Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

QUOTE(alina @ 2006 11 04, 16:55)
gal kartais žinot, ar būna gimnastikos treniruotės berniukams  ax.gif

o tos, kurios lankot VRM, tai čia žirmūnų pradžioj, priešais IKI Minskas g.gif

kauno gatvėj, sportinė gimnastika berniukams tikrai būna-pati mačiau treniruotę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 10 26, 15:14)
Anna, geriau nuvesk pas trenerę ir jinai leis pasitreniruoti vienoj treniruotėj ir pasakys-ne dėl sportinio pasirengimo, bet šiaip ar vaikas jau pribrendęs kažkokiems mokslams. Gal tiesiog dar labai anksti ir bus labai išsiblaškiusi.

Kad su mažom mergaitėm Antilopėj dirba tai tikrai ( atrodo Ivos mama, jei neklystu biggrin.gif ) o mes vaikštom į Karoliniškes tai jei tinka tas rajonas galiu duoti treneres tel. pasiskambink jai.


Grėja
Papasakok daugiau apie gimnastiką Karoliniškėse. Kokiomis dienomis ir kelintą valandą vyksta užsiėmimai? Beje, kur konkrečiai ta mokykla yra? Mes gyvenam Lazdynuose.

Prieš metus mano dukra (tada 4m) lanke Antilope. Viskas tiko ir patiko, neblogai sekėsi. Pernai metus nebegalėjau jos ten vežioti, nes gimė sesė (tik keletą mėnsių taip padrikai palankėm). Dabar vėlgi komplikuotai gaunasi man su tuo Žvėrynu, nes skubu namo auklės paleisti, vėl nėr kaip nuvežti, o pati dar per maža nuvažiuoti (dabar 6m). O Karoliniškėse gal būtų ir patogu, netoli.
Kaip ten Karoliniškėse? Ar didelė grupė? Įvairaus amžiaus? Ar ten ruošia kokiems pasirodymams, su kažkokiu tiklsu, ar šiaip bendrai fizinei formai, laikysenai? Kokia kaina? Ar dar priiima ten? Nu žodžiu, milijonas klausimų, nes labai sudomino. Labai norėčiau, kad dukra toliau lankytų.
Atsakyti
Vija, mūsų trenerė dirba Karoliniškėse Gerbutavičiaus gatvėj Ryto ( atrodo taip vadinasi) mokykloj, treniruotes vyksta II, III nuo 15, o IV nuo 14,30 val. bet mūsų trenerė dar veda užsiėmimus Lazdynuose, nežinau kaip vadinasi bet kažkoks vaikų klubas prie Seniūnijos kaip būna. mokam tai mes kapeikėles-nes trenerė skaitosi sporto mokykloj dirba, tai mažuliukams 20 Lt o didesniems 30 Lt. Aišku dabar tai ten didesnių nuo 6 metų vaikai lanko, bet reikia paklausti gal trenere Lazdynuose su mažytėm dirba. PAsirodymų tai mums būna-kai jau šiek tiek turi ką parodti, o pradžioj tai ir šiaip labai patikdavo, kad gali išsidūkti, ir visokius pribumbasus-špagatus, virvutes ir pan.-mokina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi Lazdynuose, bet man laikas karoliniškėse tai niekaip, tik vakare galėčiau ją kur nuvežti..o šiaipšiemet dar tikrai neleisiu niekur,nes dar tik 3 metai biggrin.gif aš čia domiuos į ateitį intensyviai biggrin.gif kitų rugsėjį gal antilopė mum tiktų..jei lazdynuos mažas priima tai išvis būtų super, bet irgi jei dieną-kas ją nuves? verysad.gif
Atsakyti
klausiau šiandien trenerės tai Lazdynų klube jinai kaip tik 4 metukų mažyles treniruoja. tai laikyk jos telefoną, kitais metais pasiskambinsi biggrin.gif
Atsakyti
mūsų gimnastikinis Kalėdinis vakarėlis jau kitą savaitę-kas iš vilniečių VRM rūmuose bus? būtų neblogai paplepėti, kol gimnastės savo pasiekimus rodys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 12 14, 21:46)
mūsų gimnastikinis Kalėdinis vakarėlis jau kitą savaitę-kas iš vilniečių  VRM rūmuose bus? būtų neblogai paplepėti, kol  gimnastės savo pasiekimus rodys lotuliukas.gif

Mus busim ketvirtadieni 18 val. Siandien maziukem isdalino kostiumus, o kaip bus su viresnemis, nezinau, turbut kiekviena uz save. Mums isvis Kubiliene pasake, kad Ieva gali ir su savo triko (Gretos mirksiukas.gif ). Tai nezinau, gal vaikas irgi nori pasipuosti. O gal pas ka pasiskolinti?
Greja, kur perki papuosimus?
Atsakyti
Nedalino mažiukėm kostiumų - išnuomojo po 10 litų. Aš tai saviškei neėmiau, man jie klaikūs. Galbūt šiek tiek pati pablizginsiu triko ir užteks.
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2006 12 15, 08:48)
Nedalino mažiukėm kostiumų - išnuomojo po 10 litų. Aš tai saviškei neėmiau, man jie klaikūs. Galbūt šiek tiek pati pablizginsiu triko ir užteks.

Ai, vis pamirstu, kad uz dyka dabar nieko neduoda doh.gif
Atsakyti
tai praėjo mūsų vakarėlis (ir Uliuliuskos gimnastė buvo) ale graudu man po jo pasidarė. nervuoja mane mūsų trenerė nors tu ką.....kai taip treniruojasi treniruojasi atrodo viskas neblogai, kai sugalvoja kokį numerį 2 treniruotės iki pasirodymo arba varžybų ( pastoviai taip). sujungė visas ir kur tik dabar atėjo ir jau maniškę +dar 2 vyresnes....nu nėr ką žiūrėt, straksi kaip kieme mergaites ir viskas, jokio grožio doh.gif nervuoja, vežiojam į treniruotes, o paskui tik daugiau laiko pasipuošimams, kuodo rišimuis ir pan, o žiūrėti nėr ką verysad.gif
Atsakyti
O man tai visai patiko tas koncertas. Aišku, maniškė grybavo kaip turi būti, bet ir visos iš jos grupės ne ką dar teparodė, tie kamuoliai vis krito ir krito - nors tu ką biggrin.gif. Bet užtat kiek laimės buvo!

Jūsų, Greja, pasirodymas bent į pasirodymą panašus buvo - ir vilkas lakstė, ir paršiukai. O kitų grupių - tai išeidavo koks 10 mergaičių ir kiekviena skirtingai šokdavo (pagal principą "kas ką moka, tas tą rodo"). Truputį palaida bala, norėjosi kažkokio vientisumo.
Atsakyti
Tai ir as pasisakysiu. Jokios tvarkos. Mano vaikas pasimete, apseverke, zmoniu pilna, kur rengtis nepasake, dar apreke................ doh.gif , jau galvojau imsiu vaika ir dingsiu, dar pasirodymui neprasidejus.
Atsakyti