Įkraunama...
Įkraunama...

Bioptron lempa

QUOTE(katalike @ 2007 09 23, 11:36)
placebo efektas ir tiek.

Preparato, duodančio tik placebo efektą jokia poliklinika nenaudotų blink.gif O tais laikais, kai pirkau bioptroną, 1 seansas poliklinikoj kainavo 30 Lt. Tuo labiau, kad jis naudojamas visame pasaulyje ir labai plačiai. Jei bioptrono terapija nebūtų pasitvirtinusi, tikrai to nebūtų. Manau, kad paprasčiausiai niekad nebandėt arba net neturėjot poreikio to daryt, todėl toks pareiškimas apie placebo visiškai nepagrįstas. Man tas prietaisas tiesiog nepakeičiamas. Atsikratyti 12 metų kankinusios problemos padėjo būtent bioptrono terapija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 23 rugsėjo 2007 - 20:41
QUOTE(Lelija33 @ 2007 09 23, 21:39)
Preparato, duodančio tik placebo efektą jokia poliklinika nenaudotų blink.gif  O tais laikais, kai pirkau bioptroną, 1 seansas poliklinikoj kainavo 30 Lt. Tuo labiau, kad jis naudojamas visame pasaulyje ir labai plačiai. Jei bioptrono terapija nebūtų pasitvirtinusi, tikrai to nebūtų. Manau, kad paprasčiausiai niekad nebandėt arba net neturėjot poreikio to daryt, todėl toks pareiškimas apie placebo visiškai nepagrįstas. Man tas prietaisas tiesiog nepakeičiamas. Atsikratyti 12 metų kankinusios problemos padėjo būtent bioptrono terapija.

bandžiau. ir ne vieną dešimtį kartų. dėl poliklinikų irgi žinau - būdas paimti pinigus. labai mandrai parašyta, bet tai yra paprasta poliarizuota šviesa. Taigi tokią lempą galite rasti fotoprekių parduotuvėse ir daug pigiau biggrin.gif

iš mokslinio darbo: "However, it is not known if, on humans, light polarity has any specific visual or nonvisual effects that are not produced by nonpolarized light."

šaltinis: http://findarticles....006/ai_n8923437

taigi įrodymas - tai dar neištirta niša (o tiksliau - nėra įrodyta, kad ta šviesa turi kažkokį kitokį poveikį nei paprasta šviesa), todėl galima ramiai plauti pinigus. o ir ta lempa nėra tiek verta, nes jokio naujai išrasto stebuklo ten nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 rugsėjo 2007 - 21:15
QUOTE(katalike @ 2007 09 23, 22:06)
taigi įrodymas - tai dar neištirta niša (o tiksliau - nėra įrodyta, kad ta šviesa turi kažkokį kitokį poveikį nei paprasta šviesa), todėl galima ramiai plauti pinigus. o ir ta lempa nėra tiek verta, nes jokio naujai išrasto stebuklo ten nėra.


Nesutinku schmoll.gif kas neirodyta, dar nereiskia, kad neveikia... Ivairus vaistai taip pat nevienodai veikia zmones ir to niekas neirodineja... Man jis padeda ir as ji naudoju, jei tau nepadeda, nenaudok. Tik nereikia taip kategoriskai reikstis. Be to, jei "gydaisi" ir galvoji, kad nepades - tai net brangiausi vaistai nepades! Tai tik mano nuomone ir viskas.
Atsakyti
o ar jis veiksmingas pvz.celiulitui gydyti, ar spuogotai odai ar kapiliarinei? ar naudojasi specialus kremai ar losjonai pries ar po ,ar tiesiog tai tik pasvitini ta ar kita vieta ir visi negerumai dingsta, ir ar yra kazkoks ribotas naudojimo laikas vienai vietai gydyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delta @ 2007 09 27, 14:20)
o ar jis veiksmingas pvz.celiulitui gydyti, ar spuogotai odai ar kapiliarinei? ar naudojasi specialus kremai ar losjonai pries ar po ,ar tiesiog tai tik pasvitini ta ar kita vieta ir visi negerumai dingsta, ir ar yra kazkoks ribotas naudojimo laikas vienai vietai gydyti? g.gif



Celiulito gydyti dar nebandziau. Spuogus greiciau uzgydo thumbup.gif Yra tam tikru "tepalu" ir losijonu, bet jie naudojami tuomet, jei naudoji spalvu terapija. Taigi, vien "tepalai" negydo, jeigu ka rolleyes.gif
Atsakyti
Pupos -uogos,

Ar zinot kas viduje tos lempos? O gi halogenine lempute ir stikliukas geltonas. Vat is visas bioptronas. mano galva, tai cia placebas veikia, o lempos poveikio ten nelabai yra, nors pati turiu ta lempa nuo seniau.
Atsakyti
Gulejau su vaikais ligonineje, tai net ten buvo skirtos proceduros su biotroniku. Dukrytei buvo plauciu uzdegimas, tai svitino nugaryte ir krutine, suneliui nosi, nes slogavo. Negaliu sakyti, kad vaikai pasveiko, nes naudojo biotronika, bet kad issutimai(alerginio pobudzio, atsirade nuo antibiotiku)praejo per viena nakti tai faktas.Nezinojau, kad rekomenduojamas esant depresijai, reikes pameginti paciai, nes subjurus orams ir sergant vaimas nuotaikos oi nekokios: schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(virze1 @ 2007 10 12, 18:53)
Labai jau protinga norejai pasirodyti ar ka ?Visam pasaulyje pripazintas prietaisas , naudojamas ligoninese , o ne tik namuose ar kabinetuose, o tu rasai halogenine lempute.Uz sios lempos veikimo principa yra paskirta Nobelio premija.
Taip kad jei pati su ja nieko nedarai ar nezinai ka daryti - tai cia tik tavo problema.

1. Nobelio premija už ją niekada nebuvo paskirta. Tamsta meluojate.
2. Taip, tai elementari halogeninė lemputė ir poliarizacinis filtras.
3. Taip, šviesos terapija duoda efektą. Ta lemputė naudinga tiek pat, kiek išėjimas į lauką dieną (tiesą sakant, mažiau, lauke UV spindulių dėka vitaminas D gaminasi).
4. Jei pasaulyje yra mulkių, norinčių mokėti tūkstančius už stalinę lemputę – ką gi, teisingai verslininkai daro, ką juos apiplėšinėja. Būtų tiesiog nuodėmė tuo nepasinaudoti.
Atsakyti
Atsakant i tema-neverta pirkti.Mano uosviene turi si "stebukla",jai nuo visko padeda(placebo efektas),svitinas moteriske visus galus ir patenkinta biggrin.gif .
Pabandziau ir as ,tai man jinai padeda tiek,kiek svestas vandenelis blush2.gif .
Odai efekto didelis 0,gerkle perstejo ir slogavau,bandziau svitintis,tai pasveikau kaip ir visad-per savaite ax.gif
Atsakyti
Tai va, pasiskolinau ta "fena", maziuka, buvau labai suzižavėjau, sako nuolaida dabar tipo akcija, tik 1300 lt, o manasis tik apžiūrėjo, nupirko 500w prožektoriu su rreguliuojamu reflektorium uz 200 lt ir tokio pat atspalvio, kaip bioptrono karščio nebijantį filtra. Na ir aš dabartės jau turiu, tik ta galinga, kur virš 5000lt kainuoja... Iš tikruju veikia, pakelia nuotaika, naukina spuogelius ir t.t. Kaip ir ryški saulės šviesa. Juokas ima skaitant bioptrono instrukcija, kokiu gudriu terminu prirasyta parasciausiai šviesai. Mūs žemei dėka atmosferos saulė šviečia tokia pat poliarizuota šviesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foma: 31 spalio 2007 - 20:12
Sveikos.Noriu isigyti mamai biotron compact III.ji turi problemu su sanariais, kaip manote padetu?ar ji tikrai tokia veiksminga kaip sako? kas kas parduotas toki? jei galetumes laukciau laisku kosmariuke@gmail.com p.s.butu geriau, kad is kauno.is anksto aciu.
Atsakyti
Nu bet matau skeptiku musu planetelej irgi netruksta... blink.gif

Zinot, as pati skeptike akupunkturai buvau, bet kai pabandziau, tai dabar neisbandzius nekaisioju kiekvienam savo nuomones...
P.S. akupunktura irgi brangus dalykas, bet juk adateles galima uz centus nusipirkti. Kam idomu, maciau visa siuvimo rinkinuka uz 1.5Lt Norfoj nusipirkti. biggrin.gif


Esu realiste.. neardziau as to Bioprtrono, bet kai mama pasakojo irgi kreivokai ziurejau, bet kai sanatorijoje po plauciu uzdegimo suneliui paskyre kursa, tai daug prisiklausiau apie ji ir zinoma poveiki pamaciau. Po to mamos drauge duoda kai tik kokia liga uzpuola.
Is vienos drauges girdejau, kad jis labai gerai veikia odelei, ypac veiduko, jei kremuka uztepsi ir pasildysi..gal kas galetu pakomentuoti..


Mielai nusipirksiu, kai su finansiukais pageres. thumbup.gif
Atsakyti