Labutes, pskaičiau forume, kad uždarė Antilopės klubą. Tai dabar nebėra kur lankyti Vilniuje meninės gimnastikos pradžiamokslio 3-4 metu mergaitėms? Labai liūdna, nes labai norėjom pradėti šį rudenį Gal kas žinote, kur dar tokias mazges priima?
Labutes,
pskaičiau forume, kad uždarė Antilopės klubą. Tai dabar nebėra kur lankyti Vilniuje meninės gimnastikos pradžiamokslio 3-4 metu mergaitėms? Labai liūdna, nes labai norėjom pradėti šį rudenį
Gal kas žinote, kur dar tokias mazges priima?
Musu pirmoji trenere buvo I.Katiniene, kuri dabar vykstancioje Pekino Olimpiadoje dalyvavo su savo aukletine Jelena... Labai sauni mergina ir ir labai klasiskai pasirode!!! Jelena su maziukais visada labai graziai uzsiiminedavo... nezinau kaip po olimpiniu, bet jei dirbtu dar su vaikais, tai siulyciaus pas ja! Cia Kauno gatvej...
SVEIKI gal yra nuo rugsėjo pradedančiu lankyti Naugarduko gatvėj gimnastikos mokykla. Kokia ten tvarka, pas mane berniukas penkeriu O gal yra lankiusiu Papildyta: kokie atsiliepimai
SVEIKI
gal yra nuo rugsėjo pradedančiu lankyti Naugarduko gatvėj gimnastikos mokykla.
Kokia ten tvarka,
pas mane berniukas penkeriu
O gal yra lankiusiu Papildyta:
kokie atsiliepimai
O mum keistai kažkaip,paskambinau sakau mergaitė po poros mėnesių 5 metai,sako ai mes daugiau su 6-7 metų vaikais dirbam,bet atveskit bet kurią dieną nuo 16 iki 18 val. sako pažiūrės treneris,sakau tai pas kurį eiti,ai ateikit ir nuvesim,man tai idomiai taip.na reikės bandyti,nes aš labai norėjau į antilopę,bet kai neliko
O mum keistai kažkaip,paskambinau sakau mergaitė po poros mėnesių 5 metai,sako ai mes daugiau su 6-7 metų vaikais dirbam,bet atveskit bet kurią dieną nuo 16 iki 18 val. sako pažiūrės treneris,sakau tai pas kurį eiti,ai ateikit ir nuvesim,man tai idomiai taip.na reikės bandyti,nes aš labai norėjau į antilopę,bet kai neliko
Na tai gal ir mūsų nepriims, gal ji dar per maža pasirodys,nes ji iš ūgio tai neaukšta tokia.Pati maniškė tai svaigsta kaip nori,kol matyt nežino kas tas yr,kai pamatys tai gali atšokti fantazija jai
Na tai gal ir mūsų nepriims, gal ji dar per maža pasirodys,nes ji iš ūgio tai neaukšta tokia.Pati maniškė tai svaigsta kaip nori,kol matyt nežino kas tas yr,kai pamatys tai gali atšokti fantazija jai
šiandien buvome ir treniravomes na maniškiui tai labai patiko
Manau kad jusiške priims, nes šiandien mačiau viena mergyte buvo tai tokia smulkute ir mažuliukė ,keliu metu tai nežinau, bet paliginus su maniškiu beveik penkeriu tai
Ir direktorius sakė kad ketvirtadienį dar ateis 4met. berniukas ir lyg priims