Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

QUOTE(Uliuliuska @ 2007 01 17, 10:46)
Toks jau mano vaikas, arba viskas - arba nieko. Kiek suprantu, kai tik jai kas  nors nesigauna, prasideda visokios isterijos, tipo as niekur neeisiu, nenoriu ir t.t. Vienu zodziu - nori buti pirma, bet nevisada gali.

jaučiu, kad dabar visi vaikai tokie-aukso medalių reik, tik treniruočių neeeeeeeeeee g.gif
Atsakyti
Ku-ku. Kur visos gimnastes gingo. blink.gif

Greja kaip penktadienio pasirodimas?

O mus vel perkele i kita grupe. Dabar jau atitnka pagal amziu. Nes pries tai buvom visai su dickiais, 12-14 metu, ir mano tokia mazyte....ir taip ugio truksta, o dar vyresniuju fone, tai doh.gif
Atsakyti
pasirodymas, kaip visada doh.gif paskutinės turbūt arba prieš.....juk pasakojau apie trenerę-per dvi savaites nori varžyboms pasiruošti verysad.gif jai tiesiog reikia atsiskaityti ką paruošia.......tai visas gerumas kad pasitempė raumenį ir dar slogą didžiausia namo parsinešė-va kokie pasiekimai biggrin.gif tai vėl prikalbinai saviškė į gimnastiką vaikščioti? ar čia tik trumpam vęl?
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2007 01 30, 11:20)
tai vėl prikalbinai saviškė į gimnastiką vaikščioti? ar čia tik trumpam vęl?

Tai mes ir nebuvom nustoje lankyti......tik kad su triuksmais einam. Bet vakar......tfu-tfu-tfu..........be jokiu asaru, ir dar paaiskejo , kad kartu su mumis eina klasioke thumbup.gif
Atsakyti
Na, nežinau. Aš nuo 5 metų lankiau baletą, tai man negalėjo būti didesnės bausmės kaip praleisti repeticiją (tėvai vieną kartą mane taip už kažką nubaudė - nevežė į repeticiją, tai kai pamatė, kaip aš dėl to pergyvenau, daugiau to nebedarė - sugalvojo kitokių bausmių už mano prasikaltimus). Aš tikrąja ta žodžio prasme kaifuodavau repeticijose. Man patiko pratimai prie lazdos, nekalbant jau apie pratimus su puantais, o kai duodavo tas vadinamas "pačkas" (balerinos sijonėlius) - tai jau visai devintame danguje pasijusdavau. Taip kad manau, jog tos profesionalės gimnastės tiek daug pasiekia tik todėl, kad pačios to nori. Jei jas verstų tėvai, o pačių noro nebūtų - nebūtų ir rezultatų.

O čia iš kitos operos: Uliuliuska, kaip jums sekasi? Mus tai visas ta Kubilienė praėjusią repeticiją sunervino - absoliučiai visas mergaites išpeikė - ir ne todėl, kad ko nors nemoka ar nepadaro, o todėl, kad blogo charakterio blink.gif Žodžiu, visos blogos: viena flegma, kita neklauso, trečia tingi, ketvirta kaprizinga, penkta labai išlepusi blink.gif blink.gif blink.gif. O mergaitės visos tikrai labai fainos. Man labiausiai užkliuvo tai, kad ji nė apie vieną nesugebėjo nė vieno gero žodžio pasakyti. Mes su kitomis mamytėmis vis dažniau pasikalbame, kad reikia ieškotis arba kitos trenerės, arba kur nors kitur pervesti (pvz., į baletą). Ir su vyresnėmis mergaitėmis pasikalbėjome (kurios po mūsų treniruojasi), tai jos daug labiau patenkintos, kai ateina jas treniruoti Dovilė - ji bent jas pratampo, o Kubilienė tik sako kaip daryti, o nieko nerodo. Be to, duoda užduotį ir vis lekia į tą savo kambarėlį kažko veikti (tą aš irgi pastebėjau - ji net mažytes vienas palieka treniruotis ir bėga į savo kambarėlį arba į persirengimo kambarį patikrinti ką daro mamytės blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2007 02 17, 12:55)
O čia iš kitos operos: Uliuliuska, kaip jums sekasi?

kai ateina jas treniruoti Dovilė - ji bent jas pratampo,

Mano vaikas Kubelienes nepernesa, tesiogine prasme. Bet labai daznai treniruoja Dovile thumbup.gif , tai kol kas lankom, tik dabar einam pirmadieni ,treciadieni. Anoj grupej (kuri po jusu treniruojasi) labai jau dideles mergaites. Bet mano vaikas nori pereiti kitur, kur lankem uzpernai (Antilopes kluba), tik va su vazinejimu nelabai man iseina. VRM rumai visai netoli namu.
Atsakyti
Mes irgi netoli VRM rūmų gyvename, mums patogu.

Tos didžiosios mergaitės sakė, kad kažkur Antakalnyje yra, kaip aš supratau, sporto mokykla, kur visai normaliai treniruoja. Dičkės ten treniruojasi 5 kartus per savaitę po 3 valandas, tačiau mažiukėms, manyčiau krūvis mažesnis. O tai man jau nusibodo - mokam visai nemažai, o Kubilienė tik rėkauja "išsitiest, patempt koją", tačiau kaip tą padaryt - neparodo. Maniškės supratimas apie išsitiesimą yra pečių sukėlimas viršun ir krūtinės išpūtimas doh.gif . Galėtų prieiti prie kiekvienos ir parodyti, nedaug ten jų belanko (ketvirtadienį tik penkios buvo). Toks įspūdis, kad ji tik valandas atbūna verysad.gif.

Norėjom Dovilės paklausti ar ji kur nors turi savo grupę, tačiau ji dar tik studentė. Turbūt Kubilienė sau pagalbininkę ruošia.
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2007 02 17, 13:55)
Mes irgi netoli VRM rūmų gyvename, mums patogu.

Tos didžiosios mergaitės sakė, kad kažkur Antakalnyje yra, kaip aš supratau, sporto mokykla, kur visai normaliai treniruoja.

Tai kaip cia suzinuoti, kurioj vietoj? Mano vaikui nepakanka tuo kruvio, kuri duoda Kubiliene ir nuobuodu. Dukros klasioke eina jau antrus metus pas Kubeliene ir vis ta pati daro kiekviena treniruote, o rezultato jokio.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 02 17, 15:18)
Tai kaip cia suzinuoti, kurioj vietoj? Mano vaikui nepakanka tuo kruvio, kuri duoda Kubiliene ir nuobuodu. Dukros klasioke eina jau antrus metus pas Kubeliene ir vis ta pati daro kiekviena treniruote, o rezultato jokio.

Va dėl to nulinio rezultato labiausiai ir norisi bėgti. Aš jau matau, kad lankysim mes vienerius ar penkerius metus - tiesiai stovėti vis tiek nemokėsime.

Viena mamytė iš mūsų grupės pati vaikystėje yra pas Kubilienę lankiusi. Tai sakė, kad dalis treniruočių vykdavo vienoje Antakalnio mokykloje - ten kur yra dvi mokyklos netoli viena kitos, viena anksčiau vadinosi 18 vidurinė, o kita lygtai 5. Tai lygtai toje 5 ir būdavo joms treniruotės.
Atsakyti
Landziuoju dabar per interneta, tikiuosi surasti kokios nors info ax.gif
Atsakyti
Pippi, Uliuliuska Antakalnyje Sigutė-Kubilienes dukra treniruoja. Mokykla netoli didžiosios sankryžos (baltojo tilto ir antakalnio), toj gatvės pusėj kur activgymas. Nežinau koks numeris tos m-los.
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2007 02 18, 21:05)
Pippi, Uliuliuska Antakalnyje Sigutė-Kubilienes dukra treniruoja. Mokykla netoli didžiosios sankryžos (baltojo tilto ir antakalnio), toj gatvės pusėj kur activgymas. Nežinau koks numeris tos m-los.

Bet google jokios info neduoda, tai matyt jei ten neafisuoja, tesiog nuomuoja patalpa, gal sporto mokykloj nebetelpa g.gif
Atsakyti