10:42)
Yra ir menine gimnastika, sporto mokykloje visa nukreipiamoji informacija smile.gif

Siandien paskambinau i gimnastikos mokykla del menines gimnastikos, pasake kad ten yra tik sportine g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rejeka: 12 kovo 2008 - 22:45
QUOTE(Rejeka @ 2008 02 29, 18:57)
O Kauno g-je tik sportine gimnastika? Ar yra ir menine? Gal ir neblogai lankyti sportine, bet mergaiciu figuros darosi ber daug raumeningos, 12-14 metu mergaites atrodo kaip kulturistes.

kauno g tai tikrai tik sportine. ir visiskai sutinku, ar ilgiau palankiusios mrgaites atrodo nemoteriskai... peciai platus kaip vyru... man tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rejeka @ 2008 03 12, 23:45)
Siandien paskambinau i gimnastikos mokykla del menines gimnastikos, pasake kad ten yra tik sportine  g.gif

reikia pasakyti jiems, kad jums reikia informacijos apie menine gimnastika mirksiukas.gif jie jums turi suteikti visa informacija smile.gif

QUOTE(vabalas @ 2008 03 18, 16:13)
kauno g tai tikrai tik sportine. ir visiskai sutinku, ar ilgiau palankiusios mrgaites atrodo nemoteriskai... peciai platus kaip vyru...  man tai  schmoll.gif

siaip labai priklauso nuo kuno sudeties...jei mergina yra linkusi storeti, tai figura gali buti, kaip jus sakot vyriska, o jei ji smulkute, tai niekada vyriskai neatrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva @ 2008 03 24, 18:16)
siaip labai priklauso nuo kuno sudeties...jei mergina yra linkusi storeti, tai figura gali buti, kaip jus sakot vyriska, o jei ji smulkute, tai niekada vyriskai neatrodys smile.gif

Na ne vien, tačiau taip -tu teisi... Reikia dar pasižiūrėti kokios šeimos moterys... Na pvz: vaikystėje buvau laaabai smulkutė- bet mano visos giminės moterys turi didelius pečius ir didelę krūtinę. meninę gimnastiką telankiau kelis mėnesiukus- kol trenerė tais laikais pasivedė mamą į šalį ir pasakė, jog žiūrint į mamos kūno sudėjimą- iš manęs gera gimnastė nebus- užaugsiu per aukšta... doh.gif seni tarybiniai laikai... užaugau 164cm- nepasakyčiau kad aukšta.
O šiaip- lankiau irklavimą- ilgus metus... taigis pečių pločio ne vienas vyras būtų man pavydėjęs doh.gif
Atsakyti
Gal kas zinot gimnastikos trenere asmeninems treniruotems? Vilniuje. Reiketu birzelio men ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2007 12 05, 15:41)
Tikrai priima, mūsų keturmetė giminaitė lankė Kulviety. Kiek žinau, Kulviety būna vakarais, o Žemynoj lygtais dienos metu. Nu bet čia reika tikslintis.
Jas treniruoja Šviesuolė Nemondruk iš LVJC.
Pačiam LVJC popietinės gimnastikos grupės perpildytos, į rytines galima patekti.
Pasiųsiu tau į až jos telefoną.

Tiesa, dar atradom treniruotes Lazdynų vidurinėj mokykloj.

O galima būtų daugiau info apie Lazdynuose?ten ta pati trenerė veda?jai paskambinti kažkaip galima?
norėčiau nuo rudens kad kažką lankytų maniškė,jai bus beveik 5,manau kad jau priimtų ją treniruotėms smile.gif
Atsakyti
Sveikos....

Norejau pasitarti...ar priimtu maniske pabandymui LJVC, jai 2.5 m,As kazkaip labai noreciau jai kokios veiklos pora kartu per savaite....Mums tiktu ir ta rytine grupe. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*mia* @ 2008 05 22, 12:08)
Sveikos....
Norejau pasitarti...ar priimtu maniske pabandymui LJVC, jai 2.5 m,As kazkaip labai noreciau jai kokios veiklos pora kartu per savaite....Mums tiktu ir ta rytine grupe. 4u.gif

Išprotėjai, mamyte blink.gif Atsipeikėk. Gal pakentėkit dar metelius kitus?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mano vaikas lanke LJVC menine gimnastika metus laiko,mums nepatiko schmoll.gif ir dar vaikas virusine karpa ant pado ten uzsikrete verysad.gif ,tai lazeriu naikinome,o seis metais Kauno gatveje sportuoja. Paruosimas Kauno gatveje zymiai geresnis ax.gif , bet mazai geru treneriu liko,ne gimnastu krastas pas mus biggrin.gif ,nors vaiku tai daug treniruojasi smile.gif
Atsakyti
Kas cia sake kad Kauno Gimnastikos mokykloi tik sportine gimnastika? Yra ir menine!
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2008 05 12, 13:22)
O galima būtų daugiau info apie Lazdynuose?ten ta pati trenerė veda?jai paskambinti kažkaip galima?
norėčiau nuo rudens kad kažką lankytų maniškė,jai bus beveik 5,manau kad jau priimtų ją treniruotėms  smile.gif

lazdynuose Danute treniruodeavo-nebedirba, pensijoj jau
Atsakyti