Įkraunama...
Įkraunama...

Bioptron lempa

QUOTE(ČIČI @ 2009 09 25, 14:15)
Mes irgi turime bioptrona apie 5 m.  thumbup.gif  tik kartais tingim, o tai ir yra minusas... Visada reikia žiūrėti į instrukciją, kaip naudotis tam tikru atveju, nes je šviesi betkaip, nieko ir nebus... Žinoma, tai ne vaistai, kurių išgėrus pasveiksti ir daugiau nesergi...

Tai tikriausiai maža bioptrona turit tai ir nenaudojat kiekviena diena,as turiu didiji tai isijungiu kiekvieną dieną ryte prabudus arba užmiegant tai vaistu ir nereikianeatsimenu kada vaistinėje buvau.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 09 25, 15:01)
Tai tikriausiai maža bioptrona turit tai ir nenaudojat kiekviena diena,as turiu didiji tai isijungiu kiekvieną dieną ryte prabudus arba užmiegant tai vaistu ir nereikianeatsimenu kada vaistinėje buvau.

na, tai maza, bet jis pas mus tikrai naudojamas - dulkiu valyti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 09 25, 16:05)
na, tai maza, bet jis pas mus tikrai naudojamas - dulkiu valyti nereikia  biggrin.gif

Sveikinu Jus geriau tokį negu jokio.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 09 25, 15:01)

O jūs tiesiog kambarį šviečiat? Ar aš ne taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 09 28, 16:04)
O jūs tiesiog kambarį šviečiat? Ar aš ne taip supratau  g.gif

Ne ne kambarį, tai juk ne kvarco lempa,savo veida šviečiu mano bioptronas stovi prie lovos tai kai prabundu ir pasilepinu procedūra.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 09 25, 13:15)
Mes irgi turime bioptrona apie 5 m.  thumbup.gif  tik kartais tingim, o tai ir yra minusas... Visada reikia žiūrėti į instrukciją, kaip naudotis tam tikru atveju, nes je šviesi betkaip, nieko ir nebus... Žinoma, tai ne vaistai, kurių išgėrus pasveiksti ir daugiau nesergi...

as irgi turiu bioptrono lempa .jei ja naudoji pastoviai ir tinkamai ,tai jokiu vaistu nereikia schmoll.gif bet kad kartais tingisi .as pries kelias dienas ciut krutines uzdegimo nesusigraibiau.jei ne bioptrono lempa,tai nezinau kiek buciau prasikamavus. verysad.gif pasvieciau pora dienu ir tvarka ,o dege krutine ,tai negalejau prisiliest koks skausmas buvo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 28 rugsėjo 2009 - 22:41
QUOTE(berta4 @ 2009 09 28, 19:50)
Ne ne kambarį, tai juk ne kvarco lempa,savo veida šviečiu mano bioptronas stovi prie lovos tai kai prabundu ir pasilepinu procedūra.

Tai ne taip supratau biggrin.gif
Atsakyti
niekad negirdejau apie tokia.. unsure.gif
Atsakyti
Aš turiu lempą, bet dabar esu toj stadijoj, kad iš ryto neturiu kada, o iš vakaro jau iki jos nebedaeinu...

Reiktu, kad konsultantes atsakytu, bet seniau maža kažkur būdavo už 1500 lt, vidutinė už 3000, o kompiuterizuota 11000. Dabar gal kitokios kainos, gal akcijos-atrakcojos dar kokios.... ax.gif
Atsakyti
Negalėjau susilaikyti pareikšti savo nuomonę hihihi.gif .

Daiktas praktiškas. Nežinau ar ten su juo išsigydysi kokius stuburo skausmus, bet slogą su juo tai išsigydau. Neveltui mama mokėjo 1000 litų. Iš mano pusės-daiktas superinis thumbup.gif . Nuo spuogų bandžiau tai nepadėjo. Užtat slogą išsigydau, šiaip mėnesinių skausmus rolleyes.gif ... Dar man nuo atopinio dermatito padeda. O daugiau tai gal nelabai, nes ir nuo galvos nepadėjo schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 11 03, 01:30)
O kiek tas yra? g.gif  ax.gif

Biotron lempos tai jas tik Zepteriai gamina ar dar koks nors kitas gamintojas?

Biptrono prietaisus gamina BIOPTRON AG – tai Šveicarų kompanija, dešimtojo dešimtmečio viduryje tapusi „Zepter Group“ įmonių grupės nare.
Atsakyti
[quote=Luzmirella,2009 10 24, 21:01]
Nuo spuogų bandžiau tai nepadėjo.

Nu, man tai spuogams ar juos iškrapščius, tai padeda-greičiau žaizdeles užtraukia smile.gif
Atsakyti