Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

Pippi, tai taviškė pati pati mažiausia gimnastė?

dėl pasirodymų tai aš visą laiką sakysiu kad tik trenerių reikalas viską tvarkyti. pati ne vienus metus mokykloj dirbau tai žinau, kad prieš koncertą dvidešimt kartų reikia tą pati daryti, kad paskui vaikas bent pusę ką moka parodytų ir pačiam patiktų. nes kiekvienam renginy žmonių pilna, tada vienas nespėji visų sužiūrėti, o mažiukams juk dar paramos reikia, ir pastumti ir patraukti. tai kai jau įkali į galvą kad stovėti reikia čia, sedėti ten o persirengti dar kitur, tai vaikui vis drąsiau būna, kai viską žino.
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 12 23, 20:49)
Pippi, tai taviškė pati pati mažiausia gimnastė?

dėl pasirodymų tai aš visą laiką sakysiu kad tik trenerių reikalas viską tvarkyti. pati ne vienus metus mokykloj dirbau tai žinau, kad prieš koncertą dvidešimt kartų reikia tą pati daryti, kad paskui vaikas bent pusę ką moka parodytų ir pačiam patiktų. nes kiekvienam renginy žmonių pilna, tada vienas nespėji visų sužiūrėti, o mažiukams juk dar paramos reikia, ir pastumti ir patraukti. tai kai jau įkali į galvą kad stovėti reikia čia, sedėti ten o persirengti dar kitur, tai vaikui vis drąsiau būna, kai viską žino.

Pati pati mažiausia iš tų, kurios pasirodė smile.gif (grupėje yra viena dar mažesnė mergaitė - jai kažkur 3 metukai, bet ji pasirodyme nedalyvavo, nes dar nelabai susigaudo kas prie ko). O šiaip tai jas ten "dresavo" per treniruotes, negaliu nieko sakyt - suskirstydavo grupelėmis po keturias, viena grupele soka, kitos ziuri. Bet kad jos dar mažos - teoriškai žino, kad kojytes patempti reikia, bet kai išėjo ant kilimo - žiūriu, sulenkusi kelius varo doh.gif Na, ne iki keliukų ten joms buvo: reikėjo mamytei nusišypsoti, močiutei pamojuoti, dar paieškoti akimis kur tas senelis dabar dingo lotuliukas.gif
Atsakyti
Va dabar galvoju. Pippi, juk as tave vakar maciau per treniruote, va tik nezinau is keturiu mamyciu kuri? O gal klystu g.gif

Greja pagimde suneli thumbup.gif , tai laikinai dingusi, o kur visos kitosn gimnastes?
Atsakyti
Mums pravalas su gimnastika (eilini karta) verysad.gif . Verkia, kad nenori eiti. Nori i karate doh.gif . Tai va dabar suku sau galva....ar leisti kur nori, ar nekreipti demesio i asaras ir toliau lankyti gim.
Atsakyti
tai iš kur tą karatė nusižiūrėjo? gal draugė kokia lanko?
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2007 01 12, 13:39)
tai iš kur tą karatė nusižiūrėjo? gal draugė kokia lanko?

Lanko teta (35 metu), bet mes apie tai per daug nesnekejom. Toks jausmas, kad nenori butent i gimnastika. Pabodo ta pati kiekviena karta daryti. Siaip jai daugiau patinka stoveti ant galvos, daryti atsilenkimus ir t.t., kur reikia jegos .
Atsakyti
tai jai gal į sportinę gimnastiką tada-bet į Kauno gatvę visai be ryšio jums vežioti. gal tiesiog pralaukti reikia, vėl užsinorės. gal koks pasirodymas bus-tai vis stimulas. Gretai tai sausio pabaigoj pasirodymas biggrin.gif tai ir vėl trenerė savo stiliuj-ten grupinis 4 mergaitėm, o trenerė turi tik 3 lotuliukas.gif tai jau sausio vidurys, dar nepradėjo ruošti schmoll.gif kažkokia nesąmonė-pirma vaikam pasako kad bus varžybos, Greta jau svaigsat kaip nori į pasirodymą, o treniruoti pradės prieš savaitę-tai vėl gėda bus žiūrėti. nežinau jau nervuoja mane ta gimnastika. dabar dar taip sudėtinga vežioti ją pirmyn atgal, gal reiktų baigt???? g.gif
Atsakyti
Nu tikrai i Kauno g. labai nepatogu. Va dabar ipareiguojau savo drauge viska suzinuoti apie karate uzsiemimus vaikams, nu pabandysim, gal uzkibs.

Papildyta:
QUOTE(greja @ 2007 01 12, 13:53)
Gretai tai sausio pabaigoj pasirodymas biggrin.gif

Zinok, dar neatsigavau po Kaledinio pasirodimo. Visdelto mokam nemazus pinigus ir norisi pamatyti nors kazkokiu elementu. O pastrikseti su kamuoliu ir namie galima .
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 01 12, 14:38)
Mums pravalas su gimnastika (eilini karta) verysad.gif . Verkia, kad nenori eiti. Nori i karate doh.gif . Tai va dabar suku sau galva....ar leisti kur nori, ar nekreipti demesio i asaras ir toliau lankyti gim.

Žinokit, mums irgi bręsta krizė. Maniškė, kuri anksčiau tiesiog svaigo gimnastika, praėjusį kartą, kai jau trenerė liepė eiti į salę, pradėjo raudoti ir maldauti, kad eitume namo blink.gif Trenerė priėjo ir sako "Tai kokia iš tavęs gimnastė, jei verki?" (kokia čia gimnastė 4 metų?) Ir sako man "Ji turi ožių nemažai, aš jau pastebėjau". Kokių ožių? Aš mėgstu pasiklausyti už užuolaidos kaip ten tos treniruotės vyksta, tai dar niekuomet negirdėjau, kad ji ožiuotųsi. Kartais užsisvajoja ar koją patingi ištiesti - taip, sutinku, bet kad ožiuotųsi schmoll.gif Vos ne vos įkalbėjau, kad eitų treniruotis. Nežinau ką darysim toliau. Mane vis neramina, kad trenere tik duoda joms nurodymus (pvz., kojų nelenkt, išsitiest), tačiau neparodo kaip tai daroma. Juk jos dar mažos, net dorai nežino kaip tas rankas ant lazdos uždėti (užkelia kartu ir alkūnes į viršų), bet trenerė nieko nesako. Dabar juk ne tiek daug tų mergaičių lanko, galima prie kiekvienos prieiti ir parodyti. Viena mamytė pati vaikystėje pas Kubilienę lankė, tai dabar yra apakusi nuo tokio trenerės elgesio. Žinoma, mes rimtų gimnasčių neauginame, tačiau norisi, kad bent jau tiesiai vaikščioti mokėtų. Nežinau, gal reiks į kokį baletą paleisti nuo kitų metų? Tik ar patiks?
Atsakyti
Kubiliene turi tokį bruožą-aišku jau ne taip kaip anksčiau čempiones treniruodavo didžiausiu muštru, bet ir dabar labai griežtai viskas vyksta. aš kai buvau pirmoj treniruotėj pažiūrėti-tai man šiurpas suėmė-kaip kareivinėse-rėkia kairę koją ištempiam...o maniškė tada jokio supratimo neturėjo kas yra kairė kas dešinė......Pačiai baisu pasidarė ir nevedėm pas ją, bet iš kitos pusės žiūrint į dabartinę trenerę-pas ją viskas ramiai gražiai, bet....be muštro iš vaikų nieko nepasieksi. Trenerė sako darom dabar su šokdyne tai viena daro, kita nori palakstyti, dar viena plepa biggrin.gif
tai ir nežinau kaip geriau-žinai kad čempiones neaugini, bet kai ateina pasirodymas kaip ir norisi ką nors pamatyti schmoll.gif
Atsakyti
Tas muštras tai man savotiškai patinka - toms mergaitėms reikia drausmės išmokti. Jau per pirmas dvi Kubilienės treniruotes jos išmoko, kad negalima plepėti, ginčytis, lakstyti ir pasakų pasakoti. Kartais Kubilienę pavaduoja kažkokia Dovilė - labai miela mergaitė, bet nė viena mergaitė jos neklauso. Tada tai būna palaida bala - laksto ištisai į WC, nesivargina kojų pakelti, pusę muzikos praguli ant nugaros doh.gif . Pas Kubilienę jos tokios "prabangos" sau neleidžia. Tik kad tas muštras daugiau pasireiškia rėkimu. Tai tu būk žmogus, prieik ir parodyk kaip tas rankas laikyti, kaip koją tiesti, kur stovėti.

Aš save atsimenu 5 metų, kai pradėjau baletą lankyti - aš nieko nesupratau ko iš manęs nori, tai vadovė kiekvieną repeticiją kiekvienai mergaitei pirštukus sudėdavo taip, kaip jie turi būti laikomi, pataisydavo kojytes, laikyseną. Maniškei neužtenka pasakyti "ištiesk nugarytę" - taip, ji ištiesia, bet kartu ir krūtinę išpučia bei pečius iškelia. Aš save vis raminu, kad gal trenerė savo metodiką turi ir gal tokių mergaičių nespaudžia, nes nenori išgąsdinti. Tačiau po mūsų treniruojasi tokia keista grupė - mergaitės nuo 7 iki 15 metų. Kai kurios pas Kubilienę lanko 6 metus ir daugiau - ir vaikšto susikūprinusios g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2007 01 14, 14:38)
Tačiau po mūsų treniruojasi tokia keista grupė - mergaitės nuo 7 iki 15 metų. Kai kurios pas Kubilienę lanko 6 metus ir daugiau - ir vaikšto susikūprinusios  g.gif .

Tai cia apie musu keista grupele. Ten viena gimnaste isvis vos ne su kupra, keista tai matyti. Kubeliene dukrai nepatinka, nes, kaip ji man sako :sita babushka mums nieko pati neparodo. lotuliukas.gif O kai treniroja Dovile (cia jos dukra) tai labai jau ji vyresnes mustroja, vos ne ant nugaros sedasi, kai spagata daro (maciau, nes vyresni be uzuolaidos treniruojasi) O ketvirtadieni apie 18:30 i didele sale ateina gimnastes is sporto mokyklos treneruotis, tai ten tai thumbup.gif
Atsakyti