tisliai nezinau,bet po2-4min,viena kart i diena.
neperdozuosi;]]
pasiskaityk ;]
http://www.neworleans.lt/bioptron/
http://www.senasisbo...cle/archive/93/
neperdozuosi;]]
pasiskaityk ;]
http://www.neworleans.lt/bioptron/
http://www.senasisbo...cle/archive/93/
Kai mano jaunesnis sunus susirgo sloga, Silainiu loriste pasiule penkias Bioptrono proceduras. Atvaiksciojom saziningai, bet pagerejimo nematau

Sveiki,
prasau pasidalinti patirtimi, kas turit Bioptron lempa... Ar verta uz ja pakloti apie 1500 lt. Girdejau daug visokiu atsiliepimu is tu, kas nori parduoti jas, tad idomu suzinoti, ka mano tie, kas jau turi...
prasau pasidalinti patirtimi, kas turit Bioptron lempa... Ar verta uz ja pakloti apie 1500 lt. Girdejau daug visokiu atsiliepimu is tu, kas nori parduoti jas, tad idomu suzinoti, ka mano tie, kas jau turi...
Mes turim - labai geras daiktas jei turi pinigu
turiu letini sinusita - bet dabar jau baigiu pamirst ka tai reiskia.. sildantis reguliariai, sloga praeina po dvieju dienu
bet aisku vien del slogos juk neverta pirkti
labai gerai tinka odos ligoms - spuogam, alerginiam berimam - cia irgi isbandyta
girdejau kad netgi celiulita juo gydo

turiu letini sinusita - bet dabar jau baigiu pamirst ka tai reiskia.. sildantis reguliariai, sloga praeina po dvieju dienu

labai gerai tinka odos ligoms - spuogam, alerginiam berimam - cia irgi isbandyta

As buvau klaususi vaikų gydytojo skyrelyje, tai gali paskaityti gydytojo atsakymą. Kai buvo bronchitas skolinomės, nes buvau prisiklausiusi apie stebuklingą poveikį. Deje, nusivyliau. Nors sako nuo odos susirgimu jis padeda.
Aciu kas atsilepet ir pasidalinot savo mintimis... nera vienareiksmes nuomones, as taip pat jos neturiu, nes tie, kas siulo sias lempas labai jau giria ju teigiamas savybes ir ta lempa man vos ne auksine pasirodo... bet... ar ji tikrai tokia veiksminga??? turiu 9.5 men suneli, tad sesute labai nusistebejo, kad neturim tokios lempos, atseit ji viska isgydo... sirgom pora kartu sloga, o dabar kosuli pasigave, niekaip nepraeina ir tenka antibiotikus gerti... tad gavau toki priekaista, kad jei tureciau lempa tai ir issiversciau be antibiotiku... jei ji tokia veiksminga, tai aisku pirksciau, kad tik tu vaistu vaikui kuo maziau reiktu kisti, bet ar tai tiesa??? ar ji taip gydo, kad jau tu vaistu tikrai nebereikia??? rasykit mamytes, ka girdejot ir is savo pazistamu...
Sveikute,mes vis skolinames is seneliu.Man atsibodo tie pastovus antibiotikai,nes sloga visada baigiasi sinusitu.Taigi kai tik matome,kad jau sloguoja ,atsivezame bioptrona,reikia kantrybes,bet tavo vaikelis mazas,abejoju ar isbus ramai,nes ten reikia sviesti i veiduka,i tas vietas kur kaupiasi puliai.Mano dideli ir tai zirzia ,kad atsibodo.Nezinau,bet del slogos tai padeda,o del kosulio abejoju.Nors mano vaiku visos ligos nuo slogos.As uz pirkima.

QUOTE(sigiuks @ 2005 02 16, 19:15)
Aciu kas atsilepet ir pasidalinot savo mintimis... nera vienareiksmes nuomones, as taip pat jos neturiu, nes tie, kas siulo sias lempas labai jau giria ju teigiamas savybes ir ta lempa man vos ne auksine pasirodo... bet... ar ji tikrai tokia veiksminga??? turiu 9.5 men suneli, tad sesute labai nusistebejo, kad neturim tokios lempos, atseit ji viska isgydo... sirgom pora kartu sloga, o dabar kosuli pasigave, niekaip nepraeina ir tenka antibiotikus gerti... tad gavau toki priekaista, kad jei tureciau lempa tai ir issiversciau be antibiotiku... jei ji tokia veiksminga, tai aisku pirksciau, kad tik tu vaistu vaikui kuo maziau reiktu kisti, bet ar tai tiesa??? ar ji taip gydo, kad jau tu vaistu tikrai nebereikia??? rasykit mamytes, ka girdejot ir is savo pazistamu...
Mano geriausia draugė yra gydytoja ir pardavinėja tuos Bioptronus, pati naudojasi mažai, daugiau priima privačiai pašildyti - man kelis kartus davė (atvirai pasakius - nieko nejutau), manau, kad tai daugiau išgirtas reikalas, na nebent kainuotų 200 Lt ne daugiau gal ir pirkčiau pažaisti, anuš ką nors padėtų...

Ji ir straipsnius pagiriamuosius rašo, bet niekur nėra moksliškai įrodyti išgijimo fenomenai. Aš labiau pasitikiu nes šviesos, o augalų - įvairių vaistažolių galia

Turim, naudojam ir tikrai galiu pasakyt, kad padeda
Aisku, ne nuo visko, kartais rezultato reikia laukti apie savaite...
Labiausiai man padedavo, kai maitinau krutim. Tik pajusdavau, kad pradeda mausti, skaudeti, kaisti krutis, iskart pasisviesdavau ir per diena praeidavo. Vyras visada naudoja slogos atveju, sake, padeda. Vaikui naudoju prie persalimu, pasvieciu nosyte, gerkle, krutine. Padeda

Labiausiai man padedavo, kai maitinau krutim. Tik pajusdavau, kad pradeda mausti, skaudeti, kaisti krutis, iskart pasisviesdavau ir per diena praeidavo. Vyras visada naudoja slogos atveju, sake, padeda. Vaikui naudoju prie persalimu, pasvieciu nosyte, gerkle, krutine. Padeda

Mano uošviai turi, tai jau labai gyrė tą aparatą kad viską gydo, bet kažkodėl su vyru pastebėjome, kad jie serga ir serga, tai sloga, tai sąnariai, ir vis nepasigydo, nors žinau kad šviesdavosi net po kelis mėn. kiekvieną dieną. Na pradėjau šiemet nuo rudens ir aš sirgti, ištisai angina, sloga, pasiskolinom tą bioptroną dar ir dabar turiu. Tai galiu iš savo patirties pasakyti, kad šviečiausi aš pagal visas instrukcijas, stropiai, tai efekto visiškai jokio. Naudojau ištisai 5 savaites, kaip skaudėjo gerklę taip ir skauda, sloga taip pat kai švieti gal apmažėja, bet praeina pusvalandis ir vėl bėga. Gerklei visiškai jokio efekto. Šviečiau į riešus, į pulsą tipo stiprinau imunitetą, tai kaip sirgau taip ir sirgau. Tai galiausiai užleidau savo ligas taip kad po to ilgai gėriau antibijotikus, net 3 kursus su pertraukomis
Vistiek nepasveikstu. O gydytojai ir sakė, kad per tas stebuklingas lempas galima dar labaiu ligą užleisti tikintis kad padės. Na aišku aš gėriau ir vaistų tą lempą naudodama, bet tik hemeopatinius, bet dėja
Kaip ją bereklamuotų ji tikrai ne stebuklas. Va kad ir esant raumenų uždegimui vyras šildė šildė ir efekto jokio. Aš tikrai ja jau netikiu, prieš tai tai manaiu tikras stebuklas, bet dabar tai manau, kad tik paprastas išreklamuotas šlamštas. Na gal kam ir padėjo, bet mums tai tikrai ne. Jei jau būtų toks puikus dalykas ir taip gydytų visas ligas, kurias rašo kad pagydo, tai bebūtų tiek ligonių.

KlaipėdoJ vaikų ligoninė turi. Švitino mažuliui pabertą užpakaliuką. Tai gijo labai greitai. Tokia mūsų patirtis. Ir labai svajojau tokį aparačiuką įsigytį. Bet kažkaip jūsų išsakytos mintys nuteikia skeptiškiau. Kas teisus?