Įkraunama...
Įkraunama...

Bioptron lempa

o sviezius randus ar apgydytu? info skaiciau kad gydo, gal kas naudojote butent randams gydyti butu idomu suzinoti koks poveikis .
kokia kaina butu mazesnio bioptrono
Atsakyti
QUOTE(UREJA @ 2008 11 30, 19:54)
o sviezius randus ar apgydytu? info skaiciau kad gydo, gal kas naudojote butent randams gydyti butu idomu suzinoti koks poveikis .
kokia kaina butu mazesnio bioptrono

Sviezius gerai gydo.mano mama naudojo po operacijos, labai padejo.O sanatorijoj irgi buvo paskirtas bioptronas.As pati svieciau kai buvau isipjovus.Greiciau uztraukia zaizda ir geriau sugyja.
Atsakyti
Sveikutes, mano vaikos buvo nusidegines rankyte su karstu vandeniu, tai mes gydemes su Bioptron lempa, tai labai greit uztrauke zaizdele, per savaite laiko, net sasiukai nukrito, dabar dar naudojam kad butu mazesnis randukas. Man ji pasirode efektinga. Skambinausi is streso net vienam gydytojui, jis pasake jei turit Bioptron lempa tai sildykites su ja. Priedo mes naudojom Bioptron purskiama deguoni. As labai patenkinta ta lempa smile.gif , bet deja dar savos neturim.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Pasidalinsiu ir as Biotrono galia. Netikejau, kol neisbandem savo kailiu. Mano dukrytei (5 m.) uzsitesusi sloga suejo i sinusita. Vargom visa menesi, plovem su juros vandeniu Humer, lasinom ir purskem lasus i nosi, purskem net ir bioparox'a, ciulpe tuo homeopatinius Cinabcin, gerem Sinupret, sildem, visokius kompresus dejom..... - geryn nejo nei kiek verysad.gif . Jau praradusi vilti zadejau prasyti gydytojos antibiotiku dozes, bet susitikau mamos drauge. Issisnekejom apie visas bedas, tai ji man pasiule paskolinti savo Biotrona 10 dienu, gydyti mergaitei. Sildem su ta lempa 2 kartus per diena po 6 min. Negaliu patiketi, po 6 dienu mano mazyte sveika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O naudodamos ta lempa aisku ir toliau plovem su Humer'iu, isipurksdavom Olynth ir naudojom cinabcina.
Tai dabar rimtai galvoju ja nusipirkti pati. Man gerkle pradejo persteti, tai po poros proceduru praejo viskas thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir turim Bioptrona, geras daiktas, maiti nanciom apkramtytus spenelius pakaitinti, kudikiams issutima, ir visas slogas, persalimus, odos ligas, tik tiek kad vaikams pabosta ilgai buti, na, bet mes skaitom knyga, ziurim multikus, kazkaip uzimam demesi...
Atsakyti
merginos - pasakykit man prasau kuo skiriasi mazasis bioptronas ir vidutinis, ir ka duoda tos spalvos bei kokia spalvu kaina.
Labai dekoju
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2008 12 18, 22:11)
merginos - pasakykit man prasau kuo skiriasi mazasis bioptronas ir vidutinis, ir ka duoda tos spalvos bei kokia spalvu kaina.
Labai dekoju

Bioptronu veikimo principas tas pats, skiriasi tik sviesos srauto kiekis.Su mazu reikia daugiau vargti, nes apsviecia mazesni ploteli odos.Aisku skiriasi ju ir kaina smile.gif
BIOPTRON spalvų terapija, naudodama šešias spektro spalvas, subalansuoja ir stiprina organizmo energetinius centrus ir padeda skatinti paties organizmo gijimo procesus.
Atsakyti
super daiktas - savo kleckui menesio kai buvo - isgydem kosuli ir sloga, as sau veida spuoguota isgydziau, sunui sinusitas praejo... geras daiktas...
Atsakyti
Na ka gavau ir as siandien savo lempa. Vyras vaikscioja ir juokiasi - nusipirko prozektoriu uz baisinius pinigus. Kol kas negaliu nieko pasakyt, bandysim gydytis, nes visi turim visokiu problemu.

Atsakyti
As taip pat siandien parsivilkau namo BIOPTRON pro 1 . Ir skubiai, nes susizeide koja mano suo blush2.gif Tai sakau, kad pradesim gydyma nuo to, kas tikrai neturi saviitaigos biggrin.gif
Na ir ka ryte pasvieciau, o va vakre zaizdoje jau matyti susidariusios granuliacijos (t.y. gyjimo audinys)bigsmile.gif Atrodo veikia, nes koja suo susipjauste daugiau nei pries savaite ir tokio guyjimo per savaite nemaciau kaip va siandien. Sakau reikes padaryti nuotrauku ir atlikti mokslini darba lotuliukas.gif
Beje zaizdos nesiuvom, tai ji tokia issivepus. Veterinaras sake, kad jau per velu siuti, palikti gyti savaiminiu budu.
O ir pati pasisvieciau i veida, tai tikrai sumazejo nerimas, nors visa savaite nervuojuosi, nes ryt laikau egzamina blush2.gif

p.s. kadangi pati esu medike, apie si aparata pasidomejau pas kolegas dermatologus. Tai jie patvirtino, kad sitas aparatas tikrai gerai tureti namie. Tik jis daugiau skirtas odos ligu gydymui bei kitu (vidaus) ligu profilaktikai, o gydymui, deja, per silpnas. Nes ji reikia tuoj pat naudoti pajutus sloga, ar kad dygsta herpesas.

Su spalvom girdejau, kad reikia atsargiai - jeigu paprastos spalvos gali visyti labai dug, tai su spalvom gali pakenkti unsure.gif

Atsakyti
Gydytojas per paskaita minejo,kad,naudojant geltona spalva,galima gydyti skrandzio,dvylikapirstes zarnos opas.Turim tokiu bedu seimoje.Zinoma,idomu butu paskaityti moksliniais tyrimais pagristu straipsniu.Gal esate skaite?
Atsakyti
sveikutes,

uzvakar ir as pagaliau parsinesiau namo bioptron compact III su stovu, mazyliukas, bet kol kas nelabai istengiam isigyti didesnio ax.gif

bet esu laiminga, pries pirkdama menesiukui buvau is drauges pasiskolinusi isbandyt ar verta, kadangi turiu tris vaikeliukus, tai labai prie jo pripratom. Naudojom slogytei, gerklytei ir nusiraminimui, didesniu ligu neturejome smile.gif .
Is tiesu tai pirkau del vyro, jis turi psoriaze, bet jis kol kas skeptikas siuo atveju, jei nepadejo is pirmo karto, vadinasi neveikia, na bet as dar bandysiu tongue.gif tongue.gif
Atsakyti