Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

Mano draugas baigė gimtastikos mokykla Vilniuje.Tai dabar sako,kad savo vaika niekada ten ne leis.Labai jau daug traumų,ir nors praėjo nemažai meų,vis dar turi problėmų su sveikata.Aš savo sūnu irgi vėdžiau į gimnastika,kai jam buvo 5 metai.Labai jam nepatiko,verkė kiekviena kartą
Atsakyti
Mes vis aiskiau linkstam link karate. Va treciadieni bus aisku, kaip ten ir kas.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 01 14, 15:46)
O kai treniroja Dovile (cia jos dukra) tai labai jau ji vyresnes mustroja, vos ne ant nugaros sedasi, kai spagata daro (maciau, nes vyresni be uzuolaidos treniruojasi)

Tai kad jos dukros yra Sigita ir lygtai Rasa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2007 01 14, 15:10)
Tai kad jos dukros yra Sigita ir lygtai Rasa  g.gif

Sakai? Tai gal as klystu. Tokia su akinukais. Nu gal ir ne dukra, bet musiskes kartais treniruoja.
Atsakyti
Dovile tikrai ne dukra, gal kokia pagalbininkė.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 01 14, 15:56)
Mes vis aiskiau linkstam link karate. Va treciadieni bus aisku, kaip ten ir kas.

Na,karate,tai nepatarčiau,tai dar greičiau mes....lankyti.....nes ,jei nebus stipri,ir gaus į "skūrą" tai ne kas,tuoj noras praeis doh.gif Kovos-nors ir draugiškos,bet būna tikros bigsmile.gif Jei,jau iš kovos menų-tai siųlyčiau aikido (Vilniuje treneriai l.geri) mergaitei būtų pats tas...Tai nesipriešinimo filosofija,kai priešininko jėga panaudojama,jam atgal...Pats niekada nepuoli ,nesisipardai...tiesiog sumanumo ir pratimų pagalba,išvengi smūgių...gali silpnas nugalėti stiprų... bigsmile.gif Dar neblogai -taekwondo,nes ten vaikai spardosi,bent jau su pilvo ir galvos apsaugomis ...Ušu -irgi su kinų gimnastika ,ir cigunu,super.... thumbup.gif Bet va,karate-tai tikras dauzymasis doh.gif Aišku,iš pradzių bus viskas zaidimų forma-bet kiekvienas treneris nori išsiauginti sau kovotojus bigsmile.gif

Beje-geras video gimnastėms.... http://video.mail.ru.../2269/2272.html (nusikopinkit ,ir paziūrėkite,pradzia thumbup.gif ,o pabaiga........... doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2007 01 15, 22:12)
Beje-geras video gimnastėms....  http://video.mail.ru.../2269/2272.html  (nusikopinkit ,ir paziūrėkite,pradzia  thumbup.gif ,o pabaiga...........  doh.gif )

Man nerodo verysad.gif
Atsakyti
siaubas......jei savo vaiką pamatytum taip krentantį tai jaučiu širdis sprogtu verysad.gif
Atsakyti
Tai va, po savaites pertraukos vis gi nuejom i gimnastika. Ilgai snekejomes, nutarem, kad eisim tik del sveikatos, tiesios nugarytes, ir man nesvarbu, ar ji daris spagta, ar ne. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Uliuliuska, man atrodo kad taviškė jau dabar daro ne tik špagatą biggrin.gif o dėl savęs juk dauguma ir lanko, kiek tu pažysti LT gimnasčių važinėjančių į rimtas pasaulines varžybas-nebe tie laikai.
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2007 01 17, 11:35)
Uliuliuska, man atrodo kad taviškė jau dabar daro ne tik špagatą biggrin.gif o dėl savęs juk dauguma ir lanko, kiek tu pažysti LT gimnasčių važinėjančių į rimtas pasaulines varžybas-nebe tie laikai.

Toks jau mano vaikas, arba viskas - arba nieko. Kiek suprantu, kai tik jai kas nors nesigauna, prasideda visokios isterijos, tipo as niekur neeisiu, nenoriu ir t.t. Vienu zodziu - nori buti pirma, bet nevisada gali.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 01 17, 13:46)
Toks jau mano vaikas, arba viskas - arba nieko. Kiek suprantu, kai tik jai kas  nors nesigauna, prasideda visokios isterijos, tipo as niekur neeisiu, nenoriu ir t.t. Vienu zodziu - nori buti pirma, bet nevisada gali.

Mano mergaitė kai lankė sporto mokyklą,irgi liejo ašaras-ne dėl to,kad pirmautų,bet ji tokia stropi,tai kad neišeina,verkdavo... verysad.gif Atlankėm 4 metus,tikrai išugdė valią ir užsispyrimą,nes dirbo su jomis daug ir griežtai.O dėl to,kad išsikrauna vaikas sportuodamas-tai manoji nė velnio,būdavo ten dirba beveik 3 val-pareina namo ir vėl sienom lipa.Ir dabar,nors jau didelė,vaikšto ant rankų ir liuoksi ištisai... biggrin.gif Galvoju į šokius paleisti,nors labai nenorėjo,bet jau kaip ir sutiko...Tik ne į pramoginius,o į StreetDance grupę.
Atsakyti