Na, nežinau. Aš nuo 5 metų lankiau baletą, tai man negalėjo būti didesnės bausmės kaip praleisti repeticiją (tėvai vieną kartą mane taip už kažką nubaudė - nevežė į repeticiją, tai kai pamatė, kaip aš dėl to pergyvenau, daugiau to nebedarė - sugalvojo kitokių bausmių už mano prasikaltimus). Aš tikrąja ta žodžio prasme kaifuodavau repeticijose. Man patiko pratimai prie lazdos, nekalbant jau apie pratimus su puantais, o kai duodavo tas vadinamas "pačkas" (balerinos sijonėlius) - tai jau visai devintame danguje pasijusdavau. Taip kad manau, jog tos profesionalės gimnastės tiek daug pasiekia tik todėl, kad pačios to nori. Jei jas verstų tėvai, o pačių noro nebūtų - nebūtų ir rezultatų.
O čia iš kitos operos: Uliuliuska, kaip jums sekasi? Mus tai visas ta Kubilienė praėjusią repeticiją sunervino - absoliučiai visas mergaites išpeikė - ir ne todėl, kad ko nors nemoka ar nepadaro, o todėl, kad blogo charakterio

Žodžiu, visos blogos: viena flegma, kita neklauso, trečia tingi, ketvirta kaprizinga, penkta labai išlepusi

. O mergaitės visos tikrai labai fainos. Man labiausiai užkliuvo tai, kad ji nė apie vieną nesugebėjo nė vieno gero žodžio pasakyti. Mes su kitomis mamytėmis vis dažniau pasikalbame, kad reikia ieškotis arba kitos trenerės, arba kur nors kitur pervesti (pvz., į baletą). Ir su vyresnėmis mergaitėmis pasikalbėjome (kurios po mūsų treniruojasi), tai jos daug labiau patenkintos, kai ateina jas treniruoti Dovilė - ji bent jas pratampo, o Kubilienė tik sako kaip daryti, o nieko nerodo. Be to, duoda užduotį ir vis lekia į tą savo kambarėlį kažko veikti (tą aš irgi pastebėjau - ji net mažytes vienas palieka treniruotis ir bėga į savo kambarėlį arba į persirengimo kambarį patikrinti ką daro mamytės

)