Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

QUOTE(anna @ 2008 09 02, 16:32)
Na tai gal ir mūsų nepriims, gal ji dar per maža pasirodys,nes ji iš ūgio tai neaukšta tokia.Pati maniškė tai svaigsta kaip nori,kol matyt nežino kas tas yr,kai pamatys tai gali atšokti fantazija jai  lotuliukas.gif

Tai juk jei neauksta, tai - privalumas, o ne trukumas gimnastikoj.. mirksiukas.gif
Musu grupeje kadais buvo mergyte berods jau ir septyniu kokiu.. bet penkiametems mergaitems sieke iki pazastu tik. Na bet uztai kokia gimnaste!! Ja jau nusiziurejo geriausi treneriai..
Tevu ugio uzrasydami irgi klausia, nes jei tevai neauksti, tai tikimybe, kad ir vaikas bus neaukstas, smulkus ir lengvas! biggrin.gif

Ir pradzioje fantazija niekam neatsoka tongue.gif .. veliau jau, kai rimtas darbas prasideda.. tada vaikai truputi pradeda oziuotis ir tingeti..
4u.gif
Atsakyti
Tai mes su vyru kaip tik mažiukai lotuliukas.gif Tik aš turiu lyšnų kg, kaži ar nenužiūrės? blush2.gif O mano mergytė tai liekna rolleyes.gif Aš vis dar turiu viltį, kad gal mus priimtų neturinčias 4 metų ax.gif Bet šiuo metu serga, sportuoja namie tongue.gif
Pasidalinkit patirtim, kur eiti ir kelintą valandą? Į ką kreiptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2008 09 03, 13:48)
Tai mes su vyru kaip tik mažiukai  lotuliukas.gif  Tik aš turiu lyšnų kg, kaži ar nenužiūrės?  blush2.gif  O mano mergytė tai liekna  rolleyes.gif Aš vis dar turiu viltį, kad gal mus priimtų neturinčias 4 metų  ax.gif Bet šiuo metu serga, sportuoja namie  tongue.gif
Pasidalinkit patirtim, kur eiti ir kelintą valandą? Į ką kreiptis?  ax.gif

Aš pasiskambinau ir pasakė ateiti bet kurią dieną 16-18 val.Per tuos kamščius vakar nuvažiavom tik ant 18 val.treneris iškarto ją pasiliko treniruotei,nu ką-paskui pasakė,kad ji jam patikusi ir kad galime lankyti.maniškė tai turi gana stiprias rankas,kojas,ji neaukšta ir tokia nekūda,bet ir ne stora,žodžiu tokia tvirta atrodo.mano visa giminė aukšti,o vyro žemi,kol kas panašiau kad pasidavė į vyro giminę,bet bus matyt kaip ten toliau.buvo dar viena mergytė 5 metų tai ūgio kaip maniškė,tai žinokit aprimau biškį,nes man vis atrodė,kad ji per maža,visi vaikai darželyje aukštesni už ją.
Beje,mačiau atvedė nemažai tokių vaikiukų 4,5 metų ir berniukų ir mergaičių,tai treneriai visi patenkinti buvo,tai supratau,kad jie tikrai dirba su tokiais mažiukais.mūsų treneris sakė pasidarys grupę iš 4-5 metų mergaičių,didesnių nebus.
Beje,sakykit kas jau lanko seniau kokią aprangą pirkti?mačiau buvo ir su triko mergaičių ir su sportine apranga,ir češkių nereik?nes mačiau kad vaikai arba basi,arba su kojinėm.
Atsakyti
O kokiu adresu vežei?
Atsakyti
Jei giminastikos m. tai Kaunog. 43, šalia suaugusiųjų vid.mokykla
Papildyta:
QUOTE(anna @ 2008 09 04, 08:42)
Beje,sakykit kas jau lanko seniau kokią aprangą pirkti?mačiau buvo ir su triko mergaičių ir su sportine apranga,ir češkių nereik?nes mačiau kad vaikai arba basi,arba su kojinėm.

Maniškiui, berniukui, pasake apranga neturi reikšmes šortukai maikute, arba sportines kelnes
Avaline- su kojinem(basomis) tik tureti kokias tapkutes kad eiti iš rubinės į salę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivonadaniel: 04 rugsėjo 2008 - 08:25
QUOTE(Acne @ 2008 09 04, 08:07)
O kokiu adresu vežei?

Tai į mokyklą-Kauno g. 43
Papildyta:
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 09 04, 08:24)
Maniškiui, berniukui, pasake apranga neturi reikšmes šortukai maikute, arba sportines kelnes
Avaline- su kojinem(basomis) tik tureti kokias tapkutes kad eiti iš rubinės į salę

O jūs pirmam aukšte?ar antram?
Atsakyti
Mums rodė kelias sales ten ir treniruosis. Iš pradžiu treniravosi antrame aukšte, po to į pabaigą nuėjo šokinėti ant batutu į pirmą aukštą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 09 02, 21:57)
šiandien buvome ir treniravomes na maniškiui tai labai patiko thumbup.gif
Manau kad jusiške priims, nes šiandien mačiau viena mergyte buvo tai tokia smulkute ir mažuliukė doh.gif ,keliu metu tai nežinau, bet paliginus su maniškiu beveik penkeriu tai doh.gif
Ir direktorius sakė kad ketvirtadienį dar ateis 4met. berniukas ir lyg priims 4u.gif

Gal čia apie mus? blush2.gif
Buvom šiandien, liepė ryt 18.30 atvažiuot į treniruotę ir pabandyt.
Ivonadaniel, nuo kelių jūs treniruojatės?
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 09 04, 21:08)
Gal čia apie mus? blush2.gif
Buvom šiandien, liepė ryt 18.30 atvažiuot į treniruotę ir pabandyt.
Ivonadaniel, nuo kelių jūs treniruojatės?

O pas koki trenerį?

Mes ka tik pradėjom, pernai nepriėmė unsure.gif , o dabar beveik 5met.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivonadaniel: 05 rugsėjo 2008 - 06:11
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 09 05, 07:10)
O pas koki trenerį?

Mes ka tik pradėjom, pernai nepriėmė unsure.gif , o dabar beveik 5met.

Pamiršau vardą blush2.gif Volodia lygtais g.gif Nu bandysim šiandien, nors laikas man labai blogas. Geriau būtų 17.30 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 09 05, 08:46)
Pamiršau vardą blush2.gif Volodia lygtais g.gif  Nu bandysim šiandien, nors laikas man labai blogas. Geriau būtų 17.30 unsure.gif

Nu jo,man irgi būtų geriau, bet ankščiau treneris niekaip negali tik vėliau. O treniruotė vyksta virš valandos kažkur 1val. 15min.
Atsakyti
Nu buvom vakar su mažium pirmoj treniruotėj, treneris Valerijus. Maniškiui labai patiko, tik mažiausias grupėje lotuliukas.gif
Atsakyti