Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

Labutes,
pskaičiau forume, kad uždarė Antilopės klubą. Tai dabar nebėra kur lankyti Vilniuje meninės gimnastikos pradžiamokslio 3-4 metu mergaitėms? Labai liūdna, nes labai norėjom pradėti šį rudenį verysad.gif
Gal kas žinote, kur dar tokias mazges priima?
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2008 08 08, 10:35)
Labutes,
pskaičiau forume, kad uždarė Antilopės klubą. Tai dabar nebėra kur lankyti Vilniuje  meninės gimnastikos pradžiamokslio 3-4 metu mergaitėms? Labai liūdna, nes labai norėjom pradėti šį rudenį  verysad.gif
Gal kas žinote, kur dar tokias mazges priima?

Saviske 4-mete noreciau i sportines gimnastikos uzsiemimus leisti, nes yra lanksti ir turi stiprias kojas, rankas, pvz., moka virve lipti.
Atsakyti
Musu pirmoji trenere buvo I.Katiniene, kuri dabar vykstancioje Pekino Olimpiadoje dalyvavo su savo aukletine Jelena... Labai sauni mergina ir ir labai klasiskai pasirode!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Jelena su maziukais visada labai graziai uzsiiminedavo... nezinau kaip po olimpiniu, bet jei dirbtu dar su vaikais, tai siulyciaus pas ja! 4u.gif
Cia Kauno gatvej...
Atsakyti
SVEIKI 4u.gif
gal yra nuo rugsėjo pradedančiu lankyti Naugarduko gatvėj gimnastikos mokykla.
Kokia ten tvarka,
pas mane berniukas penkeriu 4u.gif
O gal yra lankiusiu smile.gif
Papildyta:
kokie atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivonadaniel: 21 rugpjūčio 2008 - 20:03
Nu va skambinau į tą mokykla, Kauno 43
antradienį eisim susipažinti su treneriu ir tvarka, pažiūrėsim kaip ten smile.gif
ar nėra ten lankiusiu berniuku???
Atsakyti
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 08 21, 21:02)
SVEIKI 4u.gif
gal yra nuo rugsėjo pradedančiu lankyti Naugarduko gatvėj gimnastikos mokykla.
Kokia ten tvarka,
pas mane berniukas penkeriu 4u.gif
O gal yra lankiusiu smile.gif
Papildyta:
kokie atsiliepimai ax.gif

Manau, geriausiai butu pasiskambinti i mokykla ir suzinoti kokios grupes bus smile.gif

QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 08 26, 09:50)
antradienį eisim susipažinti su treneriu ir tvarka, pažiūrėsim kaip ten smile.gif

Pas koki treneri?
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2008 08 26, 16:48)
Manau, geriausiai butu pasiskambinti i mokykla ir suzinoti kokios grupes bus smile.gif
Pas koki treneri?

Treneris Viktoras, bent jau taip sake telefonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 08 26, 09:50)

Aš ten eisiu ketvirtadienį. Mano keturmetis, bet kai skambinau, sakė atvest treneriui pažiūrėt, gal ir ne per mažas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 09 02, 10:57)
Aš ten eisiu ketvirtadienį. Mano keturmetis, bet kai skambinau, sakė atvest treneriui pažiūrėt, gal ir ne per mažas ax.gif

O mum keistai kažkaip,paskambinau sakau mergaitė po poros mėnesių 5 metai,sako ai mes daugiau su 6-7 metų vaikais dirbam,bet atveskit bet kurią dieną nuo 16 iki 18 val. g.gif sako pažiūrės treneris,sakau tai pas kurį eiti,ai ateikit ir nuvesim,man tai idomiai taip.na reikės bandyti,nes aš labai norėjau į antilopę,bet kai neliko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2008 09 02, 12:19)
O mum keistai kažkaip,paskambinau sakau mergaitė po poros mėnesių 5 metai,sako ai mes daugiau su 6-7 metų vaikais dirbam,bet atveskit bet kurią dieną nuo 16 iki 18 val.  g.gif sako pažiūrės treneris,sakau tai pas kurį eiti,ai ateikit ir nuvesim,man tai idomiai taip.na reikės bandyti,nes aš labai norėjau į antilopę,bet kai neliko  verysad.gif

Mes tai jau pernai norėjome, bet buvo 4met. skambinom tai schmoll.gif sake kitais metais ateit nuo 5met.
Atsakyti
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 09 02, 11:44)
Mes tai jau pernai norėjome, bet buvo 4met. skambinom tai  schmoll.gif sake kitais metais ateit nuo 5met.

Na tai gal ir mūsų nepriims, gal ji dar per maža pasirodys,nes ji iš ūgio tai neaukšta tokia.Pati maniškė tai svaigsta kaip nori,kol matyt nežino kas tas yr,kai pamatys tai gali atšokti fantazija jai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2008 09 02, 15:32)
Na tai gal ir mūsų nepriims, gal ji dar per maža pasirodys,nes ji iš ūgio tai neaukšta tokia.Pati maniškė tai svaigsta kaip nori,kol matyt nežino kas tas yr,kai pamatys tai gali atšokti fantazija jai  lotuliukas.gif

šiandien buvome ir treniravomes na maniškiui tai labai patiko thumbup.gif
Manau kad jusiške priims, nes šiandien mačiau viena mergyte buvo tai tokia smulkute ir mažuliukė doh.gif ,keliu metu tai nežinau, bet paliginus su maniškiu beveik penkeriu tai doh.gif
Ir direktorius sakė kad ketvirtadienį dar ateis 4met. berniukas ir lyg priims 4u.gif
Atsakyti