Įkraunama...
Įkraunama...

Bioptron lempa

biggrin.gif sudėtingas postas, nėra komentatorių..
O šiaip tas bioptronas ne nuo visko ir padeda, beje - ne visada galima jį ir naudot, nes pažįstamas švietėsi, o kai nuėjo pas normalų dermatologą, jam pasakė, kad negalima šviesti, nes jo išbėrimas odos nuo saulės suaktyvėja,,, baigė šviest, gavo kursą gydymo ri pasveiko... va ir bioptronas
Atsakyti
Šiap, kam idomu apie lochatronus:

www.abejoju.lt
https://sites.google...ochatronasjums/

jei ką - mielai padiskutuosim :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rivo: 24 rugsėjo 2010 - 15:31
QUOTE(Rivo @ 2010 09 24, 16:30)
Šiap, kam idomu apie lochatronus:

www.abejoju.lt
https://sites.google...ochatronasjums/

jei ką - mielai padiskutuosim :-)

Jei jau taip skeptiškai nusiteikę esat, tai nebūtina čia garsiai reikštis cool.gif
Žiūriu, jau ne pirmas komentaras. Ar čia dėmesio stoka? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 09 24, 17:46)
Jei jau taip skeptiškai nusiteikę esat, tai nebūtina čia garsiai reikštis  cool.gif
Žiūriu, jau ne pirmas komentaras. Ar čia dėmesio stoka?  cool.gif

Kiekvienas skeptikas širdyje trokšta būti įtikintas. Vat ir ieškom, kas argumentuotai apgintu teiginius...
Atsakyti
Pasidomejau ir as tuo internetiniu puslapiu,tai tas Arunas man pasirode tikras lohas nes iskraipo informacija ir jai neranda internete tai viska neigia,noriu paklausti o kas sudeda ta informacija i interneta,tokie kaip jis.
As galiu jam pasiulyti paskaityti akademiko C.A Guliaro (Ukrainietis) kanyga Antropologija sviesos terapijos (verciu pazodziui).Kygoje aprasytos akademijos kurias jis atliko per 25 metus taikant sviesos terapija.Tai labai didelis darbas ir labai dau atlikta tyrimu jie visi issamiai aprasyti,poveikis ir rezultatai.
Ir daugiau nesirosiu kazka irodineti,tai reikia naudoti.Rezultatai puikus.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2010 09 24, 21:01)
Pasidomejau ir as tuo internetiniu puslapiu,tai tas Arunas man pasirode tikras lohas nes iskraipo informacija ir jai neranda internete tai viska neigia,noriu paklausti o kas sudeda ta informacija i interneta,tokie kaip jis.
As galiu jam pasiulyti paskaityti akademiko C.A Guliaro (Ukrainietis) kanyga Antropologija sviesos terapijos (verciu pazodziui).Kygoje aprasytos akademijos kurias jis atliko per 25 metus taikant sviesos terapija.Tai labai didelis darbas ir labai dau atlikta tyrimu jie visi issamiai aprasyti,poveikis ir rezultatai.

Tai kad tas Arūnas ir yra Rivo biggrin.gif
Dabar man viskas aiškiau pasidarė, kodėl čia tiek ieškoma teisybės cool.gif
Atsakyti

Jei ką, tai puslapį bioptron kuriau ne aš. O ten su informacija sunkiai :-(
O kokią informaciją aš iškraipiau? g.gif

Teko matyt kur internete ar tik popierinis variantas?
Papildyta:
QUOTE(ramux @ 2010 09 24, 22:48)
Tai kad tas Arūnas ir yra Rivo  biggrin.gif
Dabar man viskas aiškiau pasidarė, kodėl čia tiek ieškoma teisybės  cool.gif

O aš ir niekada nesislėpiau...
Paaiškink ir man, kas paaiskejo
Atsakyti
QUOTE(Rivo @ 2010 09 25, 11:18)
Jei ką, tai puslapį bioptron kuriau ne aš. O ten  su informacija sunkiai :-(
O kokią informaciją aš iškraipiau?  g.gif
Teko matyt kur internete ar tik popierinis variantas?
Papildyta:
O aš ir niekada nesislėpiau...
Paaiškink ir man, kas paaiskejo

Informacija puslaptje parasyta aiskiai ir suptantamai,tik ja jus suprantat savaip.
Kiek zinau knygos leigziamos popierineme varijante,tai ir ji is popieriaus 1023 puslapiu,ganetinai didele.Pateikta informasija labiau suprantama medicina baigusiems arba studijuojantiemas zmonems.Daug medicininiu terminu.Tai moksline knyga o ne taip koks romanas,skaitomas internete.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2010 09 25, 10:29)
Informacija puslaptje parasyta aiskiai ir suptantamai,tik ja jus suprantat savaip.

Tadum prašom išversti į visiems suprantamą kalbą:

Įgudusių ir darbščių meistrų pagaminti, rankų darbo BIOPTRON spalvoto stiklo filtrai yra praturtinti bioinformacija.

Kokia bioinformacija tai praturtinta? Iš vis, kas ta bioinformacija?

Naudodamas biofizikinius metodus ir prietaisus Ciuricho bioinformacijos institutas metų metus tobulino spalvoto stiklo struktūrą, kuri užtikrina optimalų šviesos lūžį.

Kur yra "Ciuricho bioinformacijos institutas" (google nerado). Lūžis paprastai naudojamas arba šviesai skaidyti į sudėtines dalis, arba pakeisti kryptį. Kokia proga čia laužiama?

Ši stiklo masė yra gaunama iš augalų, brangakmenių, metalų, mineralų, mikroelementų, o taip pat iš inertinių dujų, fermentuojančių medžiagų ir kt.

Va šitą tai būtinai paaiškinkit. Na tiesiog labai įdomu, kaip sugebama sulydyti dujas, organiką, metalus, brangakmenius? Kokie augalai ir fermentuojančios medžiagos sugeba išgyventi bent švino lydimosi temperatūroje?

Kai tokia informacija pateikiama pagrindiniame platintojo puslapyje, nenorom imi įtariai į produktą žiūrėti...
Atsakyti
QUOTE(Rivo @ 2010 09 27, 11:17)
Kur yra "Ciuricho bioinformacijos institutas" (google nerado).

Gal biofizikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 09 27, 11:33)
Gal biofizikos?  g.gif

Puslapyje parašyta bioinformacijos...
Atsakyti
QUOTE(Rivo @ 2010 09 27, 11:57)
Puslapyje parašyta bioinformacijos...

puslapyje gali buti klaida
Atsakyti